14. juli 2017.9 god. comment_272871 Bakayoko je zavrsen, ali i Matic i Chalobah i RLC su bivsi,dakle nama je pod hitno potreban jos jedan klasni veznjak. Ja bih sve snage usmjerio ka Naingolanu. Prijavi
14. juli 2017.9 god. comment_272873 vidim neki zoumu ne uvrštavate uopće među stopere, što će reći da ga smatrate prodanim/posuđenim.. vidim osmijeh mu je na licu za vrijeme treninga, poslije istog okida se neki selfi s ekipom, gura se zajebancija i koliko sam ja u toku, čini mi se da je klub njemu dao opciju da ostane i trga se za mjesto ili ode negdje dal posudba il trajno ne znam, al mislim da mu je ponuđeno tako nešto, tj dano do znanja, i da je zumara odabrao ostanak i borbu u chelseaju... nadam se i vjerujem da je tako..užasno bi mi žao bilo da nas napusti po bilo kojim uvjetima, užasno. btw 15.7 sutra evo, a mi ne znamo tko će biti udarne igle naprijed :O špice osim batshuayia nema, hazi se liječi dugo znači treba i krilo a ni to se nije dovelo..dal će netko od povratnika do krpati, šta li conte ima na umu ne znam a volio bih znati.. po stranama ovi šajbači znači ostaju isti, ni tu nema pojačanja, nez kako će se izgurati 3,4 kolosijeka sa maltene istim rosterom, čak i slabijim pošto smo mlade razdjelili... nadam se da ću se pozitivno ipak iznenaditi do kraja roka, al bojim se da će ostati samo na nadi nažalost.. Prijavi
14. juli 2017.9 god. comment_272875 Jos mjesec i po do kraja prijelaznog roka, 50 igraca mozes dovesti.. ista ekipa ne moze i nece ostati, tako da, ja se ne brinem sto je do sad doveden samo Ridiger, te Bakayoko uz Caballera naravno. Prijavi
14. juli 2017.9 god. comment_272876 Kako nema spica, ima Remy :D na ovoga je i vlastita mater zaboravila Prijavi
14. juli 2017.9 god. comment_272877 Možeš na fifi i mogu druge ekipe.Kod nas Bakayoko prelazi evo dva mjeseca već.Uostalom treba određeni vremenski period da se novi igrači uigraju ni Luiz ni Alonso nisu igrali skoro čitav prvi mjesec. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272879 Chelsea offered € 70 M + add-ons for Alex Sandro, last official bid. Juventus turned it down. No more chance after loosing Bonucci — Angelo Mangiante (@angelomangiante) July 14, 2017 Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272881 Kakva su govna ovi iz juventusa ja ne vjerujem...Citam da je prvobitna cijena bila 50miliona pa su je digli na 60m pa na 70+,i sad su prodali bonucija i kurac smo dobili.. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272882 Nisu govna već neće da prodaju igrača. Dizali bi i mi cijenu za Hazarda do 120 miliona. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272883 Mislim da mi ne bismo ni pregovarali oko njega,ako igrac nije na prodaju,to se odma kaze,a ne da nas vuku za nos Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272884 Nisu budale da prodaju jos jednog igraca iz odbrane. Mogo se ovaj transfer prije zavrsiti nego sto je Bonuci otisao u Milan. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272885 Svako ima svoju cijenu, zato i oni pokušavaju izmusti što više. I Hazard bi otišao za 120 miliona funti, al je problem što niko neće toliko ponuditi. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272886 Van Dijk Tolisso Lukaku Bonucci Sandro Morata James Sanchez Oko Danila se isto cenjkaju jer Real traži 30 miliona, a naši ne žele da ponude više od, pazite sad, 28 (DVADESET OSAM) miliona. Slično je bilo i oko Sandra za 2-3 miliona problem. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272887 Van Dijka još nitko nije dovea, tako da nije problem u nama nego ga očito Southampton neče prodat. James nikad i nije bia u opciji, niti bi htio da dođe. Kod Sanchez isto vjerojatno nije do nas, već nam ga Arsenal nikad ne bi proda. Morata još nije prekrižen. Sandro isto još nije konačno prekrižen, ali se bojim da si tu upravu i da ništa od njega (pogotovo sad kad su prodali Bonuccia). Danila i bolje da ne dovedemo, nije da se nešto u Realu pokaza. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272890 Stigao Bakayoko fala kurcu. Al koliko smo rasprodali dosad trebat ce nam minimum jos jedan veznjak, pogotovo ako i Matica prodaju. Ocekuje se centarfor, treba dovesti Aubameyanga i ostaviti Michya pa rotirati njih dvojicu. Eventualno nekog veterana zaganjati da bude 3.opcija u vrhu napada za jednu sezonu.Ovi ne daju Sandra a i on jednostavno nije izrazio dovoljno veliku zelju za prelaskom. Jednog Bonuccija su prodali rivalskom klubu iz iste lige upravo jer je igrac izricito trazio da ide i to ne izvan Italije. Nema se tu sta kriviti bilo ko u nasem taboru, cifra koja se nudi za jednog beka je strasna i ponuda je vrhunska. Ako nece nece, treba se okrenuti odmah drugim igracima. Steta i dalje tvrdim sto nismo doveli Kolasinca besplatno, bio bi izvanredan timski igrac i u rotaciji sa Alonsom i Cahillom. Desnih bekova i nema nesto puno na trzistu, moze li onaj mali Kimmich iz Bayerna doci ikako? U svakom slucaju do kraja prelaznog roka moramo dovesti jos minimalno 3, a optimalno 5 igraca. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
15. juli 2017.9 god. Autor comment_272891 Van Dijk Tolisso Lukaku Bonucci Sandro Morata James Sanchez Oko Danila se isto cenjkaju jer Real traži 30 miliona, a naši ne žele da ponude više od, pazite sad, 28 (DVADESET OSAM) miliona. Slično je bilo i oko Sandra za 2-3 miliona problem. Ne kažem da je naša uprava pretjerano uspješna u pregovorima ali ovo što je pretjerivanje što je Igi napisao. Lukaku je imao na stolu dvije iste ponude (s tim što mi nismo bili voljni platiti Raioli 20tak miliona) znači nije do naše uprave nego do igrača (agenta). Mislim da nismo ni bili zainteresovani za Jamesa. Bonucci nije želio iz Italije (ako ga Konte nije mogao ubijediti onda ne vidim način na koji bi došao). Manchester "nije" mogao dovesti Moratu jer ovi traže 80tak miliona za igrača koji je rezerva, mislim da nije niko voljan toliko izdvojiti za njega. Jedino smo mogli Sandra ranije riješiti i to smatram kao jedina greška uprave. Ne želim trošiti riječi za Danila, ko god je gledao ove sezone Real zna na šta mislim, KANTA! Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272892 Ne treba novi veznjak, ima Baker, vrh je ovo sada skoro sve, samo jos napadač i popraviti te bekovske pozicije, barem sa lošijim igračima sekundu od mosesa i alonsa Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272893 Treba probati uzeti Oxladea iz Arsenala i Mahreza. Roma dosla i nudi Leicesteru smijesne cifre, treba pljunuti 35-40 miliona, svakako Alzirac ima usmeni dogovor da ga klub pusti ovo ljeto. Bit ce sasvim dovoljno utakmica i za njega, pogotovo s Edenom povredom.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272895 Lukakua su 5 puta mogli da dovedu, bilo je ponuda dugo pre nego što je United uleteo, nego se nedeljama odugovlačilo. Nemojte misliti da žalim što nisu svi ti igrači dovedeni, ali koristi se kao argument da ti igrači ne žele da dođu kod nas. Pitanje je, zbog čega ti igrači ne žele da dođu u Chelsea? Zašto Chelsea nije dovoljno atraktivna destinacija za vrlo dobre igrače? Zašto je Van Dijk (navodno) izrazio veću želju da igra za Liverpool? Zašto bi radije Sandro ostao u Juventusu? Bonucci mi je posebno čudan slučaj, zašto bi uopšte išao u raspali Milan iz Juventusa. A iz slučajeva Stones, Lukaku i sl., vidi se da ne mogu da završe trabsfer čak i kad je igrač voljan da dođe. :)) Diablo, mislim da će nam trebati i veznjak, u ovom trenutku imamo Kantea, Bakayoka i Fabregasa, Matić nije na pripremi što znači da je otpisan, a Baker ako ostane dobiće 60 minuta za 9 meseci. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272901 Na Kimicha se Wisey moze zaboraviti, on je buducnost Bayerna. Meni nije jasno zasto nismo pokusali kupiti Albu iz Barcelone, bolji je igrac od Alonsa. Sto se napada tice kupiti Amubayenga ili Belotia. Drugi napadac moze biti Batsuayi ili Remy. Ne vidim svrhu kupovine Lorentea kad vec imamo Remya. Na pocetku sezone nece biti Hazarda, vjerovatno cemo igrati sa Wilianom i Pedrom po krilima, treba pokusati kupiti Mahreza bice prostora i utakmica i za njega. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272903 Kimicha ne bi mogli kupiti ni na FM-u a kamoli u stvarnom zivotu. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272904 meni je pomalo nevjerojatno što nigdje nisam vidio da se netko interesira baš ili da šalje ponudu za mertensa iz napolija :o ili ja slabo gledam, nez..al znam da je igrač strašan za napad,i da bi i nama legao na krilu al ono baš baš.. da se razumijemo, ne ulazim u to da li ga je napoli voljan uopće dati itd itd.. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272905 Ako se vec trazi desni bek, evo PSG neracuna na Auriera jer je dosao Alves. Aurier je dobar igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.