Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Cisto sumnjam da ce Real ostati bez jos jednog vaznog igraca, ovaj transfer je izvodiljiv samo ako Real dovede neko zvucnije pojacanje.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nemas nas sta podpalit, odavno smo mi navikli da su ovakvi transferi iza nas

Da se popalimo, ne da vas potpaljujem. Razlika je u tumačenju.

Zemo, navodno se provlači prica da bi to zbog Mbappea bilo uradjeno, medjutim mali se povredio juce, koliko je ozbiljno ne znam, izveden je sa terena sa bolnom grimasom, spominjalo se koleno.

Kada bi se ovo ostvarilo, kako bi to dobro bilo.

Da se popalimo, ne da vas potpaljujem. Razlika je u tumačenju.

Zemo, navodno se provlači prica da bi to zbog Mbappea bilo uradjeno, medjutim mali se povredio juce, koliko je ozbiljno ne znam, izveden je sa terena sa bolnom grimasom, spominjalo se koleno.

Kada bi se ovo ostvarilo, kako bi to dobro bilo.

Prvi put vidim to, sta to znaci

Je, navodno se Zidane boji da će imat previše zvijezda pa želi da se proda Bale u slučaju dolaska Mbappea. A navodno je i Mbappea odlučia da želi ić u Real.

U svakom slučaju, Bale bi bia brutalno pojačanje, Hazard na jednoj on na drugoj strani, uh šta bi to bilo... Možda je malo staklenast, ali ja sam svakako za njegovo dovođenje. I ako ga budemo dovodili, samo se treba nadat da će ga i United probat dovest jer će nam ga onda Real s guštom prodat, ako treba i za manju cijenu, samo da ga njima ne daju :)

Conte je na klupi i dok je on na klupi neće nijedan takav igrač doći. Bez obzira na osvojenu titulu i pun proračun za transfere, jednostavno svi zaobilaze Chelsea zbog njega i njegovog karaktera. Tako su nas i zbog Villas Boasa svi redom zaobilazili. United je odredio 4 transfer mete ovo ljeto, doveli su 3. Zadnja je meta krilo koje može zabijati. Bale je taj igrač kojeg će dobiti na kraju. I uz sve to imaju povijest transfera najboljih igrača između sebe.
A taj Mbappe je samo razvikani klinjo, ima Henryevske poteze, ali nema tu kruha još par sezona.

Pa ako ne dovedemo prava pojacanja ove sezone koji mogu u ligi prvaka doci do polufinala ili cak finala a u isto vrijeme boriti se i za prvaka Engleske, ocekujmo Hazarda na izlaznim vratima ako ne ove onda sljedece sezone sigurno.

Hazard je igrac za velike stvari i najbolji igrac lige sigurno, a ne da igra sa Candrevama u tandemu i slicnim igracima.

https://talksport.com/football/chelsea-fc-news-frank-lampard-insists-blues-need-more-signings-believes-alvaro-morata-20

Evo šta je rekao Lampard.

“I think you can sense a frustration in Antonio Conte’s press conferences and I can kind of understand that,” he told the Weekend Sports Breakfast.

“If you have such a good season as they did last year, as a manager and as a club you want to push on and freshen up the team, and adding to it is important. Particularly if you’re losing some big players and Diego Costa seems to be [on] the way [out] but I don’t have too many worries about that. Alvaro Morata will be a good signing. I think he’s going to be a 20-goal a season man.”

“What I do think is they need to strengthen as they’re in the Champions League this season and you need a really strong squad. They need to add to it.”

Kad bi došao Bale,možda je malo luda ideja,ali stavio bih ga na right wing backa.

Treba dovesti Keitu Baldea,čini mi se kao najbolje rješenje za to ofanzivno mjesto koje nam fali.

Bale kad bi sutra rekao moja želja je isključivo Chelsea, opet bi nasi ne bi bili sposobni da ga dovedu.

Spominje se prica da ce sve biti jasnije posle Skoplja. Da li Bale ostaje u Realu ili odlazi u englesku i oslobadja nešto Mbappeu... Jedino se mi i United Spominjemo.
A najveći fazom je sto ce ga i uzeti. Sad sam naleteo na to da je navodno Bale otkrio Modricu da ide u United. Tako da smo još jednom popusili.

Jedino da daju nama Bale zato sto ih je United njakao za De Geu.. Ali i mi smo za Hazarda.. Tako da ni to nam ne pomaže 😂😂😂
Dugo pregovara sa Liverpolom, nadam se da mozemo iznenaditi.
Sto se Auriera tice prvo se mora rijesiti dozvola za dolazak.

Klopp je službeno rekao da oni neće dovesti Van Dijka.

Bilo bi fantastično da ga dovedemo,ali zašto onda Rudiger.

Aurier solidno rješenje,a treba nam onda centralni vezni i krilo/polušpica jer nebi se baš oslonio na Musondu.

LWB moze pokriti i moses, nekoliko puta je odigrao u predsezoni na toj strani, cak mi se cinilo da je i prodorniji tamo.

na LWB kad mu onaj 18godišnji burazer od Goetzea nije dao da diše ? neka Mosesa desno i dalje, kad bi imao adekvatnu zamjenu za njega, tipa Mahrez, bio bi on jos bolji

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.