Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

postoji li prelazni rok a da nas ne povezu sa pet igraca sa Balkana :D a o tome koliko razmisljamo o pojacanjima dovoljno govori da ono na ovog izvikanog Milinkovic SAvica ne pominjemo.A svi bi ga zeljeli u timu.Eto tako je rasulo u Celsiju

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mnogi su nemoguci za dovesti jbg. Od ovih sto je moguce dovesti su: Milik i Embolo.

A ima i suvise mnogo ovih nemogucih.

Meni uopste ne gori ta pozicija, mislim da su Mitchy i Giroud sasvim dobri.

Prije bih neke druge pozicije stimao, npr. to desno krilo, otjerati debilnog Williana, onda pojacati desnog beka i stopersku poziciju. Dok u sredini treba dovesti Serija i uvrstiti Loftus-Cheeka u sastav.

Ne valjda Icardi šta u prosjeku svaku utakmicu da gol, a valja rezerva Schalkea ? Kakav crni Milik.

Ne znam kako si ti pratio sezonu 2016./2017. ali Michy je takva trutina od igrača i onda tjeraš Williana koji je World Class igrač.

Treba nam tri igrača, vrhunska na točno određene tri pozicije, ostalo kako-tako imamo. Najvažnije je produžit ugovor Conteu, iako sam ja prvi koji ga je tjerao, sad bi mu produžio i još važnije produžit ugovor Courtoisu.

Tu su vrhunski igrači Courtois, Azpi, Rudiger, Kante, Hazard, Willian, korisni Alonso, Fabregas, to još malo popunit sa 2,3 njihove razine i ponovo smo 1. ili 2.

i tako proslo pola prijelaznog roka skoro, mi odradili vrhunski posao. Sredili smo ekipu, trenera i sada samo smireno do kraja ako jos nesto uleti dobro hehe
i tako proslo pola prijelaznog roka skoro, mi odradili vrhunski posao. Sredili smo ekipu, trenera i sada samo smireno do kraja ako jos nesto uleti dobro hehe
i internet me zajebava pa nek neko obrise visak molim

Lagano svaki post je dobro dosao.

https://www.football-italia.net/123492/nainggolan-inter-im-happy

Jbt Nainggolan preso u Inter za samo 24 miliona eura + neki omladinac Interov u Romu. Nevjerovatno kad skontas da smo ga mi 2 godine htjeli dovesti i uvijek se spominjale neke cifre od 45-50 miliona. I to predje u direktnog im rivala unutar Italije. Pa jbt valjda bi Roma radije prodala nama nego Interu??

cak smo se i povezivali s njim na zimu mislim, al sta smo mi sve propustili, ili jos bolje je reci pustili iz vlastitih redova, ovo je nista

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.