Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Pa dobro, ne talijana po nacionalnosti, nego igrace iz te lige :P

Opet ponavljam, nemoguce da se trener ama bas nista ne pita, u to ne mogu i necu da vjerujem.

Slazem se ja da je Conte automatski u minusu kada su u pitanju City i United jer ne moze dovesti igrace kalibra kao sto oni mogu, ali napravljene su kardinalne greske a ulupano 200 miliona, moglo se i moralo bolje a i on je zajedno sa upravom odgovoran za to.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa de dogovorite se hocete kritikovati Upravu sto se cjenka, pregovora i ne posluje kao City ili cete ih kritikovati sto ih izmuze neko za transfer. Nema logike.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Conte daje predloge shodno onoj cifri koji su mu obećali dati,može on predložiti i Asensia,Reusa,Alexisa ali džaba kad on dobije 100 miliona i mora kupiti 3 igraca.

Džeko realno bi bio dobar kao drugi/treći napadač.Ni Morata nije toliko loš,jebiga jeste se napromašivao,ali tek mu je 22 godine,nije imao nikakvih većih povreda stoga mislim da će uspjeti.Ono što trebamo jeste više kreativaca u ekipi,dovode se samo sirovine u defanzivi,pogledajte samo kad smo zadnji put kupili krilo,Pedro došao prije 2 sezone,Willian i Hazard prije 5/6 sezona.Zašto uvijek mora biti neka sirovina u napadu koja će se tući sa protivničkim štoperima,ne moramo igrati ko City,ali ne mora to biti onako nepovezani,bezveze odbijanje lopte od igrača ko da igramo fliper dantejebo.Nadati se da će se na ljeto nešto promijeniti.
Ne treba nam maneken Girroud. Ako smo spali na takve napadace onda smo bas nisko pali. Pa bolje da vrate Tammy Abrahama. Spominje se Aubameyang u Arsenal, Lucas Moura u Tottenham a mi se povezujemo sa Giroudom!!! Ne mogu da vjerujem. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sta ce nam Giroud kad imamo Bacuajia Al koliko ta mrznja izbija iz njega, uzeo bi sada i Croucha samo da ne dodje Babo. Someone I've been speaking to throughout #cfc negotiations with Roma has just described the current situation as 'an unbelievable mess'. Simon Johnson, Standard Sta reci vise o ovom cirkusu u klubu, mozda te dvije rijeci unbelievable mess najbolje opisuju komplet situaciju

Pa po svemu sudeci da Mitchy ode na posudbu, posebno poslije onakvog omalovazavanja vs Arsenala. Tako da Giroud na posudbu, ili 30+5 miliona za Dzeksona za godinu i po ili 2, je no brainer. Ionako ne bi ni Dzeko ni Giroud igrali toliko.

Sto se tice Croucha, to sam samo ispravio Cae-a, normalno da ga ne bih :D

Jebeno pravila da se igracima od 30+ godina ne daje ugovor vise od godinu dana, nabijem onog na kurac ko je predlozio i ko je to odobrio

pa ne radi se o djedovima pobogu.

da imamo vrhunske mlade igrače pa hajde

https://twitter.com/JanAageFjortoft/status/957939054976405504

Odatle sledi
https://twitter.com/GuillemBalague/status/957958665209860096

Nije Ziru neka klasa od napadaca, to je jasno, ali znam da je derbije igrao odlicno, davao golove skoro svaki put kad bi dobio sansu u istima. Uklapa se u to sto klub/Konte trazi, napadac koji ce znati da odreaguje na dubinsku loptu, koji ne pada na svaki kontakt i bije fizički inferioran. Posluzice svrsi, barem u nekoj meri.

Auba u Arsenal prelaiz za 68 mil. A mi smo jadnici propustili smo i Sancheza i Aubu i Griezmanna i Reusa i svaki kurac smo propustili, napadački dio ekipe nam je PROSJEK.

Pametan čovjek zna šta priča.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.