10. juli 2018.8 god. comment_282265 Ma tuzno je to sve iskreno, stopera imamo valjda 5-6 od kojih su svi tu negdje po kvaliteti, niti jedan vrhunski.. U vezi je tek raspad, imamo veznjaka za cijelu ligu a sve skart. Na bekovima moses/zappacosta prosjek i tamo alonso i ederson. Niti jedan vrhunski. Jedino sto vrijedi su curtoisa, hazard, kante i azpi i umjesto da na taj kostur dodas 2 takva igraca i to je vec jako dobro, ostatak prosjeka se mogu sakriti u sistemu, al nemos sakrit njih 70% u prvom timu.. Al eto sada ce hazard i curtoisa otici, za te pare cemo dovesti 5 igraca koji su isto prosjek.. Iskreno vidim nas za par godina u rangu arsenala pa mozda cak i evertona, ne vidim nista optimisticno trenutno u ovoj cijeloj situaciji. Sve ce nekako biti jasnije za mjesec dana, vidjet ce se kakve su nam ambicije kao kluba ili jednostavno je vrijeme da se stabiliziramo kao arsenal I moja mama prati Celsi na tviteru,ali da vas ne lazem nisam blizu prelaska Inace ne postam gluposti iz nerelevantnih izvora, danas su di marzio i sky potvrdili sve ovo, nije tesko provjeriti Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282266 MarioPasalicu.Rijesiti se te taktike sa 3 u zadnjem redu i sa ovim letecim bekovima. Vidjeli smo koliko su nam dobri Moses i Alonso.To treba rasprodati. Alonso ima dobar sut, slobodnjak i to je to. Igracki je za beka barem za mene los...Moses je kanta, sjeti se njegovih ubacaja ili bolje reci pokusaja da ubaci...Treba igrati 433, 4231... ofanzivnije...Sto se tice Mbappea, nemamo mi para za to...Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282268 De napravite temu za Jorginha posto dovodimo Sarrija i njega u paketu za 65 milki najvjerojatnije. Konacno transfer koji me veseli Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282272 Tačno bi valjalo da Roman negdje vidi ove komentare tipa :,, Nemamo mi para za to. " pa ispizdi lik i dovede i Nejmara i Mbpapea Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282275 Mi ne stignemo jednog igrača da dovedemo a Siti pokupi Bernarda Silvu koga nisam ni video a sad završili Mareza za 60 miliona Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282301 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1017250220646649856?s=19 Problem krila ostaje nerazriješen ,gledamo Debiliana i sljedeće sezone. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282302 Продаће Вилијана, уверен Ñам да иде ако дође нека добра понуда, Ñамо да Ñе БарÑелона не олади Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282306 https://twitter.com/cfc_wale/status/1017344851661213696?s=19 Krv ti jebem. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282307 Ako nista dobar mi je willian na fifi a i higuain bi bio bolji od morate il zirua. Na fifi. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282313 https://twitter.com/MailSport/status/1017380561701232640?s=19 Conte dobio otkaz,danas se očekuju Jorginho i Sarri,ponuda za Williana 60 miliona funti,good times to be Chelsea fan. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282316 More transfera u zadnjih par dana krv ti jebem West Ham nastavlja da ulaze, stigli Yarmolenko i Wilshare,City završio Mahreza, Chelsea isto nešto počinje raditi... Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282318 Ako dovedemo Jorginha, Alissona, Golovina, Rugania i neko krilo kada prodamo Williana i Tibu, to ce biti vrhunski prelazni rok. Samo nesto ne vjerujem da se moze sve to odraditi. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282320 Ja mislim da je to realno i da se moze sve veoma brzo rijesiti, ako uzmemo u obzir ona pisanja medija da su Rugani i Golovin zavrseni, Jorginho takodjer. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282321 Ali sta za Alissona i krilo, to je problem i najveci mozda. Kad bi se ukljucili za Fekira, to bi bilo odlicno. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282335 Ako dovedemo Jorginha, Alissona, Golovina, Rugania i neko krilo kada prodamo Williana i Tibu, to ce biti vrhunski prelazni rok. Samo nesto ne vjerujem da se moze sve to odraditi. Taj mali rugani i nije toliko potreban, pogotovo ako se bude igralo 4 3 3, Golovin ne bi trebalo da je neki veći problem, Alison također, Jorginho je već tu izgleda. Problem je ta pozicija desnog krila, ne vidim ni ja puno igrača koji bi se tu mogli dovesti, mislm puno oformljenih igrača koji su pokazali neki kvalitet, moze se tu pokusavati sa nekim klincima jebi ga. Pogledas ovo tržište more ovih desnih krila jebo mater :D Trebalo bi malo Juventusu pokucati, nabralo se igrača kod njih a keširali su more za Ronalda, u napadu neko mora otići, lično bih poslao upit za Dybalu ili Bernardeshia koji mozda i jeste imao tanku sezonu ali je dobar igrač. Od ostalih realnih pojačanja na tom desnom krilu, nemam pojma. Thauvin mozda iz Marseja, hoce nas ova pojačanja iz Marseja i Francuske lige jebo mater uvijek ubodemo, mada je ovaj mali bio u Newcastelu prije par godina i nije bio nista posebno ali nabralo se malo iskustva. Od ovih mlađih momaka možda ovaj mali Pavon iz Boke sto je igrao sad za gaučose na SP i kao dobar igrač m se čini David Neres iz Ajaxa Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282336 Bailey iz Leverkusena, Malcom iz Bordoa, Pulisic iz Dortmunda, mozda i Martial se moze zaganjat.. ima kandidata po Evropi, samo pitanje je zelimo li doveati to novo krilo te da li cemo prodati Williana. Jest da je skoro nemoguce da ce dobiti sansu, ali ne treba zaboraviti Hudson Odoia. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282337 Bailey iz Leverkusena, Malcom iz Bordoa, Pulisic iz Dortmunda, mozda i Martial se moze zaganjat.. ima kandidata po Evropi, samo pitanje je zelimo li doveati to novo krilo te da li cemo prodati Williana. Jest da je skoro nemoguce da ce dobiti sansu, ali ne treba zaboraviti Hudson Odoia. Baily je lijevo krilo koliko se ja sjecam, Malcoma sam zaboravio i onog malog Federica Chiesu iz Fiorentine a o Pulišiću se prestalo pisati...Ima tu i Suso iz Milana, jako dobar tehnicar i odlican pregled igre Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282340 Koliko sam ja čitao ne daje, barem nije davao u Napoliu (ne znam za ranije). Jedna od karakteristika njegova Napolia je bila standardizirana ekipa s jako malo rotacija... Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282341 https://twitter.com/FromTStands/status/1017518801045409792?s=19 Valja se odbraniti od ovih Španskih lešinara,ako nam uzmu Kurtou,Hazarda i Kantea postat ćemo klub u rangu Evertona. Prijavi
13. juli 2018.8 god. comment_282345 Hahahah cuj ti katalonskih smecara, oni bi tu ne samo da uzmu Kantea nego i da nama uvale njihovog otpatka, balvana Gomesa. Ovi nasi ako uopste pomisljaju na prodaju Kantea, a kamoli pregovaraju, treba ih momentalno streljati komplet.Sto kaze Zivac iz Kengura, Jebem ti Celzi da ti jebem Celzi..Cu da im jebem kevu od uprave do golmana ako ovo uradeSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
13. juli 2018.8 god. comment_282362 https://twitter.com/cfc_wale/status/1017742500956639232?s=19 Danas će potpisati Sarri i Jorginho. Prijavi
13. juli 2018.8 god. comment_282374 Courtoisa treba zadržati. Alison nije niti će ikada biti ta klasa. Još jedan igrač kojem je 70% cijene na osnovu guranja kroz medije. Ali izgleda da imamo pretplatu na takve. Golman tog ranga, cijene 10 milijuna eura, ime mu je Lovre Kalinić. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.