Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ma tuzno je to sve iskreno, stopera imamo valjda 5-6 od kojih su svi tu negdje po kvaliteti, niti jedan vrhunski.. U vezi je tek raspad, imamo veznjaka za cijelu ligu a sve skart. Na bekovima moses/zappacosta prosjek i tamo alonso i ederson. Niti jedan vrhunski. Jedino sto vrijedi su curtoisa, hazard, kante i azpi i umjesto da na taj kostur dodas 2 takva igraca i to je vec jako dobro, ostatak prosjeka se mogu sakriti u sistemu, al nemos sakrit njih 70% u prvom timu..
Al eto sada ce hazard i curtoisa otici, za te pare cemo dovesti 5 igraca koji su isto prosjek..
Iskreno vidim nas za par godina u rangu arsenala pa mozda cak i evertona, ne vidim nista optimisticno trenutno u ovoj cijeloj situaciji.
Sve ce nekako biti jasnije za mjesec dana, vidjet ce se kakve su nam ambicije kao kluba ili jednostavno je vrijeme da se stabiliziramo kao arsenal

I moja mama prati Celsi na tviteru,ali da vas ne lazem nisam blizu prelaska

Inace ne postam gluposti iz nerelevantnih izvora, danas su di marzio i sky potvrdili sve ovo, nije tesko provjeriti
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

MarioPasalicu.

Rijesiti se te taktike sa 3 u zadnjem redu i sa ovim letecim bekovima. Vidjeli smo koliko su nam dobri Moses i Alonso.
To treba rasprodati. Alonso ima dobar sut, slobodnjak i to je to. Igracki je za beka barem za mene los...

Moses je kanta, sjeti se njegovih ubacaja ili bolje reci pokusaja da ubaci...
Treba igrati 433, 4231... ofanzivnije...

Sto se tice Mbappea, nemamo mi para za to...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

De napravite temu za Jorginha posto dovodimo Sarrija i njega u paketu za 65 milki najvjerojatnije. Konacno transfer koji me veseli
Tačno bi valjalo da Roman negdje vidi ove komentare tipa :,, Nemamo mi para za to. " pa ispizdi lik i dovede i Nejmara i Mbpapea
https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1017250220646649856?s=19

Problem krila ostaje nerazriješen ,gledamo Debiliana i sljedeće sezone.

Продаће Вилијана, уверен сам да иде ако дође нека добра понуда, само да се Барселона не олади

https://twitter.com/MailSport/status/1017380561701232640?s=19

Conte dobio otkaz,danas se očekuju Jorginho i Sarri,ponuda za Williana 60 miliona funti,good times to be Chelsea fan.
Ja mislim da je to realno i da se moze sve veoma brzo rijesiti, ako uzmemo u obzir ona pisanja medija da su Rugani i Golovin zavrseni, Jorginho takodjer.

Ako dovedemo Jorginha, Alissona, Golovina, Rugania i neko krilo kada prodamo Williana i Tibu, to ce biti vrhunski prelazni rok. Samo nesto ne vjerujem da se moze sve to odraditi.

Taj mali rugani i nije toliko potreban, pogotovo ako se bude igralo 4 3 3, Golovin ne bi trebalo da je neki veći problem, Alison također, Jorginho je već tu izgleda.

Problem je ta pozicija desnog krila, ne vidim ni ja puno igrača koji bi se tu mogli dovesti, mislm puno oformljenih igrača koji su pokazali neki kvalitet, moze se tu pokusavati sa nekim klincima jebi ga. Pogledas ovo tržište more ovih desnih krila jebo mater :D

Trebalo bi malo Juventusu pokucati, nabralo se igrača kod njih a keširali su more za Ronalda, u napadu neko mora otići, lično bih poslao upit za Dybalu ili Bernardeshia koji mozda i jeste imao tanku sezonu ali je dobar igrač.

Od ostalih realnih pojačanja na tom desnom krilu, nemam pojma.

Thauvin mozda iz Marseja, hoce nas ova pojačanja iz Marseja i Francuske lige jebo mater uvijek ubodemo, mada je ovaj mali bio u Newcastelu prije par godina i nije bio nista posebno ali nabralo se malo iskustva.

Od ovih mlađih momaka možda ovaj mali Pavon  iz Boke sto je igrao sad za gaučose na SP i kao dobar igrač m se čini David Neres iz Ajaxa

Bailey iz Leverkusena, Malcom iz Bordoa, Pulisic iz Dortmunda, mozda i Martial se moze zaganjat.. ima kandidata po Evropi, samo pitanje je zelimo li doveati to novo krilo te da li cemo prodati Williana.

Jest da je skoro nemoguce da ce dobiti sansu, ali ne treba zaboraviti Hudson Odoia.

Bailey iz Leverkusena, Malcom iz Bordoa, Pulisic iz Dortmunda, mozda i Martial se moze zaganjat.. ima kandidata po Evropi, samo pitanje je zelimo li doveati to novo krilo te da li cemo prodati Williana.

Jest da je skoro nemoguce da ce dobiti sansu, ali ne treba zaboraviti Hudson Odoia.

Baily je lijevo krilo koliko se ja sjecam, Malcoma sam zaboravio i onog malog Federica Chiesu iz Fiorentine a o Pulišiću se prestalo pisati...

Ima tu i Suso iz Milana, jako dobar tehnicar i odlican pregled igre

Koliko sam ja čitao ne daje, barem nije davao u Napoliu (ne znam za ranije). Jedna od karakteristika njegova Napolia je bila standardizirana ekipa s jako malo rotacija...
https://twitter.com/FromTStands/status/1017518801045409792?s=19

Valja se odbraniti od ovih Španskih lešinara,ako nam uzmu Kurtou,Hazarda i Kantea postat ćemo klub u rangu Evertona.
Hahahah cuj ti katalonskih smecara, oni bi tu ne samo da uzmu Kantea nego i da nama uvale njihovog otpatka, balvana Gomesa. Ovi nasi ako uopste pomisljaju na prodaju Kantea, a kamoli pregovaraju, treba ih momentalno streljati komplet.

Sto kaze Zivac iz Kengura, Jebem ti Celzi da ti jebem Celzi..Cu da im jebem kevu od uprave do golmana ako ovo urade

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Courtoisa treba zadržati.

Alison nije niti će ikada biti ta klasa.

Još jedan igrač kojem je 70% cijene na osnovu guranja kroz medije. Ali izgleda da imamo pretplatu na takve.

Golman tog ranga, cijene 10 milijuna eura, ime mu je Lovre Kalinić.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.