5. juli 2018.8 god. comment_282160 Njegov brat to rekao jučer prekjučer,ne mora značiti da do kraja prelaznog roka neće ništa biti od ovoga. Mora, jer nema nista od suplje price. I ako nema nista zasad, sto postavljas "vijesti" gdje smo "reached agreement" ? Zasad se samo zna Rugani da dolazi sigurno i jos neki igraci mozda. Prijavi
5. juli 2018.8 god. comment_282162 Mora, jer nema nista od suplje price. I ako nema nista zasad, sto postavljas "vijesti" gdje smo "reached agreement" ? Zasad se samo zna Rugani da dolazi sigurno i jos neki igraci mozda.A ti si vidim postavio izvor na svoj post.Ja sam postavio sa izvorom i zašto si uvijek 100% uvjeren da je ono što ti pročitaš i preneseš, istina.Ti si najdebilniji lik s kojim sam imao priliku diskutovati o bilo čemu. Prijavi
5. juli 2018.8 god. comment_282167 A ti si vidim postavio izvor na svoj post.Ja sam postavio sa izvorom i zašto si uvijek 100% uvjeren da je ono što ti pročitaš i preneseš, istina.Ti si najdebilniji lik s kojim sam imao priliku diskutovati o bilo čemu. Nemam šta postavljati, ja kad kažem, zna se da je minimalno 90 posto tačno, iz razloga jer su mi uvijek isti izvori ili su citati ljudi sa drugih nekad i nepouzdanih siteova, u ovom slučaju sky italia je pravila intervju sa bratom i menadžerom Higuaina. Još nešto, priznaš da sam u pravu i znaš da je tako, ali i dalje staviš tamo neki mediasport da smo se dogovorili. Prijavi
6. juli 2018.8 god. comment_282173 Granqvist šveđanin jede malu djecu. Stoper samo takav. kad vidim što smo propustili i pustili, zamisli ti ekipe Courtois Azpi-Luiz-Rudiger-Alonso Kante-Matić Salah-KDB-Hazard Lukaku plus na klupi Mata.Costa.Willian,Fabregas. Pa to bi bila jedna od najjačih momčadi u povijesti nogometa. Ako ne i najjača ikada. Vrlo lako. Kovačića treba zaobić u širokom luku. Prijavi
6. juli 2018.8 god. comment_282174 Da baba ima muda bila bi deda.Jbg ne moze se sad tako pricati.Imamo to sto imamo.Samo mi nije jasno kako Murinjo sada valja isti taj Lukaku,isti taj Mata... Prijavi
8. juli 2018.8 god. comment_282194 Ma pusti to plakanje, treba se okrenuti golovinu i ostalim igracima sad, da ovo malo popravimo :D Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282222 Vrte se neki tweetovi da je Serri u Londonu.. Nadam se da nije istina i ako je volio bih da je za Arsenal ili West Ham. Nekako vih vise volio opciju Jorginho i Sarri iako zvuci nestvarno i nemoguce poznavajuci nas, ali lijepo se nadati Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282227 Vrte se neki tweetovi da je Serri u Londonu.. Nadam se da nije istina i ako je volio bih da je za Arsenal ili West Ham. Nekako vih vise volio opciju Jorginho i Sarri iako zvuci nestvarno i nemoguce poznavajuci nas, ali lijepo se nadatineka kod nas Serrija, ne bi valjalo da ode za konkurenciju, pogtovo nu u Arsenal jer im bas ovakav igrac treba godinama, i joa cemo gledati skroz drugi Arsenal iduce sezone. Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282230 Skroz drugi Arsenal aha, jedino sto ce im valjati je onaj torreira, ali nista bolji od Wilsherea nije, tako da smijesan je Arsenal opet sa transfer politikom. Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282231 Znaci biće dobri ove sezone.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282233 Znaci biće dobri ove sezone. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Hahahah, pusi ga :D A realno, sta su doveli i sta su im ciljevi da dovedu je smijesno. Jos otisli Wilshere, Cazorla, nista tu vise nema zanimljivo osim Aube. Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282234 Hahahah, pusi ga :D A realno, sta su doveli i sta su im ciljevi da dovedu je smijesno. Jos otisli Wilshere, Cazorla, nista tu vise nema zanimljivo osim Aube. otisla dva veznjaka koja su povrijeđena bila citavu godinu, puno su izgubili jebalo mater Prijavi
9. juli 2018.8 god. comment_282239 jorginhova mama krenula pratit chelsea na instagramu.. E ovo bi bilo pojacanje, na twitteru izbacuju da smo jako blizu, nezh odkud ovo odjednom al predobro da bi bilo istinito Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282241 I moja mama prati Celsi na tviteru,ali da vas ne lazem nisam blizu prelaska Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282251 Seri u Fulhamu hehe nadam se da to znaci da jorginho dolazi Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282254 Prodat Hazarda u trenutku kad je najbolji igrač na svijetu može samo idiot. Ponudit i njemu i Courtoisu bolesne ugovore. Dovest Mbappea pod svaku cijenu. Štedili smo zadnjih 5 godina, ajmo se vratit na vrh. Usput i Higuaina. Rasprodat šrot igrače iz momčadi. Bolje imat 20 pravih nego 50 kakvih imamo. Bit češ opet kao nekada !!! KTBFFH !!! Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282256 Brat Pasalic sanja haha,ovako Roman koji je milijarder ne sanja mocan Celsi :) Svaka cast brate :D Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282257 Serr u Fulhamu Mahrez u City-u Ronaldo u Juventusu Arthur u Barsi Torreira u Arsenalu itd. itd. A kod nas raspad Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282258 Seri je toliko dobar da je odabrao Fulham prije Chelsea. Toliko o tome da smo se uopste povezivali s njim. Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282259 Da bi doveli Rugania trebamo prodat Luiza,Christensena i Cahilla, jer ne zaboravite na isto tako dobrog Zoumu,čak i boljeg od Christensena, po mom mišljenju. Asensio ne može u istu rečenicu s Hazardom. Najbolji igrač u povijesti Chelsea, uz dužno poštovanje i naklon do poda svim lavovima od prije 10-ak godina. Kovačić je pol klase lošiji od Bakayoka. Jorginho ima fenomenalne okomite lopte, a i jako dobar work rate. Sigurno će pomoć Kanteu krpat rupe u obrani, ali puno više će doprinjet sa svojim loptama na Hazarda i ostale napadače. Prodat još jednog desnog beka, dovest Pavarda ili Soaresa ili Meuniera Barkley, Pedro, Kenedy, nažalost i Pašalić, Bachuayi,Morata plus tri gore navedena stopera sve šrot igrači koje treba prodat. Bakayoku dat zadnju šansu, Fabregasa utrapit dok se još može. Treba napravit mjesta Loftus Cheeku i Jorginhu. Da ne nabrajam one Piazone i ostale bakarače. Njih 20 na sitno vrijedi koliko 2 ekstraklase koje nas dovode na svjetski tron. Courtois Azpi-Koulibaly-Rudiger Moses-Kante-Jorginho-Alonso Mbappe-Higuain-Hazard Cijena ove egzibicije me ne interesira. Hoću još dočekat da Watford pukne 150 milijuna eura na igrača dok Chelsea okreće svaku funtu 50 puta. Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282262 Sve je to okej, ali Christiansena i Cahilla mozda i ne bih prodao. Christiansena jer je mlad i ima potencijala, Cahilla jer je HG i sigurno jedan od boljih stopera koji bi pristao da bude treći ili četvrti izbor u ekipi, mora se tu malo gledati i širina ekipe. Od ovih "šrot" igrača bih dao šansu Barkleyu i jednom od napadača. Ali kada dođemo do igrača koje bi doveo ovo što ti želiš bi mogao da uradi klub od prije 8 godina, ovaj klub u ovom trenutku sa ovim ljudima to ne može. (ako te zanima nešto više pogledaj moj post na temi uprava, stručni štab....) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.