31. mart 2017.9 god. comment_269745 Kako ne gori, neces se oslanjati na pedra i williana :D To nam je pozicija, koja nam fali vec bruku godina. Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269754 ne opterećujte se time, da ima problema sa Azarom, pisali bi to ovi naši izvori evo prosta logika, ako se još od letos piše da ima problema sa Kostom, što je on i sam potvrdio pre nedelju dana zašto bi o ovome ćutali dok Telegraf ide bar na neku objektivnost, normalno, zavisi od novinara u pitanju Španska Marka redovno služi kao orudje u rukama Reala nema greške da postoji interes ali ovo što radi Marka nije ništa drugo do kampanja jedna Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269759 https://twitter.com/HLNinEngeland/status/848129913102139392 Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269761 To da l nam gori pod nogama zavisi i od toga koji igrac je u pitanju. Ako govorimo o Sancezu onda nam itekako gori. Jer iako su i Pedro i Vilijan imali svoje dobre momente, (Pedro posebno, drzao nas u igri kad je Azar bio u minus fazi) ni jedan ni drugi nemaju takav uticaj na igru kao Eden. Celsi sa njim i bez njega u igri nije ta ekipa. Sancez je upravo tip igraca kakav nam je potreban. Da rastereti Azaraa ali i da preuzme odgovornost za vodjenje iggre. Njegova glad za uspehom i ambicija mogu podici voljni momenat ostatka ekipe na visi nivo. Malo je takvih igraca na trzistu danas. Treba se okomiti na njega maksimalno. Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269762 stoji sve to ali Čelzi nije nivo Junajteda, Reala pa i Sitija da tek tako menja prvotimce, to se nikad nije radilo, pritom ne mislim na period kad je Roman došo kad se sastavila kakva takva ekipa uvek su transferi išli na pozicijma gde smo bili ili preslabi ili prosto nismo imali igrača, nikad dobrog igrača nismo menjali odličnim pogotovo je to otežano postalo nakon uvodjenja onog pravila 1in 1 out da bi Sančez došo, Vilijan verovatno mora da ode, eventualno Miči Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269763 Ne shvatam Chiba zašto si stavio City sa Realom i Junajtedom,što se tiče novaca mi itekako imamo para prodali smo Oscara za 60 miliona i to bi trebalo biti sasvim dovoljno za Sancheza.Pedro ima 30 godina i siguran sam da ne bi imao ništa protiv toga da bude squad igrač,što se tiče Williana nemam potrebe pisati o tome jer svima je manje više poznato što mislim o njemu.Pedro i Willian ne bi mogli igrati u prvih 11 ni u jednoj od top4 ekipe u Premiershipu,tako da ne vidim razlog zašto mi to ne bi mogli dovesti Sancheza osim tog što smo gradski rivali i što nam ga vjerovatno neće htjeti prodati. Ako klub bude imao takav stav kao što ti imaš nikada neće postati najjači klub,a to je upravo ono što Abramovič želi ako je vjerovati medijima koji nagovještavaju buran prelazni rok. Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269765 Ako izbor ostane bas na lukaku ili morata, volio bih da to bude morata. Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269766 evo ti primer za SItija imali su Aguera, Dzeka i Negreda kao napadače kad su uzeli titulu i to je fantastično funkcionisalo, sledeći rok prodaju ne sećam se koga i dovedu Bonija kad je to u Čelziju bilo, nikad mi nismo menjali igrača koji je dobro igrao svojevoljno, na to sam mislio no eto, prvi put imamo trenera koji je čak i Murinja prevazišo po zahtevima kad je u pitanju sastav ekipe Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269770 Sto se Hazarda tice njemu je porodica na prvom mjestu a kako se da procitati iz novina, porodica je veoma sretna u Londonu a i zasto bi iz tako jednog grada odlazili u Madrid osim na izlet. Chelsea nece prodati Hazarda osim ako on je izrazi zelju za odlaskom.Alexis je rekao da zeli ostati u Londonu, u Arsenalu nije sretan a i ko bi bio. Tako da je dolazak u Chelsea vrlo realan.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
1. april 2017.9 god. comment_269782 Od iduće sezone napad Chelseaja: HAZARD - GRIEZMANN - ALEXIS S. Prijavi
6. april 2017.9 god. comment_269886 ‘I think many big players will join Chelsea in the summer as Conte wants the Blues to become credible contenders for the Champions League win,’ Italian journalist Massimo Marianella told Sky Italia. ‘I can say Lukaku’s Chelsea move is almost done deal and reports in England claim Alexis Sanchez will also play for Chelsea next season. Many other players could also arrive [at Chelsea].’ Jel ovaj Marianella neki bitan lik ili samo lupa :D Prijavi
6. april 2017.9 god. comment_269887 Prvi put cujem, pregledao sam mu tviter, on je izgleda neki poundit tamo Vidim da nema obicaj da prenosi takve stvari Prijavi
6. april 2017.9 god. comment_269897 Sanchez, Lukaku, onda dobar lijevi bek, i u sredini Bakayoko... Dosta ova 4 igrača da nastavimo dominaciju. Cijena: Oko 200 miliona funti. Od prodaje Coste 80, za Oscara 60, i može Roman dodat 60. Prijavi
6. april 2017.9 god. comment_269898 https://mobile.twitter.com/GFFN/status/850047827971637248?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportklub.info%2Fforum%2Fshowthread.php%2F504-Manchester-United%2Fpage813 Prijavi
12. april 2017.9 god. comment_270011 ako ne uspemo da dovedemo Sancheza koji bi nam doneo instant impact, ne znam koga bi drugog osim ovog Bernarda mogli Prijavi
12. april 2017.9 god. comment_270012 Mnogo igraca je moguce kupiti, ako ne Sanchez, ima bernardo, Douglas Costa, Mbape, Ousmane Dembele, Lemar i mnostvo mladih talentovanih igraca koji se naravno za velike pare mogu dovesti. Sa svakim od njih bi bio zadovoljan. Naravno Sanchez je klasa za sve njih, ali ako se ne moze dovesti, jebaji ga.. Prijavi
12. april 2017.9 god. comment_270013 Ja bih bez razmisljanja prije doveo Bernarda Silvu nego Sanceza. Em mladji em ljevak, dao binam drugu dimenziju na suprotnoj strani od Hazara. Prosto treba nam ljevak na toj strani koji ce ici prema sredini. Plus u Silvi bi dobili igraca za narednih 10 godina. Prijavi
12. april 2017.9 god. comment_270014 Ne bih ja Silvu kao prvu opciju zato sto nije ubica ko Sancez, ako njega dovedemo onda Azar prosto mora da ostane Prosto u njemu ne vidim igraca koji moze da nosi tim, ja kad god gledam Monako on je igrac iz senke, jeste super ali nece taj ko Azar ubije protivnika Neku rolu ima kao onomad ADM u Realu dok je Kristijano bi na vrhuncu Evo i danas, Mbape nosi sou, Silva odradio svoj deo posla ali nista vise od toga A brate, ajd da on kosta 30-40m , nego traze za njega puno vise Prijavi
12. april 2017.9 god. comment_270015 brate embape ce biti naprosto igračina, volio bih kad bi kod nas dosao, ali sumnjam da bi mu nasi davali da igra,vjerovatno bi ga i upropastili, zato se nadam bar da ce ostati nekako u monaku jos godinu dvije. steta je ovakvog igraca ostaviti na klupi i btw, sanchez je trenutno nesto najbolje sto mozemo dovesti, i jos imamo velike sanse, o alternativama bih razmisljao samo ako ne uspijemo dovesti sancheza Prijavi
12. april 2017.9 god. comment_270016 Prodati Costu za Mbappea/Lukakua i Sancheza se cini potezom vizionara.. Sumnjam da cemo to izvesti al vidjecemoSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
13. april 2017.9 god. comment_270017 http://www.skysports.com/football/news/11668/10834620/didier-drogba-thinks-romelu-lukaku-could-be-back-in-a-chelsea-shirt Moglo bi ovo značit da je povratak Lukakua vrlo blizu... Prijavi
13. april 2017.9 god. comment_270018 Ma taj transfer treba vec upisat, kolko smo jaki saljemo igrace da se kale pa ih onda uzimamo da osvajamo trofeje xd Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.