Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Zaboravili ste kakav je bio Morata, kako je provodio po pola utakmice na zemlji, kako je fulao zicere, da se ne ponavljamo znamo svi sta smo govorili za njega. I nakon svega toga ne mozes ocekivati da bude i jak i brz i golgeter, kada je pokazao da on to nije.

Nisam ni ja za Higuaina, ali ako je velika zelja trenera i ako moze posluzit za sezonu dvije, zasto da ne. Bolje imati starog golgetera sezonu ili dvije i dobit golove od njega, nego mladog Moratu da mu j.bemo sve najmilije svaku utakmicu.

Poslije ce iskocit neki novi mladji napadac kojeg mozemo dovesti i koji bi bio dugorocno rjesenje, kvalitetno naravno.

Ja se nadam ostanku Hazarda, radije bi to i da ostanu svi ovi igraci sto su trenutno tu, nego da ga prodamo i kupimo 10 igraca. Hazard je jedan i tesko da cemo ikad vise gledati onakvu igracinu u plavom dresu.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Higuain bi bio dobro pojačanje za nekih 35 miliona eura sve preko je previše.Taman bi i Batsu dobrodošao odlazak Morate,Higuain može odigrati 2 sezone maksimalno,a i Bats bi mogao nešto naučiti od Higuaina.
Isto tako zaboravljamo da je sezonu počeo odlično, je i tad nogom teško zabijao, ali imao oko 10-ak golova i bio u borbi za prvog strijelvaca i uz to je imao i nekih 5 asistencija i bio među boljim asistentima lige... Onda je došao kobni Arsenal nakon toga i ozljeda leđa i ode sezona... Nekažem da je idealn, ali bolje njemu dati još jednu šansu nego bezveze dovodit kvazi zamjene. Ako možemo dovest top napadača umjesto njega nemam ništa protiv ali Higuain to nije
Morata prošle sezone u ligi 11 golova, Higuain (u slabijoj ligi i najjačoj momčadi lige) 16 golova. Ne vidim baš da je Higuain neki veliki napredak.

Morata prošle sezone u ligi 11 golova, Higuain (u slabijoj ligi i najjačoj momčadi lige) 16 golova. Ne vidim baš da je Higuain neki veliki napredak.

svakako napredak, bar nece svojoj ekipi otkidati vrijeme i simulirati vecini vremena.

treba nam cvrst igrac, to vec imamo u giroudu, ali da higuain nece biti pokacanje, uz dusno postovanje, je besmislica.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Nije ga ni on forsirao, malo je igrao malo ne.

Sve shvatam, ne svidja ti se Higuain, ali dovesti ga za dvije sezone ne moze biti los posao sigurno, jer je klasa. Naravno, cifra treba biti pristojna, ne treba velike novce davati zbog godina.

Ali sto je najvaznije imali bi golove. Mada zbog ovog Sarrijevog sistema, mogao bi profitirati i neki nas napadac, bit ce mnostvo sansi po utakmici.
Ziru igra na poziciji skretnicara a to nam ne treba. Prvi spic svetskog prvaka koji nije imao sut u okvir gola sve govori. Svaka njemu cast na borbenosti ali vise golova bi dao Mitrovic. Bacuaj moze kao drugi ili treci spic. Ako se ne otvori nesto dobro za drugog spica a ako se otvori neko i pljune 50milki cao zdravo.
Mislio sam da je 34 a mi na platnom spisku imamo 40 igraca. Jezivo. Prodas 20 igraca dovedes 5 kvalitetna i to je to. I dalje ne razumem tu foilozofiju davanja silnih para za obestecenja da bi ih selio pp pozajmnicama.

Moze Giorud na poziciji skretnjičara ali samo ako imaš Hazarda i još jednog igrača koji može trpati 20+ po sezoni, kao što je to slučaj u Francuskoj gdje imaš Grizmana i Mbappea ali da imaš Girouda i Hazarda i vamo nekog Pedra i Willana tupo je to.

Higuain ne ko kuća, Rugani ne, Golovin da.

Tammy Abraham za trećeg napadača, može uletiti on i na krilne pozicije, ima 20 godina vrijeme je da pokažeda li je zaista talenat o kojem mi pričamo.

Velika steta ukoliko ne dovedemo Golovina. Momak bi bio veliki upgrade i mogao bi odmah u prvih 11.

Kako stvari stoje, trenutno je Juventus prvi kandidat da ga dovede uprkos velikom interesovanjuni Chelsea.

Mene najvise brine sto su nam ovogodisnja pojacanja mamini mezimci :D

Golovin tesko odmah moze u startnih 11. Puno mora da radi na snazi. Ja se bojim da se ne izgubi ko KDB i posle pozajmnica. Klub kao sto je Celsi trazi resenja u igri odmah i nijedan trener nece cekati nekog Golovina i da ga istrpi. Bane Ivanovic je dobro mora da guli i da se dokazuje da bi dosao do startnih 11. Sve zavisi od njega.

Golovin nema Boga da će uskočit odma u prvih 11.

Dobar igrač, ali ništa više od kvalitetne zamjene.

Ne sviđa mi se što su igrači Hazard i Tibo otvoreno počeli pričat tipa "vidit ćemo što će se desit, nije isključeno da ostanem "

Bit će iznimno frustrirajuće kad Chelsea postane novi Arsenal.

Zbog toga nam trebaju top star igrači, a ne nakrcat ekipu Golovinima i Kovačićima.

Vidit ćemo, taman kad pomisliš teško da se može desit katastrofalniji prijelazni rok od onog prije godinu dana opet te iznimna sposobnost uprave lupi po glavi.

Ali malo fali da bude fantastičan.

Zadržati sve ključne igrače, produžit im ugovore i recimo Williana kojeg traže dosta klubova zamjeniti Baleom i riješiti se Morate i Girouda/Batsa i dovesti Icardija najbolje.

Očistiti i stoperske pozicije, Luiz nam više ne treba, Cristensen nije kvaliteta, nebi imao ništa protiv da i njega dobro unovčimo. Imamo Zoumu koji se vraća s posudbe.

Ako imaju namjeru prodati Hazarda treba uključiti nekog igrača Reala u dogovor tipa Isco,Asensio pa možda i Modrić.Kad nam već uzimaju glavnog igrača treba tražiti nekog dobrog zauzvrat.
Otišo im Ronaldo, PSG zatvorio vrata za Mbappea i Neymara,preostaje im Hazard.Nije da imaju neku četvrtu opciju,a bolje im je ostati bez Modrića ili Isca za kojeg će mnogo lakše naći zamjenu nego ostati bez adekvatne zamjene za Ronalda.Sad je jedino stvar da li naši imaju mozga u glavi da to urade.
Isca teško da ćemo dobit, odigrao je dosta dobar SP. To je možda bilo moguće ranije dok je Zidane bio trener kod kojeg nije redovito igrao ali sad teško...

Modrića bi se dalo dovest, ima već 32 godine i Real sigurno već razmišlja o njegovoj zamjeni. Vjerujem da ako bi to bio jedini način da dovedu Hazarda da bi pristali ga dat...

Asensio je mlad igrač koji još puno može napredovati tako da je pitanje koliko ga se Real želi rješit, ali nije ni nemoguće Real i onako ne pati previše od mladih igrača i zanimljivije su im zvjezdice, tako da ako stvarno budu zagrizli za Hazarda a mi im uvjetujemo da nam prosljede u zamjenu Asensia vjerojatno bi ga dali...

Nijedan igrač, osim Modrića, nije Hazardova klasa. A i prodajom Hazarda i dolaskom Modrića opet gubimo, jer Modrić je centralni vezni, a Hazard ofenzivno krilo il napadač tako da bi opet više izgubili nego dobili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.