Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Najveće pojačanje bi bilo raspustit sve ove debilčine, uhljebe, neradnike, nesposobne krpelje koji iz dana u dan strmovito guraju klub u ponor.

Prije će nam Pavona uzet Corinthians nego što smo ga mi u stanju uzet,neovisno o tome koliko zna, a bolji od Williana nije.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Evo vracam se na forum nakon nekog vremena,napokon obveze malo popustile :D

Ovo je tragikomedija ljudi moji..Ja sam mislio da se ovakve situacije događaju samo na našem brdovitom Balkanu. Dok smješnije ekipe od nas već završavaju prijelazne rokove,mi nemamo ni trenera. Mislim da je očito da je gazda Roman izgubio moć, ako se ciganči s Conteom oko 9 miliona eura. Vidi se da Contea uprava ne želi ali ipak ne bi platila odštetu. To se kaže 'vuk sit a sve ovce na broju', tako ne ide.
S druge strane Conteu svaka čast, ne bi ni ja odusto od tih novaca ,odbio bi 5 puta Real ako treba. Čovjek je od samog početka sjeban od strane uprave,šta se tiče ne ulaganja u pojačanja i ne dovođenja njegovih prioriteta. A i tako se narugo s cijelom ligom, jedan veliki otac ove igre.

Ako već ne može Conte daj brate bilo koga osim Sarria i Blanca..Koje su reference tom Mauriziu Sariu ? Najpozitivnija stvar sta se njega tiče je ako bi slučajno dovulo sa sobom ovu životinju Koulibalya ili nekog tipa Hysaya.
Dajte neko mlado i potentno ime ako već idemo opet u novu priču ,u novi projekt.

Nakon što se to riješi treba rješiti pojačanja. Znamo da se ionako kod nas trener ne pita puno tako da se možda i prije trenera dovede kakav igrač.

1.veznjak- Jako sam sretan što se spominje Serri.Serri je za Jorginha svemirski brod. Puno puno bolje bi nam legao,igrač je koji je sam vukao tu prokletu Nicu,dok je Jorginho igrač sustava,odnosno ništa specijalno...izguro ga sustav u napoliju u jednu pouzdanu figuru( nešto slično ko Moses u nas prošle godine ,ok igrač ali samo to). Neka ide Jorginho Guardioli.

2.golman - a tu ili Alison ili Butland sve je to ok. Ovog majmuna prodat dok se još može uzet neka kinta

3.krilo- priča se o Lemaru, o Bailyu.. Oba mi se sviđaju ,iako je taj Lemar klasa više , stvarno rijetko viđena lijeva noga ,odličan razigravač. S druge strane Baily prodorniji ,tipični dribler. Pitanje je sta ce Chelsea igrat dogodine i ko bi nam vise odgovarao.

4. Napadač- Dajte Michiju šansu! Morata nek ide doma. Ukoliko ćemo već dovodit napadača nek to bude neko ko ima koliko toliko prihvatljive godine , tipa Beloti.
Icardi bi bio savršen ali to je ne realno potpuno

Ma kakav Michy, taj je bio čista 0 dok je igrao, još na sve to koliko ne može pa ide sam forsirat pa se još dublje zakopa.  Prodat ga dok ima cijenu. Za Moratu od prvog dana govorim da je promašeni transfer dok još ni trening nije odradio. Kako nam ga je United utero.

Treba nam 2 superstara da se vratimo, Baleu je skočila cjena za 40 milijuna eura zamo jer je zabio 2 spektakularna gola u finalu.

Higuain ili Lewa u špicu. Treća opcija može biti Icardi. 4. opcija NE POSTOJI !

Treba prodati Pedra i dovesti tu nekog pravog igrača, najvažnije da zna s loptom.

Willian je igračina samo ga treba znat iskoristit, Zaha, Gelson Martins, Pavon, Baily

Da ne govorim Delle Ali, Dybala, Griezmann...

https://twitter.com/cfc_wale/status/1005352862640214016?s=19

Od ponedjeljka nam navodno slijede bolji dani što se tiče transfera.

@diablo Miču je nezreo da bi predvodio naš napad,Icardi bi nam sjeo pravo.Moratu uvaliti Juventusu za 60 miliona ništa manje,a krmka nek zadrže.

Nama treba jedan Didier Drogba,a uz njega i jedan Nikolas Anelka.Po krilu Malouda,a moze i jedan Salomon Kalou,U veznom redu jedan Lampard.I to je to.

A i Imobile je u top5 napadaca po konverziji. :D

Kad je u pitanju italijanska liga nikakva statistika se ne računa jer je pola klubova kao da su iz neke balkanske polulige. Slična stvar je i sa njemačkom.

• Autor

https://www.football.london/chelsea-fc/transfer-news/chelsea-wonderkid-callum-hudson-odoi-14621610

Benfica zeli kupiti Hudson Odoi-a, zainteresirani su iskljucivo za kupovinu, ne za posudbu.

Ajmo debili, prodajte i ovog talenta pa da placemo za 2 godine ko za De Bruyneom i Salahom.

Svakako ne racunaju nesto previse na njega, prodati ga uz opciju otkupa sasvim dobra opcija.
De Bruyne, Salah, Hazard, Costa.. Teoretski da smo ih zadrzali mozda i najjaca ekipa trenutno bi bila u europi.

De Bruyne, Salah, Hazard, Costa.. Teoretski da smo ih zadrzali mozda i najjaca ekipa trenutno bi bila u europi.

Plus Matić i Mata definitivno, pa tu su 3 od 5 najboljih igrača na svijetu trenutno, a svi su u top 30.

Nadodaj tome Kantea, Azpija, Tibu,Williana, Fabregasa pa to bi bila jedna od najjačih momčadi ikada.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.