Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Bravo majstori, Kurtou za 35 milki. One godine da ga je atletik imao u vlasnistvu dobio bi najmanje 60 i to kad se nisu toliko klubovi razbacivali sa milionima.
Odakle vama informacija da su Kurtou prodali za 35m? Može izvor? Ja sam nedavno negdi čita da je real ponudia 65...
Dobit ćemo 65 kad se naguzimo,ako dobijemo 40-45 miliona funti trebamo skakati od sreće.Kao zamjene se spominju Čeh i Šmajhel.

Losl za golmana

Pa ljudi ostala je samo jos jedna godina ugovora, ko ce dati vise od toga, kad lagano mogu sacekati jednu sezonu i dzaba ga dovesti.

I tih 40 miliona je extra, zadnja godina ugovora, igrac zeli silno ici, ma puna kapa. Dodat jos i dovesti finu zamjenu.

Ovog cemo brzo zaboravit. On i Fabregas, obojica kad odu imat cu osjecaj kao da nikad nisu igrali za nas klub.
https://twitter.com/IFTVofficial/status/1019327836778360833?s=19

Triple penetration,još samo Juve da nam uvali Higuaina za 60 miliona i možemo ugasiti klub.
Kakav ceh kakav smajhel. Kurta je za njih lav jasin. Kad je zadnja god ugovora igrac se prodaje po trzisnoj tj malo uvecanoj ceni. Kad mu he dve tri god ide 50 100%.
Njemu je trzisna cena 65milke. Najbolje da damo za mister petardinja 80milke.
ako cemo prodat curtoisa i hazarda, pa prodajte i kantea i azpilicuetu odmah, pa ispocetka jedno 5 godina da se oporavimo ce nam trebat, ili idemo prema mid table
Znaci koji sumrak uprave, sisli su sa zdrave pameti. Odbiti za williana 60 mil a prihvatiti 160 za edena i thibu stvarno nema logike nikom, opljackat ce nas zesce. Ako se ovo dogodi mislim da smo najebali ne samo ove godine, nego i dugorocno. Nadam se da ce netko zaustaviti ovo ludilo, pa necemo valjda postati isprdak reala i slicnih da nam bez jebemti uzmu dva najbolja igraca za male pare. Pritom svim silama pokusavamo dovesti debelog za 60 milki hahaha koji cirkus
Ko je debeli nisam u toku? Zuba Ronaldo?
Ja i dalje ne znam odakle vama da su ponude za thibu i hazarda već prihvaćene? To ništa nije još službeno... Dajte izvor.
Ngolo je ljudina. O Azpiju da i ne pricam, tragedija je da su dali beskicmenjaku Kejhilu traku prije njega.

Inace kad sam kod Cahilla i on bi mogao otici, negdje sam procitao da je nezadovoljan bio minutazom prosle godine. Ne bih se bunio nimalo ako se moze fino zaraditi, svakako tom igracu i ne treba garantovati prvu postavu.

Golman ide za oko 40 miliona eura, nazalost u takvu nas je situaciju doveo svojim zajebavanjem i drkanjem a u klubu su mu dozvolili da ih zavlaci godinu dana i sad imamo to da mu istice ugovor i fakticki ga moras prodati, cak ispod realne cijene, da bi uopste bilo sta zaradio i da ti ne pobjegne za kikiriki iduce ljeto. Valjda cemo naci zamjenu, ne vidim sta je problem Cech ili Smeichel na neki kraci ugovor kad bude bolje stanje na trzistu onda dovesti jaceg golmana. Inace nije mi jasno zasto ne gledaju Areolu iz PSG-a, momak je vrhunski golman. Mislim da ga Roma zeli kao zamjenu kad prodaju Alissona.

Meunier bi takodjer bio fenomenalan transfer. Jos ako bi Zappu utopili nekom za 20ak miliona, ekstra. Ali nista od ovih zelja.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Zašto Zappu prodavat? Tih nam 20m ne znače puno a treba ti netko i sjedit na klupi. Tko će bit zamjena Azpi-u (ili ako on ostane na stoperu a dovedemo novog beka tom novom beku)? Neka Zappe dok god se ne buni bit klupa...
Problem je što bi se Šmajhel gledao kao dugoročno rješenje i vjerovatno bi nam Lester tražio 30-40 miliona.Bolje uzeti Čeha jednu sezonu,kad Buffon može u 40 braniti sasvim solidno,ne vidim razloga što Čeh ne bi mogao,a izašao bi nas 5-6 miliona,ne više.

https://twitter.com/cfc_wale/status/1019514098223124480?s=19

Konte bi čekao Alisona da ga nazove.
Ma uzeti Cecha i ne razmisljati puno, legenda je kluba i cim se vrati dati mu kapitensku traku jer Cahil bi mogao u United.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.