Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Njegov brat to rekao jučer prekjučer,ne mora značiti da do kraja prelaznog roka neće ništa biti od ovoga.

Mora, jer nema nista od suplje price. I ako nema nista zasad, sto postavljas "vijesti" gdje smo "reached agreement" ?

Zasad se samo zna Rugani da dolazi sigurno i jos neki igraci mozda.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mora, jer nema nista od suplje price. I ako nema nista zasad, sto postavljas "vijesti" gdje smo "reached agreement" ?

Zasad se samo zna Rugani da dolazi sigurno i jos neki igraci mozda.

A ti si vidim postavio izvor na svoj post.Ja sam postavio sa izvorom i zašto si uvijek 100% uvjeren da je ono što ti pročitaš i preneseš, istina.Ti si najdebilniji lik s kojim sam imao priliku diskutovati o bilo čemu.
Aj spusti loptu, čovjek tebe nije vrijeđao.

A ti si vidim postavio izvor na svoj post.Ja sam postavio sa izvorom i zašto si uvijek 100% uvjeren da je ono što ti pročitaš i preneseš, istina.Ti si najdebilniji lik s kojim sam imao priliku diskutovati o bilo čemu.

Nemam šta postavljati, ja kad kažem, zna se da je minimalno 90 posto tačno, iz razloga jer su mi uvijek isti izvori ili su citati ljudi sa drugih nekad i nepouzdanih siteova, u ovom slučaju sky italia je pravila intervju sa bratom i menadžerom Higuaina.
Još nešto, priznaš da sam u pravu i znaš da je tako, ali i dalje staviš tamo neki mediasport da smo se dogovorili.

Granqvist šveđanin jede malu djecu. Stoper samo takav.

kad vidim što smo propustili i pustili, zamisli ti ekipe

Courtois

Azpi-Luiz-Rudiger-Alonso

Kante-Matić

Salah-KDB-Hazard

Lukaku

plus na klupi Mata.Costa.Willian,Fabregas.

Pa to bi bila jedna od najjačih momčadi u povijesti nogometa.

Ako ne i najjača ikada.

Vrlo lako.

Kovačića treba zaobić u širokom luku.

Da baba ima muda bila bi deda.Jbg ne moze se sad tako pricati.Imamo to sto imamo.Samo mi nije jasno kako Murinjo sada valja isti taj Lukaku,isti taj Mata...

Vrte se neki tweetovi da je Serri u Londonu.. Nadam se da nije istina i ako je volio bih da je za Arsenal ili West Ham. Nekako vih vise volio opciju Jorginho i Sarri iako zvuci nestvarno i nemoguce poznavajuci nas, ali lijepo se nadati

Vrte se neki tweetovi da je Serri u Londonu.. Nadam se da nije istina i ako je volio bih da je za Arsenal ili West Ham. Nekako vih vise volio opciju Jorginho i Sarri iako zvuci nestvarno i nemoguce poznavajuci nas, ali lijepo se nadati

neka kod nas Serrija, ne bi valjalo da ode za konkurenciju, pogtovo nu u Arsenal jer im bas ovakav igrac treba godinama, i joa cemo gledati skroz drugi Arsenal iduce sezone.

Sent from my E6653 using Tapatalk

jorginhova mama krenula pratit chelsea na instagramu.. E ovo bi bilo pojacanje, na twitteru izbacuju da smo jako blizu, nezh odkud ovo odjednom al predobro da bi bilo istinito

I moja mama prati Celsi na tviteru,ali da vas ne lazem nisam blizu prelaska

Ovaj vam Serri ode u Fulam,dobri vam ovi izvori :D 

Prodat Hazarda u trenutku kad je najbolji igrač na svijetu može samo idiot.

Ponudit i njemu i Courtoisu bolesne ugovore.

Dovest Mbappea pod svaku cijenu.

Štedili smo zadnjih 5 godina, ajmo se vratit na vrh.

Usput i Higuaina.

Rasprodat šrot igrače iz momčadi.

Bolje imat 20 pravih nego 50 kakvih imamo.

Bit češ opet kao nekada !!!

KTBFFH !!!

Brat Pasalic sanja haha,ovako Roman koji je milijarder ne sanja mocan Celsi  :) Svaka cast brate :D 

Da bi doveli Rugania trebamo prodat Luiza,Christensena i Cahilla, jer ne zaboravite na isto tako dobrog Zoumu,čak i boljeg od Christensena, po mom mišljenju.

Asensio ne može u istu rečenicu s Hazardom.

Najbolji igrač u povijesti Chelsea, uz dužno poštovanje i naklon do poda svim lavovima od prije 10-ak godina.

Kovačić je pol klase lošiji od Bakayoka.

Jorginho ima fenomenalne okomite lopte, a i jako dobar work rate. Sigurno će pomoć Kanteu krpat rupe u obrani, ali puno više će doprinjet sa svojim loptama na Hazarda i ostale napadače.

Prodat još jednog desnog beka, dovest Pavarda ili Soaresa ili Meuniera

Barkley, Pedro, Kenedy, nažalost i Pašalić, Bachuayi,Morata plus tri gore navedena stopera sve šrot igrači koje treba prodat.

Bakayoku dat zadnju šansu, Fabregasa utrapit dok se još može. Treba napravit mjesta Loftus Cheeku i Jorginhu.

Da ne nabrajam one Piazone i ostale bakarače.

Njih 20 na sitno vrijedi koliko 2 ekstraklase koje nas dovode na svjetski tron.

Courtois

Azpi-Koulibaly-Rudiger

Moses-Kante-Jorginho-Alonso

Mbappe-Higuain-Hazard

Cijena ove egzibicije me ne interesira. Hoću još dočekat da Watford pukne 150 milijuna eura na igrača dok Chelsea okreće svaku funtu 50 puta. 

Sve je to okej, ali Christiansena i Cahilla mozda i ne bih prodao. Christiansena jer je mlad i ima potencijala, Cahilla jer je HG i sigurno jedan od boljih stopera koji bi pristao da bude treći ili četvrti izbor u ekipi, mora se tu malo gledati i širina ekipe. Od ovih "šrot" igrača bih dao šansu Barkleyu i jednom od napadača.

Ali kada dođemo do igrača koje bi doveo ovo što ti želiš bi mogao da uradi klub od prije 8 godina, ovaj klub u ovom trenutku sa ovim ljudima to ne može. (ako te zanima nešto više pogledaj moj post na temi uprava, stručni štab....)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.