Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ako dadnu 70mil funti za Aubameyanga onda smo debili. Ako ovaj ovoliko vrijedi onda smo za Lukakua trebali ponuditi 100mil funti ili odmah ponuditi stoju za Kanea.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Covjek zabio 31 gol u jakoj Bundesligi, svake sezone u vrhu strijelaca, odlican fudbaler, ne kontam sta mu fali?

Neki ce reci 28 godina, pa to su najbolje godine, 3-4-5 godina jos moze na visokom nivou odradit, sta nam je potrebno vise?

Prebrz, pametan i veoma nadaren napadac, koji uz to trpa nemilice. Dobar izbor, iako sam ja vise za Belottija, al ne bunim se ni u ovom slucaju.
Ne gledam Bundesligu pa tako ni njega, ali znam da uglavnom svi imaju riječi hvale za njega, da ima odličnu statistiku i da mu je glavna osobina brzina, šta će bit korisno s obzirom da volimo kontre. Čini mi se sasvim solidna opcija, a za cijenu me nije briga...

Što se tiče Kanea, zašto njega uopće spominjati kad svi znamo da je nemoguća misija?
Oprostite al ovdje ima debila. Prvo se žalite kako ne kupujemo igrače kako Emenalo i Marija gledaju svaku funtu cjenkaju se i škrtare pa nam transferi propadaju a vamo kad treba dat 70 mil eura za najboljeg igrača Bundeslige serete sa je to puno. Da bogovi daju da mi dovedemo i njega i Mahreza. Treba naoad pojačavat

Oprostite al ovdje ima debila. Prvo se žalite kako ne kupujemo igrače kako Emenalo i Marija gledaju svaku funtu cjenkaju se i škrtare pa nam transferi propadaju a vamo kad treba dat 70 mil eura za najboljeg igrača Bundeslige serete sa je to puno. Da bogovi daju da mi dovedemo i njega i Mahreza. Treba naoad pojačavat

To sam i ja primjetio, stalno se kuka kako nikog ne dovodimo i kako naši škrtare za svaku lipu, a čim je cijena veća od 30m odma krenu prigovaranja kako ne vrijedi te pare...

100 miliona za Lukakua, a za Aubameyanga ni 70? Ozbiljno? Bukvalno jedina prednost Lukakua je to što je mlađi i što je nešto viši.

Joj dimarzia, ove sezone je posebno srao, a evo i nastavlja su supljim. Ne razumijem sto se on smatra kao neki insajder, kada je lik k'o don balon tj. faker mrtvi :D

Valjda Talijani znaju šta im se dešava u državi,i ko to ima pouzdaniji od Di Marzia u Italiji?
Isto tako si govorio i za Lukakua pa je prešao u United.
Ne,ako se riješimo Christensena.Također postoji mogućnost da Azpi završi na RWB,jer ipak Azpi nema visinu za štopera što se ispostavilo presudnim u utakmici protiv Tottenhama u gostima i mislim da će malo bolje ekipe u LP to isto uvidjeti i iskoristiti,ako ostane na štoperu.

Pa Lukaku je poceo od maila i telegrapha koliko ja znam. Ja sam se nadao da nije istina, ne da nije istina... Isto kao i za Lacu sto sam se nadao da nije istina.

Sto se tice stopera, nece niko vise dolaziti, a Azpi ce ostati na svojoj poziciji, jer cemo dovesti Danila da se igra sa Mosesom.

https://twitter.com/TransferRelated/status/885468668829851648

Sitnica,samo šteta što naši to neće znati isposlovati.

kazu da ce u AC Milan

Ja bih volio ovog Bonuccija kod nas

Pa de mi reci za koga je Di Marzio dojavio da nije bilo tačno osim ovih što je povezivao sa nama to je do naših retarda u upravi?
Kaže 'Huge announcement' ni Kina ni Amerika nisu ništa specijalno ja bih rekao mi ili Real.

https://twitter.com/IFTVofficial/status/885610298576707585
Ako ga ne iskoriste za dogovor oko Sandra onda su mamlazi sa velikim M.

Pa de mi reci za koga je Di Marzio dojavio da nije bilo tačno osim ovih što je povezivao sa nama to je do naših retarda u upravi?

wilshere u sampdoriu, mahrez u romi, pasalic u laziu, ja stvarno ne mogu ovo listati vise, covjek napise jednu te istu vijest i posta je po 10 puta, pa onda druga tek. Spor nakav twitter, uglavnom, covjek lupa i lakse je reci sta jeste tacno kod njegovih vijesti, osim kada ukrade od nekoga drugog kao Costa u juve...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.