Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

meni je pomalo nevjerojatno što nigdje nisam vidio da se netko interesira baš ili da šalje ponudu za mertensa iz napolija :o ili ja slabo gledam, nez..al znam da je igrač strašan za napad,i da bi i nama legao na krilu al ono baš baš..

da se razumijemo, ne ulazim u to da li ga je napoli voljan uopće dati itd itd..

Nedavno potpisao novi ugovor, velika klauzula, predsjednik Napolija ludjak itd itd.. Bilo je prica da ga je Conte imao na meti prije nego sto ce potpisat.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kakve su ovo price da smo zainteresovani za Aguera i da ga je Pep spreman pustiti?

Nadam se neistinite, zato što mu je prošao prime i ponašanje kad ne ide ekipi mu je gore od Costinog, više je dobio crvenih prošle sezone samo nego Costa u prethodnih 5-6 godina, setite se onih startova na Luizu.

222.png.8ebca6cf5ec0d7f99720c101b04e33d2

Antonio Conte wants to sign Aubameyang from Dortmund, who tell Clubs they have 8 days left to bid, no offers yet (Sky Sports)

Traže navodno 70 miliona funti, znači počećemo sa ponudom od 60, pa ćemo za 3 dana poslati 62,2 miliona, pa u subotu 66,2 miliona, pa će za 8 dana kada  produži ugovor poslati ponudu od 67,4 miliona.

Ne moze gore rješenje od Aguera trenutno, ali to samo govori koliko loše uprava radi kada se ražmišlja o njemu a sto godina se zna da nam treba novi napadač.

Kada je trebao doći nije ista stvar je bila i sa Falcaom, koji je došao kada nije trebao.Nadajmo se da ni ovaj neće jer su njegovi najbolji dani daleko iza njega,

Ljudi koji bi radije da klub dovede Belottija ili Moratu pre nego li Aubameyanga, koju drogu koristite? Pitam za drugara.

Traže za igrača koji ima 29 godina 70 miliona funti ko da će 100 godina igrati.I šta igrač mora imati 3 dobre sezone da bi mogao biti dobar?Morata i Belotti su Conteove želje tako da sam zato da se ispune želje treneru koji je osvojio ligu,a ne da mu se dovodi igrač koji nije po njegovoj volji.
Ma opet ništa ne radimo. Kad nam Milan pokupi Aubu i Moratu onda ćemo plakati kao što smo plakali za Lukakuom.

Na kraju ćemo mi kupiti Bentekea i platiti ga papreno

Jao zamisljam rasplat prelaznog roka

Aguero - IN ( 70 m € )

Alexis Sanchez - IN ( 50m € )

Van Dijk - IN ( 70 m € )

Misli da imamo u luftu 190 miliona? :D

Slabo kupujemo, puno prodajemo. Roster za iduću sezonu neće izgledati dobro ni šampionski ako se nešto ne poduzme. A poduzeti se neće ko što se ne poduzima ništa posebno otkako se Emenalo 2011. godine ustoličio kao sportski direktor kluba.

According to @BBCSport, Chelsea are close to agreeing personal terms with Sergio Agüero. £74m, on a 5 year contract.

Traže za igrača koji ima 29 godina 70 miliona funti ko da će 100 godina igrati.I šta igrač mora imati 3 dobre sezone da bi mogao biti dobar?Morata i Belotti su Conteove želje tako da sam zato da se ispune želje treneru koji je osvojio ligu,a ne da mu se dovodi igrač koji nije po njegovoj volji.

Šta ima veze ako ima 28 godina, da odigra 3-4 sezone sa po 20+ ligaških golova, biće odličan posao, a ni Conte ne bi imao ništa protiv njega prema pisanjima. Više je dao golova sam u svojoj karijeri nego ova dvojica zajedno. Nažalost, neće biti ništa od njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.