Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Auba bi htio bit prvotimac, a to je trenutno Morata i naši sigurno nemaju namjeru dignit ruke od njega nakon svega pola godine, tako da je logično da ne idemo u taj transfer. On se trebao dovodit na ljeto umjesto Morate, sad je gotovo.
Jedino ako bi ga se guralo desno, na Pedro/Willan mjesto, ali nisam siguran koliko tamo može dati a i vjerujem da se može naći bolje krilo.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Auba bez problema moze pokriti krilo, vjerujem da ce i u Arsenalu dosta igradi po krilu i biti taj neki inside forward...

Nego 234234 uzastopni prelazni rok kako smo obicni kurac na trzistu dok klubovi dovode igrace tipa Kutinjo, Van Dijk, Alexis, Laporte mi drkamo kurac i ne radimo nista... gubimo od jebenog Arsenala, dovodimo Girouda umjestu Michy-a, povezujemo se sa Carollom o Crouchom. Mjera...

Pa dan te jebo bolje ne dovesti nikoga, bolje da mi igraju Ampadu, Odoi, Musonda i ostali klinci nego da gomilam ovo smeće u klubu za neke dobre sedmicne plate...

au pičku materinu ako je giroud ikako sjajan posao

jebo mater pa ostao je još samo Balotelli, ne znam hoce li biti naredna dva dana dovoljna da se neko iz uprave njega sjeti

Da valja ista i da moze donijeti ne bi ga Arsenal davao nama.. Tanak igrac al de et svakako smo karina pa kad je bal nek je maskenbal.
Bolje Dzimi Flojda da vrate, i u ovim bi godinama bio jaci nego Ziru i ostale ojebine

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa sto ce im Auba kad imaju Girouda i Lacazettea? Kakav Giroud, panj prvoklasni, da je Bacuaji igro vise razvio bi se u boljeg panja od ovoga.
To ti je kad ne znas sta hoces od sebe, pa se preseravas. Valjda ce Belletti raditi bolji posao kad dodje na ljeto.

Pa zato sto je vec Giroud nezadovoljan drugu sezonu. A i Arsenal je morao dovesti nekog kapitalca da bi zadovoljio barem malo navijace, zbog odlaska Sancheza.

Mitchy zasluzuje da igra iz sedmice u sedmicu, ako ovdje ne dobije kao sto bi trebao, onda treba barem godinu da napreduje negdje drugo, pa se moze vratiti sljedece sezone kada vidimo na cemu smo. Giroud je samo kratkotrajno rjesenje.

Cekaj, trazimo target mena, zar ne ? :P

A dobit cemo kur*inu!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Na sta smo mi spali, da dovodimo Girrouda. Kad me neko upita je li to njega dovodimo, pravim se da ne cujem, da usi od rodjenja nisam ocistio, da su mu popucali bubnjici...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jedan je Didier Drogba..znao sam da ce ga klub tesko nadomjestiti jer takva ljudska i igracka velicina koja ce potrajati u nasem klubu dugo i kvalitetno ne susrece se svaki dan..
Visoko je letvicu dignuo Didier, jako visoko..mozda i previsoko..

Svoje o stanju i transfer politici sam pisao vec pa se necu ponavljati, samo cu napomenuti da nisam ni za Girouda, da me nebi "Dzeksonovci" prozivali jer sam na njegovoj temi kritizirao mogucnost njegova transfera i nasu transfer politiku ako ju mozemo uopce tako nazvati..

Uglavnom ostaje za vidjeti sta su smislili ovi gore, i nadati se boljem u nastavku sezone..drugo nista

Došao vakat da se smiješni Arsenal kutarisava svog smeća, a da to smeće dolazi u CHELSEA. Jebem ti upravu i Marinu i sve. Jedan smiješni Arsenal dovodi Aubu kapitalca, jedan dosadni United dovodi Sancheza kapitalca samo mi blejimo ko ovce i gledamo gdje će se uštediti 1-2 mil i neke Marinine fix ideje s Crouchem, Carollom, Giroudom sve cirkusant do cirkusanta.

Došao vakat da se smiješni Arsenal kutarisava svog smeća, a da to smeće dolazi u CHELSEA. Jebem ti upravu i Marinu i sve. Jedan smiješni Arsenal dovodi Aubu kapitalca, jedan dosadni United dovodi Sancheza kapitalca samo mi blejimo ko ovce i gledamo gdje će se uštediti 1-2 mil i neke Marinine fix ideje s Crouchem, Carollom, Giroudom sve cirkusant do cirkusanta.

De odluci se vise ko je kriv, Emanelo ili Marina?

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/958335053255262208

Moguce je. Sane se povrijedio nema ga do kraja sezone a ovima su te pare sitnica.

Cudilo bi me da traze nekog kao sto je Girroud, Carrol i slicni da popune prazninu.

De odluci se vise ko je kriv, Emanelo ili Marina?

Marina je od izuzetne vaznosti za ovaj klub, vjerovatno i prvi sluzbenik kluba koji se zaista bori za interese istog, kao i Romanove interese, nemilosrdan i dobar pregovarac koji nece niti jednog centa dati vise nego sto je potrebno, a s druge strane ce u prodaji izvuci sto je vise moguce. Ljudi cesto hvale Kenyona i neke druge tipove, ali lako je bilo tada "pregovarat" kad Roman nije pitao sta kosta nego samo istresao kes na sto. Sada kad je zategnuo slavinu i pogotovo kada se trziste toliko promijenilo, cijene otisle u 3 pm, potrebne su prave vjestine. 

Marina sigurno nije problem, problem je nedostatak spone izmedju nje i onog ko bi bio u sportskom segmentu i identificirao pravovremeno igrace koje treba kupiti, ko bi nju uputio u to za kojeg igraca se isplati cjenkati a ko je od neizmjerne vrijednosti kao pojacanje i da vrijedi ga mozda i preplatiti u tom momentu. 

Kada nemas dugorocne strategije, kada nemas stabilne trenerske pozicije i covjeka koji ce tu ostati duze od 2 sezone, onda i jesi u takvom problemu. 

Pravi novac na pravog igraca nije mnogo pa ako se radi i o +100 miliona funti. Primjer nase lose kupovine ove sezone je 200 miliona na 5 igraca a mogli smo kupiti 2 i to world class da razvaljuju sa Hazardom.

Nije da trosimo malo, nego trosimo pogresno. To je problem. Problem je npr Drinkwater koji je placen 40 miliona da sjedi na klupi. Zasto 40 miliona za igraca koji ce sjediti na klupi ili su mozda mislili da ce zamijeniti Fabregasa a ako su tako mislili onda im je najbolje da za takve procjene daju otkaz. Igraca koji mogu odigrati kao Drinkwater mi smo imali u mladjim katerogrijama posljednjih 10 godina a RLC nije nista losiji od njega.

Mene interesuje, kako Arsenal kupi vrhinske igrace a mi kupujemo škart iako dovedemo vrhunske trenere.

Wenger je najlošiji trener engleske 6torke a ipak dovede vrhunske irace. 

Ne treba gomilati škart igrače nego kupovati malo ali kvalitetno.

Drinkwater je sigurno ocajan transfer, u smislu ulozeno dobiveno. Ali to je upravo plod onoga o cemu pricam, nepostojanje strategije i pravovremenog identificiranja igraca, kao plan A, B, C itd.. Onda moras na deadline day nekog uzeti i pretplatiti ga a on nista ne nudi. Nit moze trcati, nit je brz, nit ima nesto dobru tehniku i pasove.. Apsolutno prosjek prosjeka igrac, kojih imas na izvoz u engleskoj ligi i ne vrijede vise od 15 miliona. Eto dodaj jos 5 jer je Englez, ali to je maksimum. I onda si zakljucan s njim jer niko normalan ga nece kupiti za priblizne pare sada.

Dosta odmaze i cinjenica da se treneri smjenjuju ko na traci, tako da nikad ne znas na koje igrace ce se racunati, koji mladi igraci trebaju ostati, a koji ne jer trener smatra da nisu zreli itd.. Zato i nude ovim starijim igracima jednogodisnje ugovore, jer sutra moze naici trener koji ce ga skartirati. Ali moram reci da je umnogome ovo stanje Romanova krivica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.