Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

S obzirom kako ovaj klub ima običaj da dovodi napadače 4-5 godina kasnije nego što je trebalo (Falcao, Pato, Torres, Shevchenko, Eto'o (srećom, izbegli smo Rooneya)), ne bih se čudio da su zapravo ozbiljno zagrizli za Aguera, a za Aubameyanga će biti zainteresovani kad napuni 34 godine.

Courtouis, Caballero, Eduardo

Danilo, Moses  // Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Christensen, Cahill // Alonso, Kenedy

Kante, Bakayoko, Fabregas, Baker/Pašalić

Pedro, Hazard, Willian, Musonda/Boga

Morata, Batshuayi

I još sanjam Alexa Sandra na lijevom vanjskom :D

Aguero je igracina jos uvijek.
Jedina mana su mu povrede ali ako dodje i to uspijemo zaustaviti kao sa vecinom igraca onda ce dostici svoj maksimum.
Covjek je igracina i velika je steta sto ga ranije nismo doveli prije Citya.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

https://twitter.com/marca/status/887464523673849856?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fmarca%2Fstatus%2F887464523673849856

GG, wp.

Koliko zaostajemo ovaj prelazni rok, City dovede 2 desna beka dok mi osim Mosesa nemam rjesenje na desnom beku.

Morata is very close to a move to Conte's Chelsea, as they are in advanced stages of the negotiations with Real Madrid. (via @DiMarzio) #CFC

Chelsea & Real Madrid are close to agreeing a €80m with add-ons fee for Alvaro Morata. His salary would be around the €10m mark (MARCA) #CFC

Izgleda da je to to, htio sam Belottija ali zadovoljan sam Moratom, bio mi je opcija prije Lukakua.. Ne mislim zbog di Marzija nego zato sto je Conte potpisao ugovor, tako da ne mislim kako je slucajnost ovo sada.. Ako nista, zgodniji je od Coste

di marzio je doveo 6 igraca u Chelsea, ustvari nijedan "njegov" nije dosao.

Bakayoko, Rudiger njegovi,prvi dojavio odlazak Lukakua u United,skini se s droga,ne valja ti to.

Bakayoko je l'equipe, rudiger je ako ces vjerovati prvi put objavio the sun, i to 5 maja, ova cifra od 34 mil... Lukakua nije on objavio, vec telegraph ili guardian.

P.S mnogo para za Moratu koji je zabijao protiv Osasune i tako tih, trebalo se ciljati na Belottija, ali valjda ce odraditi svoj posao kako treba, plus mu je sto je i lijep :D

Nije ni Telegraph već Daily Mail :D

Da, tako nesto :D Znam da sam se bio sjebao malko :D

Morata season 16/17:

goals in UCL: 1 vs sporting, 1 vs legia, 1 vs napoli = 3 goals

goals in copa del rey: 2 vs leonesa = 2 goals

goals in la liga: 1 vs celta, 1 vs atl. bilbao, 1 vs alaves, 1 vs leganes, 1 vs deportivo, 1 vs r.sociedad, 1 vs espanyol, 1 vs villareal, 3 vs leganes, 1 vs sp.gijon, 1 vs deportivo, 2 vs granada = 15 goals

Smijesne ekipe, najtezi napoli i villareal.

Meni je Morata ok opcija. Potencijalno čak i bolja opcija od Lukakua, Lukaku je nešto sigurnija i dokazanija opcija ali Morata je tehnički jači što bi moglo više odgovarati našoj igri. Uz to je mlad, tako da ako se pokaže uspješnim onda je i dugoračno rješenje.

Uz to, nemojmo zaboraviti da je on Conteova želja (možda čak i največa želja s obzirom da je bilo na početku ljeta priča kako klub želi Lukakua, a Conte Moratu), ja Conteu vjerujem s obzirom na učinjeno prošle sezone a mislim i da se svi slažemo da treba dobit ono što traži... Plus, ako zakaže bar ćemo znati koga okrivit za njegovo dovođenje :)

PS: I, ako se i pokaže novim Torresom, nema straha, imamo Michya koji čeka ko zapeta puška...

E al stvarno i ja sam to pomislio, da bi mogao biti novi Torres, tehnika frizurica, sve je tu, al pomlatit se i slicno, nigdje veze..

Nadam se da cu pogrijesit s ovim misljenjem, ali...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.