29. maj 2018.8 god. comment_281688 Tako nakav jevrej svrsava, i fol sad ce biti najbogatiji covjek u toj fake drzavici :D Prijavi
29. maj 2018.8 god. comment_281693 Nisam danima vec vidio neki ozbiljniji clanak o nama vezano uz transfere, dok za druge sve vristi, tj. neki su vec i doveli neke dobre igrace. Valjda cemo barem srediti trenera do sp-a, imamo jos dva tjedna, valjda nasa uprava to moze.. Nismo mi bas Napoli da u dva dana potpisemo trenera ali bi mogli u mjesec dana bar Prijavi
29. maj 2018.8 god. comment_281695 Koliko znam Jorginho je najvise povezan sa Cityem, tako da od toga nema nista jer je nasa uprava smeće.Ima u ponudi dosta dobrih, mladjih veznjaka, krila ali ne ocekujem nista do kraja avgusta Prijavi
29. maj 2018.8 god. comment_281697 Ove godine je prijelazni rok u premu skraćen, završava već 9.8... Pitanje je, kakvi su, znaju li to naši uopće? :) Prijavi
29. maj 2018.8 god. comment_281700 [quote name="ja13" post="281697" timestamp="1527610940"] Ove godine je prijelazni rok u premu skraćen, završava već 9.8... Pitanje je, kakvi su, znaju li to naši uopće? :)[/quote]Saznace kad dodju s godisnjeg mater im Ocekuj 8.8. transfere Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281716 Iako baš ne preferiram igrače iz talijanske lige, mislim da ove godine tih 4,5 igrača što se povezuju s nama nas mogu drastično pojačat. Znači Koulibaly, Icardi, Jorginho, Zielinsky, Hysay. Tim redom, ključne pozicije za pojačat. Kako bi nam samo dobro došao centarfor koji zna igrat s loptom tipa Icardi ili Higuain, Jorginho ne samo da bi ispravio prodaju Matića nego bi donio čak jednu kvalitetu više. Vanserijski igrač, obavlja defanzivne dužnosti kao nekad Matić, ali je drastični upgrade na Matića, da ne govorim Bakayoka sa svojim kvalitetama deep playmakera. Ako će Sarri igrati svoju 4-3-3 onda nam treba i Zielinsky, odličan vezni igrač. Ali zadržao bi se na 3-4-3 formaciji ponajviše zbog našeg ključnog igrača Azpilicuete koji nema tehniku za igrat beka, a ni fizičke predispozicije da igra stopera u paru, ali zato svojim fenomenalnim obrambenim sposobnostima kad se igra po travi je kao stvoren za ovu poziciju koju igra. Čak ako ne budemo mogli Koulibalya, još uvijek bi ganjao Bonuccia. Iako je u nekim utakmicama koje sam gledao bio neshvatljivo katastrofalan. Plus još eventualno Martial i to je sa pravim trenerom dobra ekipa. Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281718 Kako se mogu kupovati igrači, a trenera ni u priči? To da je ovaj bolji od Matića pokazala je ova sezona, sve neka unapređenja, a niko ni blizu njega. Jorginho ne može biti bolji od Matića da ga jebeš iako nisu isti tip igrača sveukupan doprinos timu je neuporediv. Nabrajanje po 10 potencijalnih pojačanja je glupo jer ćete se opet razočarati. U svakom slučaju malo je klubova koji imaju gluplju transfer politiku od Chelsea. Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281720 Ma samo Zielinski dolazi u obzir od igraca iz Napolija. Svi ostali ne bi posebno unaprijedili ekipu. Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281723 Ma samo Zielinski dolazi u obzir od igraca iz Napolija. Svi ostali ne bi posebno unaprijedili ekipu. Jorginho ? Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281729 Jorginho ? Nije los, ali ne ono sto nam je prijeko potrebno. Treba nam u sredini terena igrac koji je tehnicki izuzetno potkovan, koji uz to nije mekan kao Fabregas i koji moze mnogo trcati. Zielinski iz Napolija jedini sve to ima. Dobar je i Jorginho, ali je Zielinski tehnicki mnogo mnogo bolji igrac, driblingom moze praviti visak bilo kad i bilo gdje. https://www.youtube.com/watch?v=0BULJEQ15pw Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281741 Manchester City have reached an agreement with Jorginho, source told @CalcioNapoli24: €4,5M/year. Deal with Napoli could be closed around €47/48M plus bonus until €50M Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281742 Spominje se da i Mahrez gotov. Dres sa brohem 26 i njegovim imenom vec u prodaji. Prijavi
31. maj 2018.8 god. comment_281744 Nikako mi nije jasno šta će Cityu Mahrez, imaju 100 krila, pa jedan Bernando Silva im sjedni na klupi Prijavi
1. juni 2018.8 god. comment_281750 Stvarno, mogu na prstima jedne ruke da nabrojim utakmice gde sam Silvu gledao hahah ali zato je mali Sane dobro odigrao ne znam šta da kažem, šteta, ti igrači bi verovatno u drugim klubovima pa i velikim klubovima imali bitniju ulogu od te epizodne pošto kolko sam provalio njemu je Sane mahom sa klupe ulazio Prijavi
1. juni 2018.8 god. comment_281754 Stvarno, mogu na prstima jedne ruke da nabrojim utakmice gde sam Silvu gledao hahah ali zato je mali Sane dobro odigrao ne znam šta da kažem, šteta, ti igrači bi verovatno u drugim klubovima pa i velikim klubovima imali bitniju ulogu od te epizodne pošto kolko sam provalio njemu je Sane mahom sa klupe ulazio Sane prvotimac, zajedno sa Sterlingom. Prijavi
2. juni 2018.8 god. comment_281764 Daily Mail pise da smo zainteresovani za Butlanda, pametan potez ako ne dovedemo Alisona. Prijavi
3. juni 2018.8 god. comment_281770 Najpametnije bi bilo zadržati Courtoisa, vidimo po Liverpoolu da je golman pola momčadi, a Courtois je i za jednog i za drugog TV u boji. Već mi je slabo od tog natezanja s trenerima, treba ostavit Contea i napravit mu ekipu, samo što su naši nesposobni za to. Katastrofa koliko se klub srozao unazad 5 godina. Nesposobni su dovest Zahu iz Palacea, a da ne govorim kako je bilo prije 7,8 godina, mogli bi birat između Dybale, Griezmanna i Dele Allia. Katastrofa, raspustio bi cijeli komplet ljudi nesposobnih, ne ambicioznih koji su srozali klub, tako reći gledano Engleske divove, s vrha na dno. To je tako precijenjen posao, a zapravo samo treba imat mota i snalažljivosti da dovedeš igrača koji ti treba. Šta god rekli, ti ljudi su masno plaćeni za to, a konkurencija nas je pregazila po tom pitanju. Imam osjećaj da bi neki ljudi totalno van nogometa to bolje odrađivali od ovih, koji u životu neće vidit love koliko je ovima godišnja plaća. Daljnja priča je nepotrebna, bili smo na vrhu, sad smo na dnu, po čemu bi trebalo ulijevati povjerenje u te ljude ? Ničemu. Ne guram se, ali iskreno mislim da bi ja osobno taj posao odradio bolje od ovih u klubu. Jer gore od toga teško može. Pa svi mogu dovest Zappacostu iz Torina u Chelsea, nećeš ti velikog transfera. Prijavi
3. juni 2018.8 god. comment_281775 Prvo rješiti dilemu i situaciju, oko trenera jer je on taj koji sastavlja ekipu. Sto se Courtoisa tice ili ga prodati ili da produzi ugovor a ne da smece ode za free sledece sezone. Treba pojačanja, ima igrača ali treba i pozuriti evo Lpool ako dovede još Fekira ovih dana sto je vrlo moguce, na konju su Fabinho i Fekir tu, uz to ce sacuvati citav napad i prodati vjerovatno samo Emre Cana mrtvog. City je beton svakako, kod nas ova smjena generacija jos uvijek uzima daha, jer se jos uvijek nismo pronasli igrače oko kojih ce se graditi ekipa, igrače koji su tu bez obzira na sve i naravno koji su kvalitetni. To se rješava ovo ljeto jer ce se konačno znati da li Hazard i Thibo idu ili ostaju, ukoliko ostanu odlično, ukoliko odu najeb. U svakom slučaju puno sreće treneru ko god nas preuzeo... Prijavi
5. juni 2018.8 god. comment_281824 Jest im lijepo u Domu naroda, nista ne rade osim sto zajebaju narod i za to primaju platu.. Prijavi
7. juni 2018.8 god. comment_281840 Kazu neki Marina na odmoru. Mada ne vjerujem u to, s druge strane i ovom klubu nista nije nemoguce. Al to bi bilo, ja ne znam, ko da drzis otvoreni bazen i u po augusta zatvoris i odes na odmor.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
7. juni 2018.8 god. comment_281842 Pa ne bih se iznenadio da je na odmoru posto ne vidim da ista radimo po pitanju transfera ali i po pitanju trenera, bas smo casual i boli nas kurac hehe Prijavi
8. juni 2018.8 god. comment_281858 Nova vijest, trazimo Pavona, borba izmedju nas i Arsenala. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.