18. juli 2018.8 god. comment_282593 [quote name="ja13" post="282585" timestamp="1531905738"] Zašto Zappu prodavat? Tih nam 20m ne znače puno a treba ti netko i sjedit na klupi. Tko će bit zamjena Azpi-u (ili ako on ostane na stoperu a dovedemo novog beka tom novom beku)? Neka Zappe dok god se ne buni bit klupa...[/quote]Po mojim zeljama, volio bih da Azpi ostane na stoperu bez obzira na formaciju. Meunier desno, Moses u rotaciji. Lijevo imas Alonsa i Emersona pa nek se bore za mjesto u prvom sastavu. Zappacosta je tu nepotreban ako ga se moze zamijeniti boljim igracem. Ako ne, nek ostane. Alisson u Liverpool, mislim da je ta prica zavrsena i treba ici dalje. Cifra je ogromna za golmana. Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282595 S obzirom da ćemo vjerojatno opet igrat s 4 zada, ne znam kako će se na poziciji klasičnog beka snać Moses. Ja bi njega rađe gurnuo u rotaciju na krila (tamo je igrao i za Nigeriju dosta dobro) gdje smo i tako tanki, a zapu ostavio kao zamjenu nekom top beku (munier, što kažeš, bi bio odlična opcija). Zappa mi pari kao netko tko se neče bunit bit zamjena a kad uđe može solidno odradit, ne treba takovg igrača bezveze izgubit. Malo je onih koji su sretni na klupi, pogotovo što Sarri isto navodno ne rotira previše. Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282596 Ja bi njega gurno na transfer listu pa ga tušnut West Hamu i sličnim.Robokop,bez trunke mozga. Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282598 Ucinak Zapakoste u fazi odbrane je ravan nuli a centar sut i da probije to ce kad i ja sa dve slomljene noge. Covek ima kvalitet za tamo neki kremoneze lukeze i td. Svakog igraca preplacujemo a svakog prodamo ko na pijaci. Kad se saberu pare od seve, toresa i gomile ostalih bisera mi smo poklonili brat bratu 400 500milki evra. Kad ce da shvatimo da je sportski direktor uz trenera najbitnina karika. Kad cemo da dovedemo nekog bar pribliznog Arnesenu. Nama je logistika vec celu deceniju zalosna. Jebem ti kad navijaci iz aviona sa 20% informacija prepoznaju greske unapred a ne vide ih emanuelo grankovskaja i slicni sabani. Za iguaina 60milki boze me oprosti. Pa juventus ce nam se smejati. Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282599 Donaruma :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: Kralj svega što govorim. On je ime zbog svog agenta koji ga provlači po novinama. Ako ga dovedu najbolje da ugase klub. Nema smisla ovo. Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282605 jao da mi je vidit napadački tandem Giroud i Higuain da si oči iskopam napokon Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282606 Bukvalno uprava nema pola grama mozga, ne znas sta je gore, cifre za koje daju naše dobre igrače ili cifre koje pljunu za prosjek umjesto za nekog dobrog igrača. Čeh je rjesenje za jednu sezonu i to mozda i eventualno rezerva ako mu se da duzi ugovor. Smajhel onako, sto sam ga gledao dobar je golman mada opet nisam ni za njega siguran radije bi nosonju, Alissona ili Oblaka Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282608 eno di marzio kaze da smo uspostavili prvi kontakt za higuaina.. Jebem ti svw koliko su ludi jos ce ga i dovest za 60 mil. Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282610 Alisson ode u Liverpool. Sviđa mi se kako Klopp kupuje. Zna šta hoće. Izgleda da mu ti transferi idu od ruke. Nije valjda da naši hoće Higuaina i da daju tolike pare za penzionera? Usput da kažem, Girroud nije uputio ni jedan udarac prema golu na Svjetskom prvenstvu. Prijavi
18. juli 2018.8 god. comment_282613 Usput da kažem, Girroud nije uputio ni jedan udarac prema golu na Svjetskom prvenstvu. jeste nezvanično https://my.mixtape.moe/ahncbh.mp4 Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282620 Higuainu je 30 godine, ove godine 31. Kad ćemo dovesti napadača koji može izgraditi karijeru u Chelseaju kao Drogba što je bio? Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282622 E pa to si dobro rekao Kloppu ide od ruke, zašto ? Zato što zna što hoće i ne pita za cijenu. Stavi si neki realan target i dovede ga. Zato je Liverpool tu gdje je, a mi koji smo ih zadnjih 15 godina nabijali smo sad tu gdje jesmo. Da smo mi takvi sad bi imali Koulibalya i Alexa Sandra. Nebi ponudili 60, ovi traže 65 a mi odustali. Jasno je da su te izmuzli, ali uglavnom to sve na kraju ispadne dobri poslovi. Mi dovodimo imena, a ne kvalitetu. Prvi priznajem da nikad prije dolaska u Chelsea nisam čuo za Azpija, Ivanovića, Matića, Courtoisa pa su svi redom igračine. Svi ispod radara. Okanite se Donaruma, Kovačića, Morati, Andre Gomesa i sličnih igrača koji vrijede 50 mil eura jedino i isključivo zbog činjenice da su igrači Barcelone ili Reala. Dovodite igrače koji vrijede 90 milijuna eura zbog svog nogometnog umijeća. Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282624 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1019875537781604353?s=19 Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282626 Neka kloppa i liverpoola tu gdje jesu, gdje osvajaju nula transfera. Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282627 Neka kloppa i liverpoola tu gdje jesu, gdje osvajaju nula transfera. Valjda mislis trofeja Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282628 E pa to si dobro rekao Kloppu ide od ruke, zašto ? Zato što zna što hoće i ne pita za cijenu. Stavi si neki realan target i dovede ga. Zato je Liverpool tu gdje je, a mi koji smo ih zadnjih 15 godina nabijali smo sad tu gdje jesmo. Da smo mi takvi sad bi imali Koulibalya i Alexa Sandra. Nebi ponudili 60, ovi traže 65 a mi odustali. Jasno je da su te izmuzli, ali uglavnom to sve na kraju ispadne dobri poslovi. Mi dovodimo imena, a ne kvalitetu. Prvi priznajem da nikad prije dolaska u Chelsea nisam čuo za Azpija, Ivanovića, Matića, Courtoisa pa su svi redom igračine. Svi ispod radara. Okanite se Donaruma, Kovačića, Morati, Andre Gomesa i sličnih igrača koji vrijede 50 mil eura jedino i isključivo zbog činjenice da su igrači Barcelone ili Reala. Dovodite igrače koji vrijede 90 milijuna eura zbog svog nogometnog umijeća.gdje je tu liverpool gdje smo mi? zar je velik uspjeh otici u finale lp, zavrsiti 4. mjesto u ligi nego osvojiti fa cup? mi iako smo nestabilni, opet smo bolji od liverpoola. ali klop je klop slazem se. ubi covjek nogama sve Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282629 gdje je tu liverpool gdje smo mi? zar je velik uspjeh otici u finale lp, zavrsiti 4. mjesto u ligi nego osvojiti fa cup? mi iako smo nestabilni, opet smo bolji od liverpoola. ali klop je klop slazem se. ubi covjek nogama sve Sent from my E6653 using Tapatalk FA cup bolji nego finale lp, cim se ti pucas bkt Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282630 Liverpulova ekipa trenutno izgleda bolje od naše i rekao bih da su sa Cityem glavni favoriti za osvajanje lige.Liverpul je prošle godine imao mnogo lošiju ekipu nego ove i uspjeli su doći do finala LP.Liverpup sa Alisonom je riješio pitanje golmana,vezni red je bolji nego prošle sezone pogotovo ako im dođe i Fekir,tako da nemojte se osvrtati na prošle sezone. Klop je sređivao nered koji je ostavio Rođers,igrači tipa Oriđi,Baloteli, Lambert i drugi.Klop ima podršku uprave i na dobrom je putu da osvoji ligu,a mi nismo sigurni da li ćemo uspjeti zadržati Hazarda i Kurtou. Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282631 gdje je tu liverpool gdje smo mi? zar je velik uspjeh otici u finale lp, zavrsiti 4. mjesto u ligi nego osvojiti fa cup? E Spahooo razocarao si me.Sad smo 1:1. Djee brate Fa cup trofej veci uspjeh od finala LS :D nije ni od polufinala LS veci,a kamo od finala Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282632 Valjda mislis trofeja Ja ba.. Gdje se pise to finale LP u trofejskoj listi ? Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282634 Znaci veci je uspjeh kup Srbije nego finale lS :D Ne, nama je veci uspjeh to, jer dobijes vise para, ali ovim klubovima od kojih se ocekuje da budu u LP, onda je svejedno dok ne osvojis. Isto kao sto barcu, grcku boli kurac, oni su osvojili kako tako, nece se nikome drugome pisati titula. Prijavi
19. juli 2018.8 god. comment_282638 Liverpulova ekipa trenutno izgleda bolje od naše i rekao bih da su sa Cityem glavni favoriti za osvajanje lige.Liverpul je prošle godine imao mnogo lošiju ekipu nego ove i uspjeli su doći do finala LP.Liverpup sa Alisonom je riješio pitanje golmana,vezni red je bolji nego prošle sezone pogotovo ako im dođe i Fekir,tako da nemojte se osvrtati na prošle sezone. Klop je sređivao nered koji je ostavio Rođers,igrači tipa Oriđi,Baloteli, Lambert i drugi.Klop ima podršku uprave i na dobrom je putu da osvoji ligu,a mi nismo sigurni da li ćemo uspjeti zadržati Hazarda i Kurtou. Klopp ima podrsku uprave, naš prethodni trener to nije imao, zbog čega? Isto tako, koliko je dugo Klopp u Liverpoolu, i da li bi se mogao kod nas toliko dugo zadrzati bez da ista osvoji? Prijavi
20. juli 2018.8 god. comment_282641 Rugani i Higuain ako dođu boga moliti da se dovede desno krilo i da ostane Hazard ne bi li ovaj nesretnik i utrpao koji gol. Tačno ne znaš čemu da se moliš da utrpa koji gol ili da bude krampa pa da ga odma otjeraju iz kluba Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.