29. juli 2018.8 god. comment_282894 Opet se vracamo na to prodati ovu trojicu a ne mozemo da dovedemo peru ciganina iz trece lige makedonije. Tako da sto kazu juznjaci " sedi di si jer za di si nisi". Mozda se grankovskaja skine gola pa izanimira neka pojacanja. Prijavi
29. juli 2018.8 god. comment_282895 Sto ba ? :D Covjek je pravi Pogba, lijen, ali zna odigrati dobro... Svojom lenoscu, kurcoboljom i nezalaganjem na terenu ne zasluzuje da zauzima mesto na klupi a kamoli nekom starteru. Ne znam, mozda je do mene sto ne mogu da smislim lencuge na terenu. Prijavi
29. juli 2018.8 god. comment_282896 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1023689300934778880?s=19 Jel neko pratio ovog Pulisica? Kakav je u odnosu na Baileya i Martiala? Prijavi
29. juli 2018.8 god. comment_282897 Iskreno prije bih uzeo Pulisica od Baileya, ono sto sam ga pratio barem, djeluje mi kao veci potencijal. Isto tako dobro igra na US turneji. Naravno to ne bi bio neki trenutni upgrade al kakav zalog za buducnost, ja bih ga uzeo. Al ne vidim kako cemo iskreno spizdit 70 milja na potencijalno dobrog igraca sa 19 godina, jednostavno nekako mi to ne lici na nas. Nas stil je vise cekati zadnji dan i onda se napunit preskupim prosjekom. Isto tako opet nas je Juventus zajebo, cijelo ljeto nas vuce za nos hahha Marina jel moguce da si tako glupa jbt. Pa ja bih im zabranio ubuduce da posluju sa juventusom u bilo kakvom obliku, makar nam nudili besplatno igraca. Prijavi
30. juli 2018.8 god. comment_282899 tek treba da vidimo kakav je Sari po pitanju transfera, reče nešto kako je on više trener igrača nego menadzer i da se ne meša tolko u transfera al da ga jebeš, tako nešto je i Konte pričao pa se onda zakačio sa upravom i taj sukob je na kraju i doveo do otkaza Prijavi
30. juli 2018.8 god. comment_282900 Ma dosta se sve to ohladilo sto se tice transfera, ne ocekujem nista spektakularno, al doci ce mislim barem jos jedan igrac ne racunajuci golmana.. Mislim cak da cemo i tesko prodati Kurtonju posto ne mozemo naci neku zamjenu.. Kroz par dana ce sve biti jasnije, posto je ostalo manje od dva tjedna. Kako god zavrsilo, jedva cekam da zavrsi i da krene prvenstvo Prijavi
30. juli 2018.8 god. comment_282901 10 dana još ostalo, ma doći će još Vecino,Schmeihel i Bernard i to je to. Gdje ćemo mi dovesti Martiala,Pulisica i slične,ne može se naša uprava preko noći promijeniti. Prijavi
30. juli 2018.8 god. comment_282906 https://twitter.com/SkySportsNews/status/1024063459917549568/photo/1 E ovo je vec nesto sto lici na nas, ne znam bas o njemu nista, ako netko zna bolje. Sve mi se cini prosjek i gomilanje kakvih vec imamo (Dw, Cesc, Rlc, Barkley)Malo sam se raspitao, Interovi navijaci su malo reci odusevljeni, nesto kao sto smo mi bili za williana kad smo se nadali.. Uglavnom to je ta grupa koju kupujemo 20-40mil prosjek igrace, ovo nam je 5 takav veznjak, valjda ih trebamo 10ak. Marina obozavam te, sad do kraja kupi jos kojeg takve kategorije. Prijavi
30. juli 2018.8 god. comment_282908 https://twitter.com/TransferNewsCen/status/1024072126066778113?s=19 Lutamo ko Koeljov Alkemičar. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282912 .. Uglavnom to je ta grupa koju kupujemo 20-40mil prosjek igrace, ovo nam je 5 takav veznjak, valjda ih trebamo 10ak. Marina obozavam te, sad do kraja kupi jos kojeg takve kategorije. Mozda Marina voli da je karaju vezni igracii Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282913 The Times piše da je Real ponudio 65m funti za Williana, a pišu i da se nije javio u naš trening kamp iako je bio obavezan. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282914 https://twitter.com/TimesSport/status/1024252089424326656 Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282917 Nesto ne vjerujem u tu pricu posto je Real demantirao. A i cudno mi da hoce Williana, nisu oni nikad bili debili.. Al nadam se posto je to Matt da ima neke istine, to je sve sto zelim, samo da se rijesimo ovog Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282918 a prodaće ga na kraju Junajtedu, evo živi bili pa videli i neka se ponovo desi isto, Čeh, Matić, Mata, pa i taj Vilijan, kakav takav je, isto je jedan od onih koji je imao neki doprinos u borbi za titulu a mi ga prodajemo rivalu u borbi za gornji deo tabele samo zbog nekog viška novca Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282921 Nije samo zbog para, vala i zato sto ne valja. Bolje kupiti boljeg igraca za te iste pare, nego trpiti Williana i cekati ga svakih 3 mjeseca da odigra 2 dobre tekme. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282922 o čemu ti pričaš irfane, Totenhem bi pre ugasio klub nego poslovao sa Junajtedom, isto važi i za Liverpul a mi im dajemo igrače za novce koji njima ništa ne znači prosto je stvar u principu, sa nekim klubovima ne treba poslovati i tačka Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282923 Ako će poslat Martiala u suprotnom smjeru onda ne vidim problem... Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282924 Ma po meni imamo trenutno dobru ekipu, falio je Jorginho i još samo fali pravi, vrhunski centarfor, dao bi odrješene ruke da se dovede Lewa, cijena mu je manja od 100 milijuna eura, tako da nemamo se šta predomišljat. Naravno pod uvjetom da se svim ključnim igračima daju pravi ugovori da ostanu. Tibo Azpi-Luiz-Rudi-Alonso Kante Fabregas-Jorginho Willian-Lewa-Hazard Po meni se možemo hrvat za titulu s ovom ekipom, naravno sa nama standardnom kvalitetom u rotaciji. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282925 Tibo,Alonso, Fabregas i Willian ne smiju igrati. Tibo pičketina i rupa na golu,bolje dati priliku Bulki. Alonso prespor i puhat će po njegovoj strani sad kad budemo igrali sa 4 nazad.Emersonu obavezno dati priliku. Fabregas, lešina, za koju moraju svi ostali trčati, a premalo pridonosi u napadu.Barkley umjesto njega. Willian, sebičan igrač, koji će kočiti napade.Pedro/Odoi umjesto njega. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282926 Tibo možda jest debil, ali svakako nije rupetina na golu. Čovjek je zlatna rukavica SP-a... Za ostalo se slažem... Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282927 o čemu ti pričaš irfane, Totenhem bi pre ugasio klub nego poslovao sa Junajtedom, isto važi i za Liverpul a mi im dajemo igrače za novce koji njima ništa ne znači prosto je stvar u principu, sa nekim klubovima ne treba poslovati i tačka Ne vidim problema poslovati kada ce oni ispasti levati. Sad da im drinkwatera uvalimo za 30 miliona, tada ne bi govorio kako ne treba poslovati sa njima. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282928 Nije tibo rupa kad hoće da brani,ali poznavajući njegovu narav, ne znam kako bi on prihvatio to da ostane još jednu sezonu u Chelsea. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282929 Koliko se moze ocekivati id Sarija mislim da Wilian nece imati mesta u da ce traziti da ga proda. Ne toliko sto je sebican , vise zbog pas igre. Trazice levonogog napadaca koji trazi igru unutra i ume da odigra dobar pas. E sad problem je kog iskopati. U ja se slazem da ce duvati promaja po levoj strani a sa druge strane Alonso ce ugrati dalje od protivnickog gola da bi nadoknadio ovo sto gubimo u odbrani. Prijavi
31. juli 2018.8 god. comment_282930 Koliko se moze ocekivati id Sarija mislim da Wilian nece imati mesta u da ce traziti da ga proda. Ne toliko sto je sebican , vise zbog pas igre. Trazice levonogog napadaca koji trazi igru unutra i ume da odigra dobar pas. E sad problem je kog iskopati. U ja se slazem da ce duvati promaja po levoj strani a sa druge strane Alonso ce ugrati dalje od protivnickog gola da bi nadoknadio ovo sto gubimo u odbrani. Njemu je na desnoj strani igrao Kaljehon, koji igra desnom nogom i to bio jedan od glavnih igraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.