20. januar 2018.8 god. comment_278365 Meni je to sasvim logicno pravilo.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278368 Po cemu je logicno pravilo? Onda neka ukinu skroz zimski prelazni rok. edit: Samo da kazem, opet danas sjajan prodor i gol Mahreza uz jako dobru partiju. Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278370 ja bih pored Dzeke doveo jos i Vardya. On me nekako podsjeca na nekog ´krvoločnog´ napadača, neko ko je stalno gladan golova, kad ima loptu u posjedu i ide prema golu zjenice mu se prosire. Na neki nacin me podsjeca na Rooneya, samo sto je Rooney lud ko struja, pa vecinu puta se vracao skroz nazad po loptu. Vardy i Dzeko bi bila sjajna kombinacija, Michua bih poslao na pozajmicu a Moratu bih ubacivao kao trece rjesenje. Al jebiga, previse smo platili Moratu, tako da je ovo nerealno. Mozda ce neki reci da su oba stara igrača, no sjetite se Anelke i Drogbe, ko bi rekao da bi taj dvojac mogao da funkcionise? Prijavi
21. januar 2018.8 god. comment_278382 I mene zanima Waltere po čemu ti je logično to pravilo za zimski rok i LP. Meni kao i Wiseyju jedno od najglupljih i najbesmislenijih ikad. Prijavi
21. januar 2018.8 god. comment_278395 Kakav je taj Emerson? Imam osjecaj da ce biti promasaj. Sent from my SM-G935F using Tapatalk jedan je Emerson Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278419 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/955406051230306306 http://gianlucadimarzio.com/en/roma-chelsea-negotiation-continue-over-dzeko-and-emerson-the-latest https://twitter.com/sjstandardsport/status/955388440014741504 Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278430 Eto sanchez u united, mikitarijan u arsenal DONE DEAL A mi cemo se nadati lorenteu, elokobiju, akinfewi, mbokaniju i tako tima..mozda i moje ime osvane u transferskom žamoranju.. Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278447 Otišla nam je politika transfera u 3 lepe. I vise se ne zna da koga je. Da li do Kontea, da li do Abramoviča, Marine, mame mamine. Dovodimo pola Italije u klub, dovodimo matorce, a izgleda da se i u Romu pretvaramo, dovescemo pola njihovog tima. Pola Leicestera... Pa i treba da budemo na tom nivou...Dovode se povredjeni, zalečeni igraci bez 5.utakmica u zadnjih 6 mjeseci. Neverovatno. Forsira se dovođenje defanzivaca, destruktivaca umesto kreativaca i ljudi koji mogu da naprave razliku. Ovo je strasno da da smo toliko pali u ambicijama, ciljevima. Dovode se neki klinci koji ne prismrde terenu, pa se vuku po pozajmicama. Koliko ih imamo oko 40, minimum... Da ne preteram sa većim brojem.. Prodaj ih sve za 2-3 miliona i do djavola, kupi 2-3 normalna krštena igrača. Ovo je postalo već mučno gledati. Kako utakmice, tako i transfer politiku kluba u zadnjih 5 rokova. Ne možeš 3 igrača poštena naci da smo doveli u prethodne 3 godine... Imaš u klubu 4 igrača koji nešto vrede, ostali nisu ni za Moracambe, a ne za veće klubove. Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278449 Daje sreće da se pojacavamo iz Leicestera jer tamo imaš dva igrača koji bi glatko uletili u prvu postavu. Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278450 Ne boj se, njih neće ni pogledati. Možda dovedu Okazakija. Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278452 Okazaki bi bio fenomenalan marketinški potez, sponzor nam je Yokohama, taman da se dodatno prodaju dresovi i diže popularnost kluba u zemlji izlazećeg sunca. Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278521 Ne znam sto ne krenemo po Lucasa Mouru, kada već nećemo dovoditi neka klasna krila. Koliko sam čitao verovatno ce u Tottenham za 25miliona. Sto je smesna cena danas, a ima 25 godina. Mogao bi ponuditi za te pare dosta. Ili ima nešto bolje u Italiji za krilo... Možda faraona da nam upakuju iz Rima. Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278552 : (24 January 2018 - 11:53 PM) 200 miliona funti na RUDIGERA, BAKAYOKA, ZAPPACOSTU, DRINKWATERA I MORATU. Ko to kaze, da Chelsea ne daje novca na igrace kao prije? Problem je sto se ne dovode kvalitetni igraci. Halo 200 milioma funti je baceno. 200 MILIONA FUNTI. Za jedno ljeto. Da malo i o tome raspravljamo. Sigurno ne mozemo reci da je Roman zavrnuo ventil ali cinjenica je da nikada vise nismo trosili na transfere. Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278558 eto konačno neko sa cifrom da izadje. Ja sam sve hteo da sracunam, prethodnih 10,15 transfera i da vidimo gde smo sa lovom... Dakle nije lova problem nego ciljevi i skauting. Dosta nas je posebni unakazio sam svojom transfer politikom, prodajom igrača tipa de Brujne, Lukaku ( još je ostavljao panjeve tipa Oscar)... E sada je ostalo još da nas zakopaju... Tih 200 miliona ne bi mogao izvuci za njih sada, pa ni da si mađioničar. Umesto 5 kockarskih poteza, bolje da si 3 napravio kao svet i sledece godine isto i napravio ekstra tim. Mi počnemo da se krpimo, pa se samo otvaraju rupe koje moramo da krpimo, pa onda tako u nedogled.. A izgleda da ce tako i ići. Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278559 Ko god je bacio 40 miliona na Drinkwatera mu treba odmah otkaz dati. Hajd ovi i nekako igraju, ali DW, hem star, hem pivrijedjen... a mogli du dovesti Mahreza za te pare. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278561 : (24 January 2018 - 11:53 PM) 200 miliona funti na RUDIGERA, BAKAYOKA, ZAPPACOSTU, DRINKWATERA I MORATU. Ko to kaze, da Chelsea ne daje novca na igrace kao prije? Problem je sto se ne dovode kvalitetni igraci. Halo 200 milioma funti je baceno. 200 MILIONA FUNTI. Za jedno ljeto. Da malo i o tome raspravljamo. Sigurno ne mozemo reci da je Roman zavrnuo ventil ali cinjenica je da nikada vise nismo trosili na transfere. U pravu si, ali je i cinjenica da bi ovi igraci pre par godina vredeli zajedno oko 50-60 miliiona. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278562 Činjenica je da smo trebali umesto 5 igrača kupiti 3.. A i činjenica je isto da smo sami mi kao klub pokrenuli ludačke cene, naravno ne samo mi, ali dobrim delom. Sad moramo da plivamo u tome. Jednostavno ideš na kvalitet umesto na kvantitet... ali mi volimo da gomilamo.. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278566 Mi ako ikad dovedemo WC desno krilo koje je izgleda taboo tema u klubu proigrat ćemo. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278567 Mi ako ikad dovedemo WC desno krilo koje je izgleda taboo tema u klubu proigrat ćemo. Hocemo, kad nam ode levo krilo. Prijavi
25. januar 2018.8 god. Autor comment_278570 : (24 January 2018 - 11:53 PM) 200 miliona funti na RUDIGERA, BAKAYOKA, ZAPPACOSTU, DRINKWATERA I MORATU. Ko to kaze, da Chelsea ne daje novca na igrace kao prije? Problem je sto se ne dovode kvalitetni igraci. Halo 200 milioma funti je baceno. 200 MILIONA FUNTI. Za jedno ljeto. Da malo i o tome raspravljamo. Sigurno ne mozemo reci da je Roman zavrnuo ventil ali cinjenica je da nikada vise nismo trosili na transfere.Jeste 200miliona potroseno ali isto tako je dobijeno oko 200miliona prodajom igraca(Nemanja,Costa,Oscar,Traore...) Itekako je Roman zavrnuo pipu sto se novaca tice. Nismo vise ni u TOP 8 finansijski najmocnijih ekipa, to je realnost i trebamo je prihvatiti. Jedino sto se slazem s tobom jeste to da smo te pare potrosili na pogresne igrace, moglo je to puno bolje. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278571 Bari druže, pa nije Roman bure bez dna. Došao, napravio TOP ekipu, stavio klub na noge... posle se izdržavajte..Skauting, prodaj, dodaj, zaradi... takav princip koji se očekuje od Romana je princip koji samo na Balkanu prolazi u javnim preduzećima.. gubitaši koje finansira država. Ne bi bio Roman to što jeste da tako radi... Ne može on doveka da pljuje lovu jer eto. Romanu najviše zameram na kadru koji mu vodi politiku kluba. Kako recimo onaj Juventus dovede besplatno vrhunske igrače nije mi jasno... Ne možeš prodati igrače za 200 miliona i dovesti igrače za 200 miliona koji će za mesec dana vredeti 100 ukupno jer su kriminalni. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278576 Definitivno nije samo ni do skauting sluzbe. Pa nisu danas treneri ljudi koji zive u pecinama i samo izadju iz nje kada treba odrzati trening ili utakmicu. Daj ba, pa otkud ovoliko talijana u ekipi? Otkud da se za Moratu bas odluce i obore klupski rekord kada su u pitanju transferi, i to debelo ga obore, za flopinu tesku... To sto Conte non stop fura pricu da se on nista ne pita, ja mu ne vjerujem. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278578 Ovoliko Italijana, tj. Zappacosta. :P Za Moratu smo se odlučili jer nas je Lukaku ispalio (i ne treba plaćati agentima), a Aubameyang je previše mator, imao je 28 godina, ne može se proda. Realov otpad je bio jedini "ozbiljniji" napadač na tržištu. A sada se povezujemo sa Andynatorom i Crouchom, nakon što su dovedeni Barkley, Popivoda, nakon povezivanja sa Oxom, je l' sad Conte fetišizuje i Engleze? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.