5. mart 2017.9 god. comment_268908 Nije francuska liga losa, ima dovrih timova osim psg-a, ali isto tako nije ni laca nesto pretjerano diablo. Istina je kao i vecinom negdje na sredini Prijavi
5. mart 2017.9 god. comment_268910 treba to baš biti jeban napadač da zameni Kostu, pa lik je učestvovao u skoro 40% golova Čelzija(računajući i asistencije) , pritom lik retko puca penale to je stvarno bolesna brojka imali smo mi igrače koji su dosta uticali na igru, imamo i sad ali kroz golove jedino Lampard i Drogba i eto sad Kosta da se baš izdvoje dobro je što situacija sa njim mora da se raščisti do početka maja, tako da znamo na čemu smo Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268963 Sta je sa Reusom iz Dortmunda?Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk Prijavi
9. mart 2017.9 god. comment_269078 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/839822106636533773 Za Alonsom ne bih žalio, nije teško naći boljeg beka od njega. Prijavi
9. mart 2017.9 god. comment_269092 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/839822106636533773 Za Alonsom ne bih žalio, nije teško naći boljeg beka od njega. Dalo se primjetiti od odlaska A. Colea Prijavi
9. mart 2017.9 god. comment_269107 Spinuješ, tadašnjem treneru je više odgovarao desni bek na toj poziciji, a imali smo i Luisa, ali desni bek je bio bolje rešenje za tu poziciju... Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269129 Alonso je dosta podcjenjen. Ja sam extra zadovoljan s njim kako sam mislio da će bit. U obrani katkad kiksa,ali je u napadu jako dobar.Ni jedan klub nema nekog posebnog beka,Tottenham malog Rosea koji je dobar,ali nikakva svjetska klasa,čak bih rekao nijansu slabiji od Alonsa. Ostali klubovi u ligi imaju svi šrot igrače na toj poziciji. Ako se može dovest svjetske klase na stopera i/ili polušpicu tipa Bonucci i Sanchez ili Griezman,neka se dovedu,ako ne onda je bolje dovest prave wingbackove i centarfora za rotaciju. Vezni nam nije potreban jer imamo tri najbolja centralna vezna u ligi. Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269132 Vezni nam nije potreban jer imamo tri najbolja centralna vezna u ligi. Ne bih se baš složio oko ovoga, možda ako pređemo na 3-5-2, u što sumnjam, ali u ovoj formaciji mislim da nam pored Kantea treba jedan kvalitetniji i kompletniji veznjak i od Fabregasa i Matića. Conte trenutno nema dovoljno povjerenja u Fabregasa kad su veće utakmice u pitanju i ne vjerujem da će se to promjenit, a Matić i Kante su za mene prenekreativna dvojka da igraju zajedno... Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269138 Alonso je dobar ali ogranicen igrac tako da nam sigurno treba bolji na toj poziciji. Ali Alonso uvek moze da bude koristan, sasvim je ok da igra u 3-4-3 ili 3-5-2 pritiv slabijih ekipa i znaci sto je dobar napred u takvim utakmiciama kad nam treba dosta igraca napred, a mislim da bi sasvim ok mogao da odigra na levom krilu neke utakmice sa 4 u dubrani, u 4-4-2 ili 4-2-3-1 kad imamo dobar rezultat pa da se odmori Azar. Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269139 Svakako da treba tražiti boljeg od Alonsa,ako se već neće Ake koristiti na toj poziciji jer Alonso ne koristi desnu nogu ni malo,ama baš ni malo i puno vraća loptu nazad,a i protiv jačih protivnika se gubi totalno. Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269149 Ake izgleda svoje mjesto trazi kao lijevi stoper, sumnjam da ce on izbaciti i da moze izbaciti Alonsa sa LWB-a. Pored svega toga ne vidim ni jedan realan transfer koji bi mogli da ostvarimo na toj poziciji Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269150 Ake više nije igrač Čelzija, to je valjda do sad jasno? ne znam šta treba da se desi da se nešto u tom pravcu promeni, jedino zemlja da se otvori i proguta par igrača iz zadnje linije Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269155 Ne znam sto bar nisu prodali Akea kad Konte ne racuna na njega a ovi su nudili pare. Prijavi
10. mart 2017.9 god. comment_269156 verovatno zato što nam nije hitno za tričavih 20m funti a titula je ipak prioritet Telegraf ne kaže bukvalno da je otpisan, piše da možda dobije novi ugovor :D al kad čitaš dalje, kako se povezujemo sa ovim i onim i kako Konte traži pojačanja onda stoji da Ake verovatno ide na pozajmicu ili se definitivno prodaje nedelju dana nakon toga, Ake više ni klupu nije video na drugu stranu, drugar koji navija za Sautempton mi kaže da se oni povezuju sa njim i da ovaj navodno traži izlaz iz kluba Prijavi
11. mart 2017.9 god. comment_269157 To za S'thampton nema nigdje :D To je vise njegova zelja vjerujem :D Prijavi
11. mart 2017.9 god. comment_269161 Nije lako naći boljeg od Alonsa. Nema ga ni United,ni City,ni Arsenal,ni Liverpool. Jedini na tržištu je Rodriguez za kojeg je pitanje može li igrati bolje,nebih 100% garantirao. Ili ako ćemo platit 80 milijuna funti za Alabu što nema smisla. Za onog iz Monaca isto sumnjam da je bolji. Sve je to tu nešto,sjetite se Felipe Luiza s kojim renomeom je došao pa grijao klupu i igrao dosta loše. Prijavi
11. mart 2017.9 god. comment_269164 da pošljemo ponudu za njega i da na kraju završi u Bajernu za manje pare šalu na stranu, ne verujem da će ta strana biti prioritet, pisao je Telegraf da je Alonsova pozicija više ugrožena, doduše, u više navrata je pomenut i Sidibe zato što može da pokrije obe strane Prijavi
11. mart 2017.9 god. comment_269167 Ako pojacanja druga osim lijevog beka treba traziti prioritet nam treba biti Francuska liga. Posebno Monaco i Lyon. Predobri igraca ima, u Lyonu se posebno isticu Toliso i Lacazete. Prijavi
12. mart 2017.9 god. comment_269196 Jako sam alergičan na tu Francusku ligu. Jedino je Hazard uspio i u Engleskoj. Prevelika je razlika u kvaliteti. Martial izgledao ko avion,pa ništa,već dosta ima od onog Chamakha itd. Ja bi najradije Španjolce i vidim u Bayernu Rafinhu kao potencijalnog za tu poziciju. Ili onaj reprezentativac iz Kolna.Ili Rodriguez. Prijavi
12. mart 2017.9 god. comment_269197 Jako sam alergičan na tu Francusku ligu. Jedino je Hazard uspio i u Engleskoj. Prevelika je razlika u kvaliteti. Martial izgledao ko avion,pa ništa,već dosta ima od onog Chamakha itd. Ja bi najradije Španjolce i vidim u Bayernu Rafinhu kao potencijalnog za tu poziciju. Ili onaj reprezentativac iz Kolna.Ili Rodriguez. Ne kuzim bas jel trollas ili sta, uvijek smo pogadali sa pojacanjima iz francuske, ne kuzim Prijavi
12. mart 2017.9 god. comment_269198 Drogba,Kante,Azpi i mnogi drugi koji su došli iz Francuske su uspjeli u Engleskoj. Igrači iz francuske lige se najlakše prilagode stilu igre na Ostrvu. Prijavi
14. mart 2017.9 god. comment_269264 Kako bi nam dobrodosao ovakav igrac. Bas tip igraca koji je ofanzivno bolji od Matica a defanzivno od Fabregasa. Savrsena kontrola lopte, a dobar i pregled. Sa njim bi presing protivnika mnogo lakse rijesavali bas zbog te dobre kontrole lopte. https://twitter.com/ed_aarons/status/841243574297587714?ref_src=twsrc%5Etfw https://www.youtube.com/watch?v=BFJYwNPMGMk Prijavi
14. mart 2017.9 god. comment_269283 treba da stavimo na papir šta bi mi mogli da mu ponudimo a šta ostali Ti kad pogledaš sad Liverpul postaje zanimljiva destinacija, tamo bi 100% upao u prvi tim i ne bi imao neku konkurenciju Siti ne znam dal ga traži ali i tamo bi igrao u prvoj bez problema ko se još pominje, nisam tolko u toku ?? pogledaš nas, imamo Matića i Fabregasa plus Kantea koji je zacementiran čak i u Junajtedu bi imao možda više mesta pošto njima Kerik igra poslednju sezonu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.