Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Manolas, Seri, Icardi.

Niti jedan od njih nije na SP, a to su 3 igrača za bijednih 120-150 milijuna eura koja bi DRASTIČNO poboljšala našu ekipu.

Najbolje bi bilo sad zadržat Contea, prva vanserijska sezona bi mu trebala dat kredita, ipak nije on glavni krivac što smo s pozicije nedodirljivog došli na prosjek Engleske lige.

Osigurat ova tri igrača i onda poslije SP još to malo dotjerat sa 1,2 promjene i to je to.

Prodat Pedra, tu ima toliko mladih, neotkrivenih igrača. Sportingovi Bruno Fernandes i Gelson Martins, Pavon, Malcom.

Prodat dvojicu od četvorca Bakayoko, Drinkwater, Barkley, Fabregas da se napravi mjesta za Seria i RLC.

Courtois

Azpi-Manolas-Rudiger

Moses-Kante-Seri-Alonso

Willian-Icardi-Hazard

Caballero

Zouma-Christensen-Cahill

Zappa-Drinkwater-RLC-Emerson

?-Giroud-?

Solidno, trebali bi bit u top 4.

Seri 25, i manolas the retard 30, tu to negdje ispadne :P

Samo sto se meni jedino od svih svidja samo seri, ovo ostalo smijesno.

De mi daj 5 napadača koji tebi valjaju usta ti ga stavim

Rui Patricio potpisao za wolwerhampton

Wolwesi se ne zajebavaju mogli bi kroz koju godinu biti jeben tim a ne kanta, tj. već od ove godine neće biti kanta

Mnogi su nemoguci za dovesti jbg. Od ovih sto je moguce dovesti su: Milik i Embolo.

A ima i suvise mnogo ovih nemogucih.

Meni uopste ne gori ta pozicija, mislim da su Mitchy i Giroud sasvim dobri.

Prije bih neke druge pozicije stimao, npr. to desno krilo, otjerati debilnog Williana, onda pojacati desnog beka i stopersku poziciju. Dok u sredini treba dovesti Serija i uvrstiti Loftus-Cheeka u sastav.

[quote name="Kun Aguer0" post="281939" timestamp="1529363174"] Usta ja njega jebem, ja se jadan satro kroz sezonu psujuci, jebajuci majke upravi jer se dovode igraci koji su imali jebene povrede, kojima treba da se vrate u formu tu gdje jesu, on mi navede dva špica koja su propustila čitavu sezonu zbog povreda jebenih[/quote]reci mu to u facu, nemoj da se krijes iza pidyia Sent from my E6653 using Tapatalk

Ne bih ja puno odbranu dirao. Ustvari, ne bih nikako. Mozda jedino ako bi se ukazala sansa za nekog kvalitetnog desnog beka, a i u tom slucaju bih prodao jednog od dvojca Zappa/Moses. U stoperskoj liniji smo popunjeni sasvim dobro. Takodjer ne bih micao Davea sa te stoperske pozicije, cak i da se vratimo na 4 u liniji. Igrali su i Puyol i Cannavaro tu maestralno, a nisu imali neku visinu. Dave sigurno spada medju najbolje defanzivce na svijetu, po postavljanju, citanju igre i brzini. Covjek je doktorirao Premiership vec godinama unazad. Pored njega imamo Rüdigera koji obecava, vratit ce se Luiz sada, Christensen imao solidnu sezonu iako je pao na kraju. Tu su Cahill i Zouma dolazi s posudbe. Emerson kod novog trenera imat ce sansu da istisne Alonsa iz prve postave, to je zdrava konkurencija.

Za desnog beka, ja ne znam kako niko ne gleda ovog Meuniera iz Belgije. Meni taj igrac ima apsolutno sve da bude kvalitetan bek. Visok, brz, jak na lopti, zna se fino ubaciti iz drugog plana. Treba tu jos taktickog klesanja i ucenja, ali kad se moglo od seklemezine Rüdigera istesati nesto da valja onda sigurno moze i od ovog mladog igraca. PSG su debili, oni ce dovesti mrtvaca Alvesa jer veze nemaju od planiranja i strategije. Tako su i zajebali ovog momka u razvoju.

Na sredini smo najkriticniji i tu po mom misljenju trebaju minimum ali MINIMUM DVA igraca, i to 2 klasna igraca. Ne bih se cak bunio ni da to budu malo stariji, iskusniji. Fabregas nema vise sta traziti u ovom timu. Plata mu je ogromna, a na terenu ne moze opravdati to i fizicki pada iz godine u godinu. Bakayoka necu ni komentarisati, zna se moje misljenje na tu temu. Otjerati sto prije. Probati dovesti tu neku ispomoc Kanteu, da li ovaj Serri, Jorginho ili ko jos ima tu u ponudi. Ako nije moguce onda bih maksimalno forsirao Barkleya i Loftusa iduce godine, a Mounta poslati na posudbu u Premiership pa 2019. vratiti.

Fekir nam se nudi za 60 miliona, Liverpool je usrao motku tu i sad nam se otvara super sansa da dovedemo tog ljevaka. I treba nam centarfor jedan kako valja. Morata je picic, Giroud dobar za klupe i kupova ali nikako neko ko moze voditi napad a Michy je nivo ispod te price. 

To su 4 igraca i mislim da je ovo sasvim realno. Ostale rupe treba popunjavati ako neko izrazi zelju otici. Volio bih ako uspijemo kako Kurtona zamijeniti, ali to nam nije ni medju 5 prioriteta zasad. Ako sve ovo odradimo i na kraju bude prostora  za i taj potez onda da. Ali imamo dosta preceg posla.

E evo da odgovorim i diablu vezano za napadače ove :D

Što se tiče Milika i Embola, gotivni su mi ali ove povrede su velika kocka, pogotovo jer obojica nisu pokazali konstantu u velikim ekipama i nisu bili konstantni makar dvije sezone. Belottia sam ja gotivio i htio ali i kod njega povreda i realno blijeda sezona ova, mada sa druge strane, možeš ga dovesti za manje pare pa sledeće sezone opet proradi.

Po meni situacija sa napadačima i nije toliko alarmantna, mislim zavisi od toga da li će Mitchy preći u BVB a Morata u Juve...
Imamo tri špica, tri različita špica i sezonu bez LŠ plus imamo Abrahama na posudbi koji će se vratiti...

A NAJVEĆI PROBLEM JE STO NE ZNAMO NI KO ĆE NAS VODITI SLEDEĆE SEZONE

Dakle sad opet o napadačima

Tu, mnogo zavisi od formacije, lično preferiram 4-3-3 i 4-2-3-1

Nabil Fekir, iako nije klasični špic, sam bog ne zna šta je, neki AMF, SS, RWF... ali dobar igrač i realna opcija, sviđalo bi mi se to što bi imali nekoga ko se može ubaciti iz drugog plana. Kad bolje skontam on bi mi igrao uz špica

Icardi.

I eto spominje se lewa koji bi mogao nešto uraditi,3 sezone neke mozda, ne bi bilo loše

Te naravno jedan jedini Jamie Vardy

Odbranu ne dirati, ukoliko se vratimo na 4 pozadi Azpi na beka, škripi na sredini gdje je jedino Kante siguran u prvih 11 te na desnom krilu, ali u sredini treba pored kantea neki kreativan veznjak neko tipa Eriksen, ko zna da podvali loptu, da nam malo ovi napadi budu malo bolji i raznovrsniji
Ma napadač je zadnje što nam treba. Nama prvo treba u sredini jedan kreativan veznjak, mozda i dva, desno krilo, i desni bek ili eventualno stoper pa Azpia na beka. A ne bi se bunia ni protiv ljevog beka, mene Alonso ne zavarava svojim golovima...

Naravno, sve to ponajviše ovisi o tome ko će nam bit trener i koju će formaciju forsirat, a mi trenera još nemamo. Tako da vrijeme je da se konačno odlučimo za trenera pa makar i Conte ostao

https://www.standard.co.uk/sport/football/senior-chelsea-stars-growing-restless-over-lack-of-transfer-signings-a3866321.html#Echobox=1529399616

Potpuno razumijem igrace.. Ubija ova neizvjesnost unutar kluba, nikakav angazman celnih ljudi. I Abramovic je veliki krivac za ono sto se desava, odnosno ne desava, u proteklih mjesec dana. Ovo je sramota za jedan klub na takvom nivou da sebi dozvoljava do 20. juna da se nalazi u takvoj situaciji. 

Da, ali nije samo u tom problem - i mnogi od ovih igraca koji su potencijalna pojacanja takodjer ne zele da potpisuju i pregovaraju dok se ne razjasni situacija oko managera.

Ja mislim da otkako pratim Celzi nije bilo losijih mjesec dana od proteklih evo mjesec. Niti jednu jedinu pozitivnu vijest nemamo, a pripreme pocinju vec 02.07.

i onda kad conte napada upravu i ukazuje na probleme, nadju se pojedinci koji govore da on treba da se fokusira na svoj posao

a jasno je da se sa ovakvom upravom ne moze raditi.

Sent from my E6653 using Tapatalk

To smo vec presli. Uprava sere, ali Conte bogam fine pare prima da se bavi svojim dijelom posla. Najmanje sto nam u ovakvom trenutku treba je da ostavimo trenera koji ce jos veci razdor i toksicnu atmosferu unositi u klub. Izgubicemo i ono malo igraca sto valja u ekipi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

nije do trenera, cvrsto stojim iza toga.

eto docice i sarri i opet sve iznova, i opet ce otici, nakon 2 sezone nece valjati, a uprava ostaje ista.

smeta nam covjek koji je bez dlake na jeziku, pa valjda su mu obecali neke uslove pod kojima ce on raditi, a to su prije svega dovodjenje kvalitetnih igraca.

prvu sezonu se nije zalio, no poceo se zaliti pred pocetak druge sezone, i dovoljno govori kakvu usranu upravu imamo.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Mene samo zanima koje su to glave koje drze konce i koje su odgovorne za ovo, nemoguce je da od onakvog kluba koji je pazi ovo, doveo mlade momke tipa: Hazard, KDB, Salah, Lukaku, Courtois, Azpi itd. Davao ogromne pare u zimskom roku itd. došao do kluba za koji se ne zna ni ko će ga voditi a kada se zna u biti opet se ne zna ko pije a ko plaća.

Dakle ko je to došao, koja konjska glava je svojim "znanjem" odgovorna za ovo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.