19. juli 2017.9 god. comment_273059 NIsam duže vrijeme pisao,ni za Bakayoka što je odlična kupovina,ali opet tu smo imali Matića, pa zatim Rudiger, po meni LOŠA kupovina jer to je prosjek EPL i te transfere nisam komentirao jer su mi bili, ajde, Conte je genij, uklopit će ih još ćemo vidit i sve do danas kad sam vidio da smo doveli Moratu,sad imam potrebu da ostavim komentar. KA-TA-STRO-FAL-NA kupovina,taj igrač je najbolji dokaz na svijetu da nogometaš dobije ime samo radi toga što je ponikao iz jakog kluba. Neću reći nikakav igrač,jer to je i dalje jako dobar igrač,ali dragi kolege,za mene je Costa 15% boji od Morate. A druga stvar već je sve dogovorio sa vragovima,čak je i kosu pofarbao u crveno. Prijelazni rok za sada jedva ocjena 2/5. Samo radi Bakayoka. Jer sam uzbuđen vidit njega i Kantea u paru. Jako jako loše odrađeno. Toliko sam se veselio što bi prije 20 dana rekao da mi otimamo Lukakua,a Unitedu uvalit Moratu,a sad je obrnuto. Oprostite na izrazu, ali smo ga podudlali. Još jednom teška katastrofa i meni osobno najmrskiji transfer u Romanovoj eri. Da smo još doveli Danilla, ne znam jer bih imao snage pratit naš klub dok su ti, za mene uljezi u njemu. Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273063 NIsam duže vrijeme pisao,ni za Bakayoka što je odlična kupovina,ali opet tu smo imali Matića, pa zatim Rudiger, po meni LOŠA kupovina jer to je prosjek EPL i te transfere nisam komentirao jer su mi bili, ajde, Conte je genij, uklopit će ih još ćemo vidit i sve do danas kad sam vidio da smo doveli Moratu,sad imam potrebu da ostavim komentar. KA-TA-STRO-FAL-NA kupovina,taj igrač je najbolji dokaz na svijetu da nogometaš dobije ime samo radi toga što je ponikao iz jakog kluba. Neću reći nikakav igrač,jer to je i dalje jako dobar igrač,ali dragi kolege,za mene je Costa 15% boji od Morate. A druga stvar već je sve dogovorio sa vragovima,čak je i kosu pofarbao u crveno. Prijelazni rok za sada jedva ocjena 2/5. Samo radi Bakayoka. Jer sam uzbuđen vidit njega i Kantea u paru. Jako jako loše odrađeno. Toliko sam se veselio što bi prije 20 dana rekao da mi otimamo Lukakua,a Unitedu uvalit Moratu,a sad je obrnuto. Oprostite na izrazu, ali smo ga podudlali. Još jednom teška katastrofa i meni osobno najmrskiji transfer u Romanovoj eri. Da smo još doveli Danilla, ne znam jer bih imao snage pratit naš klub dok su ti, za mene uljezi u njemu. Nećeš mu dati ni šansu. odmah katastrofa jel, a lukaku u unitedu top :D smiješno Btw Costa je bolji pa rekao bih od svih napadača u ligi osim aguera u top formi Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273067 A gdje si ti vidio da je ofarbao kosu u crveno, kada je lik crn i sad i uvijek bio ? Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273071 Odlicna kupovina po meni. Decko nije dobio sansu u Realu pravu da bi se dokazao. Uzecemo primer Sanceza i Barselone, recimo. Ima dobru statistiku, mislim da je gol po mecu, ali ostavicu na kraju link, vec su uporedjivali Lukakua i Moratu. I pre sage sa Lukakuom, zeleo sam Moratu, po meni dobar spic. Navikao na pritisak velikog kluba, ipak igrao za Real i Juve. Ako pogledamo da je imao ispred sebe Benzemu, pored sebe halavog Ronalda, Bejla koji je pokusavao da opravda ocekivanja, ovaj je dobro i trpao. Meni je on bolji od Benzeme. Sta bi radili da je dosao Pjer, obesili bi se kada bi otisao na Africki kup nacija, a Aguero, previse povreda iako bi se ispunio moj san da dodje kod nas, ali zakasnilo se 5 godina. Mesari iz Engleske ce ga pojesti, to ne pije vodu. Kako uspevajh onda Mata, Hazard, Pedro, Sancez, Rasford recimo i sada ne mogu da se setim jos fizicki slabijih fudbalera.. Tj onih koje bi mesari lomili.. Sto se tice Lukakua lepa statistika, ali u osrednjim timovima, videcemo kako ce se ponasati u velikom klubu, u jednom se vec bije proslavio. Biti glavna zvezda tima je jedno, a biti sraf je drugo. Mislim da je i tu + Morate, ali sacekacemo. Sve u svemu ja san bas zadovoljan. Evo i linka gde su poredili njih dvojicu. https://www.google.rs/amp/metro.co.uk/2017/06/13/romelu-lukaku-vs-alvaro-morata-are-chelsea-or-manchester-united-signing-the-better-striker-6705680/amp/ Ps. Pozdrav svima, nisam dugo bio, pa da sa uvodnim tekstom pozdravim sve :) Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273073 ooooo pa dobrodosao nazad, jesi li to odustao napokon od one ideje zivotni trener? Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273074 Hahahahah hvala diablo. Ma jesam, odavno ne znam koji mi djavo bi. Neki veći problemi naleteli i presedne ti sve, pokusavas nesto drugo, samo da bi pobegak negde, duga prica :D Sad je sve kao na pocetku kada sam poceo tek da pisem, tj, bez onih gluposti pred kraj pisanja :D Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273075 Hvala dragoj pivi i rakiji vise :D Forum napokon lici na nesto :D Uglavnom, kao sto rekoh na SB, daily star (nije neki izvor), kaze da conte hoce da proslavi sa ili mendyem ili bertrandom. Mozda bi bolje bertrand dobrodosao zbog homegrown kvote. Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273078 Još da kupimo još jedno kvalitetno ime npr. Alexis, forum bi pao kao u dobra stara vremena... :) Prijavi
19. juli 2017.9 god. comment_273079 Kad bi vracali Bertranda morali bi dati najmanje 25 miliona. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273094 Offtopic jos samo dubro vinko i elao da se vrate i forum je ka na pocetku On toppic nez sta rec za moratu nie mi drago jer mi je napozmat slicno ka da mi sad prodajemo michija nekome al aj dobar je tehnicar i naucia je asistirat hahah A za livog beka moze i mendy i bertrand rade bertranda jer stvarno izrasta u kvalitetnog igraca Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273097 Odlicna kupovina po meni. Decko nije dobio sansu u Realu pravu da bi se dokazao. Uzecemo primer Sanceza i Barselone, recimo. Samo što je Sanchez zapravo tri sezone bio važan deo Barceloninog tima, čak je i započinjao veliki utakmice, a otišao je tek kad su dobili čuveni MSN trio. Morata, sa druge strane, u životu nigde nije bio regularan starter. Dobro došao nazad greno, nadam se da ćeš se zadržati ovde, fali nam prstiju. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273101 Biću tu, falilo je i meni ovo :D Sto se tiče Sancheza, nikada on nije bio nešto posebno u Barsi, a gle ga sada, nema ko ga ne bi uzeo da može. Ponavljam meni se ovaj transfer veoma svidja, oduševljen sam bio kada sam pročitao vest. Bas juce naidjem na podatak, Morata je prošle sezone bio drugi strelac kluba u Primeri, prvi Ronaldo naravno...pored one bedne minutaze. Neko je nakacio da je došao u Chelsea zbog Contea, sada koliko je ta izjava tacna ko zna. Još kada bi uspeli dovesti nekog boljeg od Pedra i jednog na nešto Alonsa, ovo bi bio dobar rok. Ne znam onaj mutavi Juve sta zavlači toliko, hoće Matica, a ne daju svoje. Kakvi su to smecari. Treba nam još 2 pojacanja, ako mislimo na sve frontove, nešto sad spominju Mullera, ali to mislim da je patka. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273102 Biću tu, falilo je i meni ovo :D Sto se tiče Sancheza, nikada on nije bio nešto posebno u Barsi, a gle ga sada, nema ko ga ne bi uzeo da može. Ponavljam meni se ovaj transfer veoma svidja, oduševljen sam bio kada sam pročitao vest. Bas juce naidjem na podatak, Morata je prošle sezone bio drugi strelac kluba u Primeri, prvi Ronaldo naravno...pored one bedne minutaze. Neko je nakacio da je došao u Chelsea zbog Contea, sada koliko je ta izjava tacna ko zna. Još kada bi uspeli dovesti nekog boljeg od Pedra i jednog na nešto Alonsa, ovo bi bio dobar rok. Ne znam onaj mutavi Juve sta zavlači toliko, hoće Matica, a ne daju svoje. Kakvi su to smecari. Treba nam još 2 pojacanja, ako mislimo na sve frontove, nešto sad spominju Mullera, ali to mislim da je patka. Morata je sam izjavio da je uvelike dosao zbog Contea, a sto se tice Mullera, ne znam na kojoj pozici bi on to igrao, jedino nesto kao 3-4-1-2 gdje bi iza Mullera i Morate igrao Hazard, nisam za tu opciju Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273105 Ne znam zašto se ne uključimo u borbu za Perišića,nije loš igrač mislim da bi mogao igrati i na lwb,kad smo već izvodili za Sandra.Conte je koristio Pedra na RWB tako da ne znam zašto ovaj ne bi mogao igrati na LWB. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273106 Kakav crni Perisic imamo Pedra i Wiliana, nije nista bolji od njih dvojice. Plus Inter trazi 50 miliona. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273110 https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/888146546809810944 Neće Willian i Pedro igrati LWB,a Perišić bi mogao,ali klub izgleda ima bolje rješenje. Prijavi
20. juli 2017.9 god. comment_273113 Samo sto bi smo ga dobili za 55+miliona jer je od sitija odbijeno 50,ukoliko ga potpisemo Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273119 Kakav crni Perisic imamo Pedra i Wiliana, nije nista bolji od njih dvojice. Plus Inter trazi 50 miliona.pa koji igrac je doveden po nekoj realnoj cijeni ovaj prijelazni rok. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273121 Nisam ni ja nešto posebno za Perišića, dobar igrač ali pitanje je koliko bi bio upgrade u odnosu na Willana i Pedra, meni su njih dvojica sasvim solidni i mislim da ih se isplati mjenjat jedino za WC igrača, što Perišić ipak nije. Uz to, mislim da tih 50+ M koliko bi koštao možemo bolje potrošit. Inače, Juve je zainteresiran za Matića, možda bi se tu dao isposlovat koji trade za Sandra. Daš im Matića i još malo para za Sandra... Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273123 Inače, Juve je zainteresiran za Matića, možda bi se tu dao isposlovat koji trade za Sandra. Daš im Matića i još malo para za Sandra... To bi bila pametna trampa, ali Juve je tako pokvaren pregovarač da mi je muka kada čujem da treba da se pregovara sa njima. Svoje dižu u nebesa, a tudje potcenjuju. Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273124 Mislim da nam do kraja prelznog roka trebamo dovest jednog LWB(sandro ukoliko je ikako vise moguce ili mendya),desno krilo i RWB,onda mislim da bi opet bili 1.konkurenti zatitulu Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273125 pa koji igrac je doveden po nekoj realnoj cijeni ovaj prijelazni rok. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using TapatalkBayern je doveo Jamesa Rodrigueza na posudbu uz obavezu otkupa od 40 miliona. Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273126 Bayern je doveo Jamesa Rodrigueza na posudbu uz obavezu otkupa od 40 miliona. Negdje sam procitao da otkup nije obavezan Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273129 Ma dat ćemo mi Matića Juvetu na pozajmicu 5 sezona uz opciju da ga otkupe za 12.5 miliona eura i pod uslovom da nam ne prodaju Sandra. Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273133 S obzirom da je gotovo siguran prelazak Danila u City, pitam se koga će sledećeg klub pokušati da dovede za wb-a. Ne verujem da su sposobni da otmu Mendyja koji je takođe blizu Cityja, a Sandro je gotovo izvesno propao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.