Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

taj Sahktjor nas je seksao fino :D cak nam je i ostavio muku na duze staze :D 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Al zasto dovoditi nekog Bernarda pored Hudson Odoia?

pa zato što ovaj klub nije za mlade igrače

taman da nam wenger dodje, ne bi igraci poput njega zaigrali

Pa realno malo je neozbiljno da dajemo priliku mladima,posto ne zivimo od prodaje igraca,a rizik je gurati mlade.Ali isto tako kada je ovakva situacija,kada nema kvaliteta u ekipii,kada smo rasulo,treba ih pustiti,bolje pustiti svoa talenta nego dovoditi evropske prosjek igrace.

Bernard ima kvalitet da ulazi kao rezervna opcija. Kad moze pedro moze i on. Ni po cemu on ne zaostaje za Pedrom.
Koji smo krs mi doveli kad nema kluba koji ce da ih kupi.
a bernard ima? de se ne brukaj pa i u shakhtaru je pao u drugi plan, toliko o doticnom

I dosadilo mi vise ovo, jebe mi se za transfere samo da pocne vise. Jedva cekam utakmicu veceras.
Mislim da bi Pulisuc bio najbolja investicija. Sad je 70 tj mislim da bi mogli da spustimo na 60. Umesto Vila za jedno 5 6 meseci ce u potpunosti da nadoknadi itostanak Vila.
Real odustao od Azara, pravi trenutak da produzomo ugovor sem ako barsa ne zagrize.
S obzirom da nema nista od Milana i Iguaina ja bi im sad reko e sad mi nudimo 30 a vi ga ne prodajte. Nemate kome da ga uvalite.
Ostaje problem sredina tu nismo popunjeni kako treba.

Evo čitam na redditu neke teme za Vilijana i Marsijala

PIše se (navijači Junajteda) da mi ne znamo da cenimo što imamo ahhah, kako to da je dobar Barseloni a nama nije  itd.. ono jbt sve više verujem da većina navijača Junajteda i ne gleda prem inače ne bi ni pisala ovakve stvari

tek nekolicina (bukvalno na prstima jedne ruke) piše da je Jozo kriv, da je Vilijan ograničen igrač

a ovaj mali Marsijal se pljuje sad kao najveće govno i tera iz kluba, označen ko najveći lenjivac koji neće da sluša Murinja i gine za klub

José Mourinho not hiding his annoyance about Anthony Martial’s absence in MUTV interview. “He has the baby & after the baby is born - beautiful baby, full of health, thank god - he should be here and he is not here”

Barkley je škart koji guši naš klub, kvalitetu nema, a zauzima, ne pretrpano, nego prekopretrpano mjesto.

Kante, Jorginho i Fabregas su moj izbor za prvu postavu, klupa obavezno RLC, te Drinkwater, Bakayoko i Barkley.

Ako žele Ramseya, logično da 2 moraju otići.

A jedan od ta dva mora biti obavezno Bakayoko, makar nikoga ne doveli.

Taj je zalutao u profesionalni nogomet.

Barkleya nema smisla prodavat, u ovom trenutku teško možemo dobit išta para za njega, a ima tek 24 godine i prošle sezone praktički nije ni dobio šansu, tako da ga se isplati zadržat još sezonu, da vidimo uopče je li vrijedi ili ne s obzirom da šanse nije ni dobio. Uz to je Englez, dobro dođe zbog kvote...

Ne znam šta vi gledate,ali po meni Barkley odigrao odlično ove dvije pripremne utakmice.

Fabregas ne može potrčati i samo ćemo zbog njega primati glupe golove.Po meni Bakayoko i Fabregas trebaju ići, posudba ili transfer, svejedno.Loftus da pokaže malo više volje mogao bi igrati i od prve.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.