Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne kažem da mijenjamo igrača za igrača već da uz igrača doplate još otprilike 120 miliona funti.Chelsea traži 200 miliona funti za Hazarda.Kada bi dobili recimo Isca i 120 miliona bilo bi odlično,a pare koje dobijemo potrošiti na krilo.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Isca teško da ćemo dobit, odigrao je dosta dobar SP. To je možda bilo moguće ranije dok je Zidane bio trener kod kojeg nije redovito igrao ali sad teško...

Modrića bi se dalo dovest, ima već 32 godine i Real sigurno već razmišlja o njegovoj zamjeni. Vjerujem da ako bi to bio jedini način da dovedu Hazarda da bi pristali ga dat...

Asensio je mlad igrač koji još puno može napredovati tako da je pitanje koliko ga se Real želi rješit, ali nije ni nemoguće Real i onako ne pati previše od mladih igrača i zanimljivije su im zvjezdice, tako da ako stvarno budu zagrizli za Hazarda a mi im uvjetujemo da nam prosljede u zamjenu Asensia vjerojatno bi ga dali...

ja da se pitam, odradio bih trapmu isco i asensio za hazarda.

ne treba preuvelicavati hazarda, igracina jeste, ali ima nacina da se nadomjesti njegov odlazak.

kad su drugi mogli poslovati sve i svasta, valjda se mozemo i mi postaviti da ucjenjujemo druge.

na kraju krajeva, zainteresovan je real, treba sto bolje iskoristiti situaciju gdje traze zamjenu za ronalda.

asensio-isco-odoi

zar ne bi to bio vrhunski vezni red sastavljen od mladih super ofanzivnih igraca, a iza njih recimo imas kanta, jorginha.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Naši slabo kupuju, ali su zato solidni u prodajama, znali smo fino neke igrače utopit za velike pare. Nadam se da ako ćemo već prodat Hazrda da ćemo znat izvuć maksimum. Plus, iz Reala se da izvuć puno, imaju para i pate za zvjezdama, ako im propadne Neymar ostajem im još jedino Hazard te pozicije i tog renomea koji oni žele. Vjerujem da će naši to znat iskoristiti.
Problem je sto ne valja igrati se sa Azarovim strpljenjem. Ja licno bi trazio iska, asensia + 70milki. Jednostavna je racunica, kad se placa obestecenje za najboljeg igraca tima dodaje se 50% na cenu. Realna cena 150 do 170 milki sto je asensio i isko + 50% sto je nekih 70 80milki.

Ja ne bih prodao Hazarda iz razloga jer ne postoje dostupni igrači koje možeš dovesti na tu poziciju i da znaš da će uspjeti (postoji par imena ali su nedostupni). Svakako muku mučimo i sa desnim krilom i špicem još ako Eden ode postajemo tupi ko kurac. 

Mislim da klub ima dovoljno para da može da uzme jednog all stara tipa Isco (mislim na igrača tog kalibra), mada navedeni neće nigdje iz Reala pod ovim trenerom. Sredinu treba završiti dolaskom Golovina i vraćanjem Loftusa Cheeka. 

U odbrani samo da saznamo ko nam je stoperski par bilo bi odlično, Luiza se mora pogledat jer mu je povreda uzela citavu sezonu, kao što je slučaj i sa Zoumom. Christansen je mlad a Rudiger je pokazao da bi moglo biti od njega nešto, Cahilla svakako zadržati na još jednu sezonu. Ako azpi ode na beka također i te bekovske pozicije su nam solidne, makar za sledecu sezonu. U napadu treba pustiti šefa da napravi čistku i to je to

Mislim da nitko od nas ne bi prodao Hazarda, raspravljamo o tome kako to najbolje iskoristiti ako se ipak desi. A i pitanje je što on želi. Ako želi iči nema ga smisla zadržavat, pogotovo šta ćemo sad sigurno dobit više nego kad bude u zadnjoj godini ugovora.
Azarov uticaj na nasu igru je takav da bi dva odlicna igraca morala da dodju i da se odmah uklope u sistem. Dakle jedan vic pas igrac i jedan prodoran dribler jer je Azar sam sve to zajedno. Recimo da bi Modric i Mbape sigurno to nadoknadili ali posto je to nerealno jedino sto u ovoj situaciji mozemo Iska + Balea ili Asensia. Al sumnjam da ce i to da dozvoli real.
Meni je najvise krivo za Saria. Mislim da cemo citavo bogatsvo morati da dajemo fulamu sledece sezone. On bi po meni vec ppsle 6 7 kola vec mogao da se ustali u prvi tim. Za 40milki je bio zicer koji nismo iskoristili.

Ja bih Azar dao za 310 miliona.Za 10 kupimo Mikela.250 Romanu za jahticu jednu skromnu.50 za Iguaina

Nema tih novaca za koje bih ja prodao Hazarda.

Ali ako on hoće ić, nama su ruke vezane.

Bili bi samo na gubitku da ga držimo na tribinama.

Po meni je on najbolji igrač na svijetu, ali što to vrijedi ako on bude protestirao da želi otić.

A nekako mislim da Real ima malo puno ozbiljniju upravu od naše što znači da oni odavno imaju osiguranu zamjenu za Ronalda.

Real nakon odlaska Ronalda će jako teško davat krila na koja se oni oslanjaju. Znači Asensio i Isco.

Dok bi Balea mogli zakaparit i to bi bio pojačanje na desnom krilu plus nekakvih 70-80 mil fiksne odštete za koje trebamo nać lijevo krilo.

A to je otprilike cijena Jamesa Rodrigeza.

Njih dva približno nadoknađuju odlazak Hazarda,ali bolje od toga ne može.

Mali Golovin mozda nije materijal odmah za neke vece stvari, ali ja odavno nisam vidio zilavijeg igraca. Taj ce trcati i trcati, uci u duel sa svakim, pogurati se, borben ma bombona mlad igrac kojeg sad jos treba uciti i klesati u nekim drugim aspektima igre, prije svega u tehnici i koristenju prostora. Ne znam o kojoj se cifri radi, ali svidja mi se taj transfer jer isto tako vjerujem da moze pokriti vise pozicija. Nakon ovog treba tu prodati barem 1 a idealno dvojicu igraca. Fabregas, Bakayoko ili Drinkwater uglavnom neko mora da ide jer imamo previse opcija sada na sredini. Citam jucer da su se mnogi klubovi pokajali jer su izglasali ovo ranije zatvaranje transfer perioda. Jako nezahvalna pozicija sada pogotovo sa SP, mnogi igraci su i na odmoru. Kako ce npr. sada nas novi trener moci uopste da procijeni recimo Loftus-Cheeka a ovaj nece ni doci na trening prije tamo negdje pocetka augusta? Vrlo losa situacija. Za ovu dvojicu iz Juventusa sam jako skeptican, mozemo mnogo bolja 2 transfera da napravimo tu. Klub mora sto prije rijesiti situaciju s golmanom. Ne smiju dozvoliti da ih prevrtljivi smrad vuce za nos i udju u igru macke i misa. On ima jos godinu ugovora tako da ako cemo prodati to ce biti ovo ljeto, inace nas jeba i ode besplatno iduce. A i svakako pun mi je kurac vise tih njegovih prica i stavljanja tog lika konstantno u centar paznje. Ako se moze dovuci Alisson odlicno, onda nek ovoga prodaju i u staro gvozdje sto se mene tice. Mada bih najvise volio da ga stave za treceg golmana, nek dohvata lopte i sjedi na tribinama kad je utakmica. Hazarda ne mozes trenutno zamijeniti niti jednim igracem na svijetu. Cak ni Messijem ili Ronaldom. Ali i sa njim treba sjesti sto prije, porazgovarati, iznijeti mu planove pa vidjeti da li je zainteresovan da ostane, upise se u historiju i bude legenda kluba ili i dalje zeli otici. Ako nakon tog razgovora ne pristane potpisati novi ugovor onda nema smisla vise odugovlaciti. Cifra je minimum 200 miliona i to bez ikakvog cjenkanja, pa ko zeli nek kesira. U svakom slucaju mora se raditi brzo i efikasno, nemamo puno vremena do kraja.

Je l' moguce da ne zele da prodaju magarcinu beskorsnu? Ovo je mozda poslednja sansa da se nekome uvali, ni Kinezi se vise ne razbacuju za te raspale poluigrace.

Doveli ga za 40 miliona prije 4 godine,osim povremenih bljeskova ništa nije pokazao i nećemo da ga prodamo za 50-60 miliona.Gdje logika prestaje to počinje Chelsea.

https://twitter.com/AboutChelsea_fc/status/1019173468976316416?s=19

Mnogi izvori pišu da je ovo skoro pa gotovo,igrač odbio Monaco,a Juventus ga ne želi(navodno Golovinova želja).

Povezujemo se i sa Leonom Baileyem(desno ili lijevo krilo) iz Leverkusena,navodno smo poslali 45 miliona funti vrijednu ponudu.

https://twitter.com/standardsport/status/1019169451604955140?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1019169451604955140&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fstandardsport%2Fstatus%2F1019169451604955140

Rugani, Jorghino, hmmmmmmmm opet se kupuje po Italiji.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1019210172697227264?s=19

Koga sad naći da zamijeni Nosonju.

Šmahjhel

Sent from my E6653 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.