Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Courtoisa treba zadržati.

Alison nije niti će ikada biti ta klasa.

Još jedan igrač kojem je 70% cijene na osnovu guranja kroz medije. Ali izgleda da imamo pretplatu na takve.

Golman tog ranga, cijene 10 milijuna eura, ime mu je Lovre Kalinić.

lol

Alisson top 5 golmana, dok tibo uz to sto je veliki serator u top 10.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

daje li sarri sansu mladim igračima kekekek

Ne znam to rođo više sam pratio na koji fazon napoli igra kada je u pitanju taktika

Diablo, ja gledam nogomet, ne gledam koliko tko ima cijenu po Transfermarktu ili što pišu novinari.

Alisson nema Boga da je u najboljih 10 a kamoli 5, dok Courtois je.

Rođo budi realan i daj mi 10 boljih golmana od Alissona

I ne znam sto niko ne piše

Xherdan Shaquiri u Liverpoolu, odlično pojačanje, Lpool radi odlican posao ovaj rok

Po meni Saciri nema kvaliteta za Liverpul.

Gdje brani taj ALisson ? Ja prvi put cujem za njega

realno bolji je trenutno curtoisa golman, ali mijenjao bih ga odmah za alissona jer mi je pun kurac njehovih izjava. Jedino ako ce to povuci hazarda, onda bih ga ostavio haha
Ma Shaqiri je sasvim dobar Squad rotation player,neće on igrati prije naby keite i fabinha.

Alison brani u Romi,dobar je golman jedino je cijena malo paprena.

Pa i nije na toj poziciji. Krilo covjek igra, mjenjat ce Manea i Salaha, kada njima bude trebao odmor.

Pa dobro,kakogod doveden je za rotaciju i opet kažem malo je boljih igrača koji su spremni na tu ulogu.

Rođo Shaquri nema nikakve veze sa Fabinhom i Keitom, on je bukvalno najbolji igrač kojeg je Lpool nakon ovolike potrosnje mogao dovesti na trzistu za nikakve pare te da im bude zamijena i za manea i za Salaha, prejeben ali prejeben posao radi Lpool i Kloop, od sledeće sezone su ozbiljni contenderi, još ako im odbrana bude dobra...

barcelona dovela Clementa Lenglet-a, stoper iz Seville bio je nešto malo povezan sa nama ali ništa ozbiljno

Btw. odavno se ne sjećam ovako burnog i jakog prelaznog roka

Evo napokon da smo i ovaj cirkus s trenerom završili, sad treba objavit da smo produžili ugovore s ključnim igračima i popunit se s 2,3 zvijezde po trenerovim željama i riješit se škarta.

Imam predosjećaj da se Liverpool ove sezone vraća gdje mu je mjesto. Na 4. mjesto.

A tko zna, toliko krila dovode, može Salah otić pa su opet ništa.

Sa trenerom poput Mourinha taj Firmino, Mane, Oxlade, sve prosječni igrači. Jedino Klopp od njih napravi zvijezde.

Sigurno je ono što guši dolaske to da imamo već sad pretrpanu ekipu.

Imamo velik kapital u igračima na koje ne računamo i to se sve treba sredit.

Napraviti mjesta, napuniti blagajnu i novac od prodaje 20 igrača potrošit na 3 prava.

To je put koji će vratit Chelsea na vrh Engleske lige.

Luiz- 15 milijuna funti

Christensen- 30 milijuna funti

Kalas - 5 milijuna funti

Hector - 4 milijuna funti

Miazga- 3 milijuna funti

Omeruo - 2 milijuna funti

Zappacosta - 18 milijuna funti

Kane - 1 milijun funti

Bakayoko - 35 milijuna funti

Fabregas - 17 milijuna funti

Barkley - 14 milijuna funti

Pašalić - 10 milijuna funti

Boga - 6 milijuna funti

Pedro - 17 milijuna funti

Piazon - 7 milijuna funti

Nathan - 5 milijuna funti

Morata - 40 milijuna funti

Batchuayi - 40 milijuna funti

Podvućemo crtu i u grubo zaokružimo na 250 milijuna funti.

A gušt nakon rješavanja škarta koji guši razvoj kluba je nemjerljivo veći.

Za to dovest Lewandowskog, Jorginha, Soaresa, Koulibalya.

I nek se Roman malo opusti i podaruje nam grande Mbappea.

KTBFFH 

Pasalicu mozes li meni preporuciti to sto uzimas,pa ti je ovako dobro.Znacilo bi mi,malo da opustim mozak :)

Ako prodaju Azara pa i za 200 milki oni su definitivno ludi. Jednostavno ne postoji igrac koji ga moze zameniti trenutno.
Jos veca budalastina je pridati Kurtou za 40 a kupiti Alisona za 70. I na sve to dati za igraca od 32 god 70milki.
Taman dobar transfer Jorginha i posle treba sve da useru.
Mario, vecina sa ovog spiska tteba da se proda i to po mnogo vecim cenama jer danas se i metar drva placa 50milki evra a kamoli Luiz, Batcuai i Morata.
Mislim da Sari moze da preporodi Moratu i da moze da tresne 20+ golova u Pl u. Treba najpre videti koji igraci mogu da se uklope u sistem sa 4 pozadi. Fali nam jos jedan srednjak.
Ja bih pre prodao Viliana za 75 80 i nasao mu zamenu jer za njega zamena postoji ali za Azara ni u ludilu.

Nema tu može da tresne.

To nije takva kvaliteta igrača.

Ja bi igrao za Chelsea o svom trošku, pa oće li zato mene dovest, jer ja isto tako eto može se zalomit da tresnem.

Koji bi ga klub kupio nakon ovakve sezone.

Njega, Bakayoka, kad su pokazali da ne mogu.

A ja sam to znao prije godinu dana da ne mogu.

Rekao sam tada, Morata je ime samo zbog toga što je prošao školu Real Madrida, a mene to ne zanima, Drogba je prošao školu Le Mansa pa je za takve ko Morata igračina.

Ajmo sad dovest Kovačića koji je još klasu ispod Bakayoka, još veći primjer igrača čijih 70% cijene je činjenica da je eto igrač Real Madrida pa takvi ne koštaju ispod 50 milijuna eura makar realno vrijede 12.

Hazard je 2 klase bolji od Grizmanna, pa šta sad ćemo prodavat Hazarda i dovest ovog manekenčića.

Koji je vrhunski igrač, bez daljnjeg, al ne možeš prodat Hazarda za 200, pa dovest Griezmanna za 200.

Nema igrača na svijetu u ovom trenutku kojeg Chelsea može dovest da može glumit Hazarda.

Jedino dovest Aguera i Lewandowskog da njih dvojica nadoknade ovog jednog.

Problem je u tome sto ova 433 je u stvari 4 5 1 i gde cesto spic mora da ima brzinske tehnicke karakteristike a da ujedno bude i robustan i snazan recimo drogba kao primer. Takvih napadaca nema mnogo. Morata je za svoju visinu i snagu veoma brz. Da ne govorim sto dolaskom niskog napadaca gubimo i prekid i hvatanja onih ispucavanja. Mi sa ovako niskom sredinim terena i niskim napadacem rizikujemo da budemo jako losi u prekidima sto je krasilo celsi decenijama.
Kog bi ti napadaca doveo a koji bi mogao da zvekne 20komada?
Pa Morata je tehnički jak, i brz i visok i snažan, vjerujem da on može biti dobar pod Sarriem, pre olako ga se ovdje otpisuje
Bilo kog drugog da dovedemo ili je preskup kao Lewa ili nema taj kvalitet. Jedino low coast kupovina sa velikim rizikom da nam se isplati ali to je jako tesko.
Mario je u pravu da treba ocistiti tim od skarta. Imamo 34 fudbalera i to bez igraca iz omladinske skole. Van ginkele oumeruove kenedije na tone. Ima bar 10 fudbalera koje mozemo da uvaljamo za 200milki.
Ispade Morata El Fenomeno.Morata niti je jak nit ima dobru završnicu,treba ga se riješiti ako dođe iole dobra ponuda.A kao zamjenu ćemo dovesti Higuaina i to je gotova stvar.
Nikako nisam za Higuania... Sklon je i on falivanju zicera tako da nas tu neče nešto usrećiti u odnosu na Moratu, a i tip već ima 32 godine...

Ruganija ne znam kakav je, ne gledam previše Juve, ali mislim da nam stoper nije toliko nužan da trošimo 40m, ima važnijih pozicija za potrošit te pare.

Ne želim bit pesimist, ali Rugani mi se čini kao nastavak ovoga o čemu sam pričao a to je dovođenje igrača isključivo na temelju gdje je igrao , a ne kvalitete.

Nećemo se usrećit dovodeći škart iz Juventusa i Reala, mi svoga škarta imamo i za poklanjanje.

Courtoisa mi je pun kufer, ali ne mislim da je Allison prava zamjena.

Puno prije za Oblaka 80 koji je razina Tibe nego za Allisona 70.

Higuain je majstor nogometa, ali pitanje koliko on dugoročno može.

Golovin može lako biti promašaj.

Mbappe koliko god je bolesna cifra, to je trenutno najbolji transfer tko se odluči iskeširat za njega.

Tom klincu je cijena sad bolesno velika, a svake godine će strelovito rast dok ne dostigne milijardu i pol .

Onaj Asensio iz Reala ne može u istu rečenicu s njim.

Zato kažem isključivo Hazard - Mbappe.

I da ne ode Hazard, oću Mbappea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.