2. august 2017.9 god. comment_273581 https://twitter.com/cfc_wale/status/892665723243442176 Ako ga nama prodaju biće smak svijeta na taj dan odmah.Ne sjećam se kad su nam govna zadnji put prodali igrača kojeg smo tražili od njih. Prijavi
2. august 2017.9 god. comment_273582 Na kraju smo spali daj sta das, uzeo bih Barkleya, spominje se i Candreva. Prijavi
2. august 2017.9 god. comment_273588 Po kojoj logici nam je ekipa lošija nego prošle sezone? Možda ako gledamo u kontekstu tanke klupe a ove sezone igramo i lp za razliku od prošle, ali što se tiće čisto kvalitete prve 11-orke imamo praktički istu ako ne i bolju ekipu. Bakayoko je bolji igrač od Matića, pogotovo za Conteov stil igre. Costu istina nije lako nadomjestit, ALI Costu iz prvog dijela sezone, koja mu je bila možda i najbolja polusezona u karijeri (u Chelseau sigurno), međutim Costu iz drugog dijela sezone možemo zamjenit i drvom, korisnije bi bilo. Ako smo drugi dio polusezone igrali skroz dobro i osvojili titulu s Costom (čitaj: igračem manje) onda sam siguran da ni ove sezone nečemo bit ništa lošiji s Moratom (u kojem sudite a da nije odigrao ni minute) a ne govorim da zaboravljamo na Michya koji je igračina i ako mu Conte napokon da šansu siguran sam da će to i pokazat. Što se tiće Rudigera, ovo nazivanje igrača klaunom bez da je odigrao iti jedne minute je isto smješno. Predpostavljam da ovi koji ga pljucaju ga nisu niti jednom gledali, nego radi toga što oni nisu čuli za njega misle da ne valja. Ja iskereno ga nisam nikad gleda i baš zato neču davat moj sud o njemu dok ga ne vidim svojim očima, i to u bar 10-ak utakmica. Ako sam upravu, hamco, koji govori da je Rudiger dobar i da će bit pojačanje je jedini rekao da često gleda Romu, a vi ostali, po ćemu je klaun? Gledali ste ga? Imamo još mjesec dana, i po meni bi trebali i očekujem još slijedeća pojačanja: 1. Lijevi bek, nekako mi od svih Alonso najmanje ulijeva povjerenja i volio bih da dovedemo top lijevog beka. Sandro bi bio idealan, nažalost bojim se da ništa od toga, ali vjerujem da ćemo nać alternativu 2. Backup desni bek ili još jedan stoper tako da na stoperskim pozicijama imat više širine Azpi može poslužit desno kad zatreba 3. Backup DMC. Po meni je greška što se Colobah prodava jer je bia idealan da uleti kad zatreba, ovoako ćemo morat dovest još jednog DMC-a. Eventualno bi Pašalić moga tu uskočit, imao je par dobrih posudbi odkad je u Chelseau, možda je vrijeme da dobije šansu? 4. Eventualno desno krilo, ali samo ako bi bio WC igrač, tipa Sanchez, mislim da nam ne trebaju igrači koji su tu negdje po kvaliteti s Pedrom/Willanom, u tom slučaju rađe dat šansu Musondi... Kako ne očekujem da dovedemo još 2 WC igrača u ovom roku ja bih čak više volio lijevog beka nego krilo... Prijavi
2. august 2017.9 god. comment_273590 Pa realno klupa je i najveća prednost ako je dobra, a i najveća mana ako nije kao sto sada kod nas nije. Igra se na 3 fronta minimum, PL, LS, FA. Sa kime da osvoji bilo sta? Obavezne su zamene za Alonsa, Mosesa (doduše tu može aspi) i za Pedra .. Ovi su tanki kao naša klupa sto je tanka. Prijavi
2. august 2017.9 god. comment_273594 Po kojoj logici nam je ekipa lošija nego prošle sezone? Možda ako gledamo u kontekstu tanke klupe a ove sezone igramo i lp za razliku od prošle, ali što se tiće čisto kvalitete prve 11-orke imamo praktički istu ako ne i bolju ekipu. Bakayoko je bolji igrač od Matića, pogotovo za Conteov stil igre. Costu istina nije lako nadomjestit, ALI Costu iz prvog dijela sezone, koja mu je bila možda i najbolja polusezona u karijeri (u Chelseau sigurno), međutim Costu iz drugog dijela sezone možemo zamjenit i drvom, korisnije bi bilo. Ako smo drugi dio polusezone igrali skroz dobro i osvojili titulu s Costom (čitaj: igračem manje) onda sam siguran da ni ove sezone nečemo bit ništa lošiji s Moratom (u kojem sudite a da nije odigrao ni minute) a ne govorim da zaboravljamo na Michya koji je igračina i ako mu Conte napokon da šansu siguran sam da će to i pokazat. Što se tiće Rudigera, ovo nazivanje igrača klaunom bez da je odigrao iti jedne minute je isto smješno. Predpostavljam da ovi koji ga pljucaju ga nisu niti jednom gledali, nego radi toga što oni nisu čuli za njega misle da ne valja. Ja iskereno ga nisam nikad gleda i baš zato neču davat moj sud o njemu dok ga ne vidim svojim očima, i to u bar 10-ak utakmica. Ako sam upravu, hamco, koji govori da je Rudiger dobar i da će bit pojačanje je jedini rekao da često gleda Romu, a vi ostali, po ćemu je klaun? Gledali ste ga? Imamo još mjesec dana, i po meni bi trebali i očekujem još slijedeća pojačanja: 1. Lijevi bek, nekako mi od svih Alonso najmanje ulijeva povjerenja i volio bih da dovedemo top lijevog beka. Sandro bi bio idealan, nažalost bojim se da ništa od toga, ali vjerujem da ćemo nać alternativu 2. Backup desni bek ili još jedan stoper tako da na stoperskim pozicijama imat više širine Azpi može poslužit desno kad zatreba 3. Backup DMC. Po meni je greška što se Colobah prodava jer je bia idealan da uleti kad zatreba, ovoako ćemo morat dovest još jednog DMC-a. Eventualno bi Pašalić moga tu uskočit, imao je par dobrih posudbi odkad je u Chelseau, možda je vrijeme da dobije šansu? 4. Eventualno desno krilo, ali samo ako bi bio WC igrač, tipa Sanchez, mislim da nam ne trebaju igrači koji su tu negdje po kvaliteti s Pedrom/Willanom, u tom slučaju rađe dat šansu Musondi... Kako ne očekujem da dovedemo još 2 WC igrača u ovom roku ja bih čak više volio lijevog beka nego krilo... Slažem se sa svim, lijepo rečeno, mislim da ćemo kupiti nekog dm-a jer pašalić idu u spartak na posudbu Prijavi
2. august 2017.9 god. comment_273598 Fali nama nas ramires sad se vidi kakav je to igrac bia haha Prijavi
2. august 2017.9 god. comment_273601 Ne mogu oni koji nisu gledali da tvrde da je ekipa slabija ako nisu gledali ti igrače, al nešto ne verujem ni da si ih pratio pa da možeš sa sigurnošću da kažeš da je bolja. Napadači nisu problem, očekujem da Bats i Morata mogu da zajedno daju 20+ golova što bi nadomestilo Costine golove, a biti bolji od Matića nije neki podvig. Tu su novi štoperi (Christensen i Rudiger) za koje niko nema pojma kako će i da li će se uklopiti, pošto očekujem da Cahill i dalje bude starter, jedino kad ovaj opet uđe u svoj uobičajeni moonwalk kiksara mod, ili da Conte sve šokira i stavi Azpija desno. Sa druge strane, otišlo je gomila igrača koji bi bili od koristi, koji su možda čak i mogli da budu starteri, tako da nam sad na svakoj poziciji izuzev štopera i golmana fali makar jedan back-up. Za neke pozicije već imamo rezerve, samo nam fale prvotimci, ovo nije prošla sezona. Treba uzeti u obzir i da su nam neki igrači već povređeni, i odmah se vidi koliko haotično sve postane. Prijavi
2. august 2017.9 god. comment_273602 Vjerujte mi da ja u glavi imam veliku bazu podataka igrača i gledao sam Rudigera i u Romi jer pratim većinom Juventus u Serie A,naravno ne istim žarom kao Chelsea i Premier ligu,ali pratim jače klubove. Također na kupu konfederacija Rudiger je slabo odigrao. A u Premier ligi znam gotovo svakog igrača. Recimo meni nije jasno da navijači Liverpoola nisu nikad čuli za njihovog novog Robertsona koji je relativno dobro odradio u Hullu,a da ne govorim za Heatona,na drugim forumima pola ih nije čulo za njega. Koliko sam gledao Monaco u ligi prvaka,nisam vidio nešto posebno od Bakayoka,kao ni recimo Lemara. Po mojoj procjeni Matić je bolji,nikad nije neki igrač koji će se isticat,ali u svojoj konstanti on je ponajbolji,a rekao bih u konkurenciji Kantea i Fabregasa najbolji centralni vezni u ligi. Morata mi se nikada nije sviđao. I dok je proigrao u Juventusu znao sam da to nije to,da je to samo "njegovih 5 minuta". Kako će se oni snaći u Chelseaju to je druga stvar,samo kažem da ni jedan od njih nije bolji,po mojoj procjeni od prethodnog. Prijavi
3. august 2017.9 god. comment_273608 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/892889571028946944 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/892910430485721088 Još po ceni koja se spominje ovaj potez je udarac bejzbol palicom u slepoočnicu, šut špicom u mošnice i nabijanje balona 10 litara vode u rektum čitavoj akademiji i onima koji sanjaju da će odigrati trocifren broj minuta za klub. Prijavi
3. august 2017.9 god. comment_273609 Ako sam upravu, hamco, koji govori da je Rudiger dobar i da će bit pojačanje je jedini rekao da često gleda Romu, a vi ostali, po ćemu je klaun? Gledali ste ga? Znam ga još iz dana u Stuttgartu, ništa posebno. B klasa njemačkih stopera. Vuče neku ozljedu isto otprije. Ni blizu Badstubera ili Hummelsa. Ne znam na koju je foru dobio poziv uopće. Roma hoće uvaliti pokvarenu robu i uvalila je. Jednako kako je Gundogan bio uvaljan Cityu Prijavi
3. august 2017.9 god. comment_273610 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/892889571028946944 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/892910430485721088 Još po ceni koja se spominje ovaj potez je udarac bejzbol palicom u slepoočnicu, šut špicom u mošnice i nabijanje balona 10 litara vode u rektum čitavoj akademiji i onima koji sanjaju da će odigrati trocifren broj minuta za klub. izgleda da je stavljena tacka na i sto se tice akademije. pojedinci su rasprodani, iz akademije ne pruza se sansa igracima u prvom timu. ne znam kako uopste primamljuju djecu da dodju u chelsea. Prijavi
4. august 2017.9 god. comment_273633 Pa koga bi vi iz akademije stavili na tu poziciju, Baker samo moze mjenjati fabregasa... Prijavi
4. august 2017.9 god. comment_273635 Ne moze ni Baker. Preslab u defanzivnom dijelu za tu poziciju. On je rotacija za krilne pozicije. Prijavi
4. august 2017.9 god. comment_273637 Sta pričaš,savršen za te pozicije, eto fabregas vrli defanzivac, zato postoji kante ili bakayoko da budu pored. Prijavi
5. august 2017.9 god. comment_273639 Leicester have accepted a £37m bid from Chelsea for #Drinkwater.He is expected to undergo medical on Monday. **** : (Standard) Prijavi
5. august 2017.9 god. comment_273642 Idemo dovest Drinwatera,Llorentea i Glena Johnsona. Koja smo postali sprdačina od kluba. Prijavi
5. august 2017.9 god. Autor comment_273652 Mogli smo uzeti i Cleverlya, pokušati mu oživjeti karijeru Prijavi
5. august 2017.9 god. comment_273653 Leicester have accepted a £37m bid from Chelsea for #Drinkwater.He is expected to undergo medical on Monday. **** : (Standard) Prijavi
5. august 2017.9 god. comment_273655 37 miliona £unti za ovu Vodopiju??? Ma ne mogu da vjerujem. To ce biti cirkus ako ga dovedemo. Prijavi
5. august 2017.9 god. comment_273656 http://www.dailystar.co.uk/sport/football/634918/Gareth-Bale-Chelsea-Odds-Real-Madrid-Manchester-United-Manchester-City-Transfer-CFC-News Ajde malo da se popalimo :D a neka stranica je izbacila da je Chelsea u ponudjen Bale za 90 miliona bez pregovora za spustanje cene, navodno Marca je objavila, ali ja ne mogu da nadjem. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.