Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ma ne očekujte previše od prijelaznog roka na ljeto, Conte ne može privući velika imena. Uvjeren sam da je on trener koji ne može napraviti upgrade transferima. Jedino Kante za kojeg se i prije dolaska Contea znalo da je svjetska klasa i povezivalo s nama je transfer vrijedan spomena. 

S druge strane, United i Liverpool sigurno idu u šoping i sigurno će pokupovati najbolje od svih klubova u Premiershipu. Budući da je Boro Primorac napustio Arsenal, a s njim vjerojatno i Wenger ide, očekujte i prodaju igrača na ljeto. Arsenal će biti nepoželjna destinacija. Tottenham bi mogao prodati jednog ili dva igrača i ne mogu dovesti nikoga jer ne daju novce. City je već pretrpan

Moje želje:

Kasper umjesto Curtoisa, Aubameyang/Bernardo Silva ili Aguero u napadu, Semedo umjesto Mosesa na desnom beku ili krilu, Bakayoko umjesto Matića u sredini, u obrani netko iskusan kao Chiellini ili mladac kao Romagnoli. Ovo bi bio kvalietan upgrade na svakoj poziciji, a ne tamo neki Nainggolani, Zaze i ostali škart

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Evo, jučer se samo pokazalo koliko talenta ima u Monacu i koliko bi mudro bilo kupovati ondje.......Oni bi mogli na trojici ili četvorici igrača natući 300 milijuna eura bez problema ako ih prodaju. 

Ja samo ne shvatam, a vidim dosta ljudi to govori, da je prioritet desni wing-back ispred lijevog. Meni je Moses puno potentniji igrac od Alonsa. Alonso je solidan ali mislim da je ovo njegov vrhunac, skoro bih rekao da Conte izvlaci 120% iz njega ove sezone.

Cak ni defanzivno nije bolji od Mosesa, uzasno je spor za tu poziciju i nekoliko puta su ga slomili protivnici po toj strani, sreca njegova pa imamo 3 stopera i plus Matic ili Kante pa ce ga uvijek neko pokriti kada ostane u takvoj situaciji. U duel igri bez obzira na visinu je jebeno ocajan. S druge strane, Mosesu vjerujem u igri 1 na 1, pokazao je izrazitu odgovornost, takticku disciplinu a uz to sve, ofanzivni doprinos se ne moze porediti bez obzira sto je Alonso dao vise golova. Jedine slabosti Mosesa u odnosu na Alonsa su eventualno skok igra, te zavrsnica gdje cesto donosi pogresne odluke.

Svakako treba pojacanja, ali po meni izmedju ove dvije pozicije itekako prije bih gledao lijevog beka a Alonsa gurao u rotaciju, prije nego dovodio nekog da odmijeni Mosesa.

Isto me interesuje sta ce uraditi na stoperskim pozicijama, tu je sada mnogo upitnika. Imas neprikosnovene Azpilicuetu i Luiza (iako ovdje treba paziti na povrede i povecani broj utakmica dogodine) + imas Cahilla koji je lose poceo ali koliko-toliko se poboljsao ove sezone, home-grown je i zamjena kapitena u klubu (ako Terry ode mozda postane i kapiten??). Zouma se tek vraca poslije povrede, mada za njega bi mozda najbolje bilo sezona na posudbi da dodje sebi, nije lako upasti u ovu masineriju kada si toliko dugo van stroja. Njemu treba utakmica i utakmica da povrati ritam. Christensen se vraca vjerovatno iz Gladbacha, ali jako sam skeptican po pitanju kvaliteta i da li je u stanju kvalitetno odgovoriti na zadatak, moze li on izbaciti nekog od ovog trojca iz sastava? A receno je vec da ne zeli sjediti na klupi. Da li ce se kupovati stoper i ako da, ko? Koliko su spremni potrositi? Ciljaju li jos Koulibalya ko proslo ljeto? Zatim tu je i mladi Ake koji po potrebi igra stopera, odnosno igrao ga je prilicno uspjesno za Bournemouth. Evo vratio se nazad i nije dobio gotovo nikakvu priliku. Terry opet u neizvjesnoj situaciji po pitanju ugovora, prica se opet da mu nece ponuditi produzetak. Ali on je sada na manjoj plati, tu je, ne buni se sto je na klupi i ne vidim da ima zelju otici. Po meni, ako ce prihvatiti isto naredne sezone nije problem ni da mu se produzi jos godinu a polako ga uvoditi u trenerske obaveze. Vidjecemo, mnogo je upitnika tu.

Cahill,koliko god da se popravio mora out,od zadnje 3 on je najlošiji.Ne može slati duge lopte kao Luiz,a i lošiji je od Azpija u duelima 1v1.
Jedva cekam ovaj prijelazni rok , mislim da ce bas bit zanimljivo na otoku.

Kako sad stvari stoje Arsenal ce mjenjati i trenera i dosta igraca tako da od njih ocekujem da napokon odrade neki rok kako treba.
City i United ce nakon ovakvih sezona sigurno opet puno trosit, posebno city..mislim da njima treba poprilicni broj pojacanja da bi uopce poceli licit na neku donekle izbalansiranu ekipu.
Conte ce svakako ojacavati ekipu za europu i tu ocekujem sigurno 1-2 wc pojacanja
A i taj liverpool bi se trebo pojacati ako uopce zele ostati u vrhu PL.

Mogo bi Griezman ovo ljeto napokon na otok(vjerojatno united), takodjer i lacazete bi konacno mogo napravit neki transfer.Za tog Dahouda se otima pola engleske kako se pise..

Nekako imam osjecaj da ce nase snage najvise bit usmjerene na Naingolana.Naravno to pada u vodu ako Costa ode, onda cemo sigurno prije traziti napadaca.S obzirom na glasine..ili Lukaku ili Morata(meni osobno prvi bolja opcija).
Svakako bi vrijedilo pokusat otet Alexisa a i raspitat se malo u Monacu koliko oni traze za te svoje talente.

Stop partijskom zapošljavanju  :fantom:

Vucicu pederu :D

Elem, ovakvog igraca za 0 (slovima: NULA) funti dovesti na ljeto je jebena kradja. Samo sto mi nikad nismo znali napraviti takav posao, vjerovatno ce ga klepiti Juventus il tako neko.. A preglupo bi bilo da ode u mrtvu Seriju A i dosadni Juventus.

Covjek je procvjetao nakon sto se oporavio od one teske povrede, igra najbolji fudbal u zivotu. Ove sezone je trpao raznorazne zvijezde Bundeslige u dzep i stizao na drugoj strani doprinositi u napadu. 

Das im Babu Rahmana ako hoce i jos nekog mladog posudis i eto dogovora :D Al umjesto toga ce otici i skrsit 30-40 milja na nekog beka

nemaš ti njima šta da daš, on sad valjda po tim FIFA pravilima il čemu već, može da pregovara sa drugim klubovima

nema smisla ovde pljuvati klub, pokušalo se, poslali smo ponudu, jebiga, odbili nas i ćao

al šta da radiš ako Konte traži nekog drugog, ko je onda tu kriv, ako mu ne ispuniš želju onda ne valja klub, neće da podrži trenera i šta ti ja znam

Upravu si, ali svakako to davanje potpune ovlasti manageru kod transfera i nije nesto sto ja zelim. Prije svega, manager odnosno trener je tu vec sasvim dovoljno zatrpan poslom oko vodjenja ekipe, treninga, priprema, spremanja tima psiholoski, takticki i tehnicki pa i fizicki (iako sada vec postoje drugi ljudi koji to sve rade mimo trenera).. Ne moze jednostavno sav posao obavljati kvalitetno, to se ne moze vremenski stici. Zato postoje skauti, sportski direktori i koordinatori izmedju finansijskog i sportskog segmenta. Oni tu moraju biti da zajedno sa trenerom donose odluke, da predstave potencijalno kvalitetne igrace, da pronadju ovako omjer cijene i kvaliteta i da ponude treneru, te mu objasne zasto bi se uklopio u sistem i klub. 

Da je Scolari imo te ovlasti onomad Drogba bi bio prodan a doveo bi se Adriano. Samo jedan od primjera. Eh sada, problem u nasem klubu je sto nema neke konkretne dugorocne strategije, to se ogleda najvise u odnosu prema mladim igracima i fale nam "sportski" ljudi u klubu. Treba nam jedan bivsi igrac, ali da ima slifa za taj posao (jer ne moze bas svaka baraba sto je igrala radi i ovaj posao dobro) u Upravi da se to poveze kvalitetno.

Al ajde idemo sada u off-topic vec..

ovaj tekst iz Telegrafa o planovima za leto je isuviše paljevinski

podseća me na onu poznatu : "kad želiš da nasmeješ Boga, ispričaj mu svoje planove" :D

po mom mišljenju epicentar svega je svakako pitanje, da li Kosta ostaje ili ne što će dosta uticati na celokupno poslovanje u narednom prelaznom roku 

Slazem se. Takodjer mislim da situacija sa Costom odredjuje dosta toga, tj to da li ce biti prodat ili ne.

Imamo nekoliko pozicija koje moramo pojacati, a u evropi igra mnostvo mladih dobrih igraca, dostupnih, tako da sasvim sigurno da cemo se adekvatno pojacati. Ne treba ni dramiti ako ne dovedemo igraca A, dovest cemo igraca B. Inace je cesta drama ovde zaradi nekih igraca, sto je suludo.

Svako ima svoje favorite, ali ja vjerujem u Contea i njegovu strucnost, te kojeg god igraca da dovede znam da ce bit pojacanje za nas klub.

iskreno, umereni sam optimista 

ako ove sezone uzmemo pehar, po mom mišljenju ta titula vredi više od prostog slova na papiru, to bi bio drugi put nakon osvojene LŠ da se klub diže iz mrtvih 

prošli put je tako nešto odvelo klub na viši nivo i nadam se da će i sad pogurati tim još jedan korak napred 

vreme je da nakon Azara ubodemo još jednog kapitalca 

Ovo bi bila top kupovina, cak i ne previse para s obzirom kakve se cifre daju za neke igrace.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.