14. april 2017.9 god. comment_270021 Istina da je Monaco pun talenata,ali imam osjećaj da je to vise do timske igre nego invidualne. Sumnjam da bi Lemar i Mbape mogli odmah u startnih 11.Eventualno Bernardo Silva i Mendy. Zadnjih dana puno glasina o transferima u prvom planu Alexis i Lukaku,ali spominju se i Jordi Alba, Neymar(novinarske piskarije),te se sve više spominje Alvaro Morata,navodno je i dao intervju da će se vratit nekada Conteu. Ja bih osobno puno prije Lukakua. Treba i Keana iz Burnleya umijesto Terrya. Ništa lošiji igrač od Stonesa. Najatraktivnije je dovodit nekakve Alexise,ali prvenstveno mislim da nam treba stoper i desni bočni.Onda bi dobili pravi balans u ekipi. A balans je bitan,vidi se na primjeru Uniteda i Citya. Napad vrhunski a obrana komična. Prijavi
14. april 2017.9 god. comment_270028 Ma dolazi Lukaku, odbija potpisati ugovor, tako rece Koeman. Uglavnom, Lukaku, Alexis, Bakayoko i stoper. Prijavi
14. april 2017.9 god. comment_270029 Moramo i wingbackove podebljati, samo Alonsa i Mosesa imamo, za 4 fronta ne da je malo, vec... Prijavi
14. april 2017.9 god. comment_270032 Alonso je jako podcjenjen,nitko u ligi nema boljeg igrača na toj poziciji. Sve mi smrdi na odlazak Coste,tako da nam trebaju 2 centarfora,to će vjerojatno biti Lukaku i Portov Andre Silva ili čak možda i Morata uz Lukakua. Posao bi bio još ukrasti Alexisa,te bi bilo dobro barem pokušati napraviti pravi steal Vertonghena ili Alderweirelda. I uz njih desni wing back odabrati između Sidibea,Cancela i Semeda,svi su dostupni i igraju u slabijim klubovima od Chelseaja. Moja neka vizija je prodati Costu i dovesti Lukakua,Alexisa,pravog stopera Bonuccia ili Godina,ako ne njih gledati na gore navedene ili Koulibaly iz Napolia i Sidibea.Ako ostane mjesta pojačati rotaciju na centarforu i lijevom wing beku. Prijavi
15. april 2017.9 god. comment_270045 te bi bilo dobro barem pokušati napraviti pravi steal Vertonghena ili Alderweirelda. pre će zemlja da se otvori nego Totenhem nama da proda neku svoju zvezdu :hljeb: Prijavi
16. april 2017.9 god. comment_270046 Manchester United face being priced out of the market for France international Benjamin Mendy after AS Monaco asked an unprecedented €65million for the left back. Though United are prepared to invest heavily in reinforcements for a fourth consecutive summer, the degree of recruitment required to bring their first team up to standard is likely to preclude meeting such a punitive price for a new left back povezivao se i sa nama... vesela neka cena :D Prijavi
19. april 2017.9 god. comment_270199 https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/854748803034906636 Prijavi
19. april 2017.9 god. comment_270201 pa kolko sam razumeo, u Telegrafu je pisalo da Lemara vidi kao igrača na WB... Prijavi
25. april 2017.9 god. comment_270360 https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/856904243353190400 Prijavi
25. april 2017.9 god. comment_270366 https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/856949688708235264 Prijavi
25. april 2017.9 god. comment_270370 Prije da je Lukaku, ali eto :D Vjeruj ti championse daily mirroru. Prijavi
25. april 2017.9 god. comment_270371 nije mirror nego expres.... al totalno nebitno, reko je matt law da nismo u igri za Moratu već 2x, pre mesec dana i pre koji dan ali da postoji mogućnost da se ponovo aktivira ta opcija ako ne dovedemo prve mete.... to je ono što se piše, normalno da će na kraju biti MOrata :D Prijavi
27. april 2017.9 god. comment_270397 Di Marzio: Chelsea interested in Franck Kessie (who's headed to Roma) but Monaco midfielder Bakayoko is one of the first names transfer list. Roma se žuri da završi ovog Drogbinog drugara, koliko puta vidjena situacija kod transfera, sad je pitanje ko će pogoditi :D ne znam šta da kažem pošto mi ovaj lik iz Atalante nije poznat, Baku sam bar nešto gledao Prijavi
28. april 2017.9 god. comment_270398 Di Marzio: Chelsea interested in Franck Kessie (who's headed to Roma) but Monaco midfielder Bakayoko is one of the first names transfer list. Roma se žuri da završi ovog Drogbinog drugara, koliko puta vidjena situacija kod transfera, sad je pitanje ko će pogoditi :D ne znam šta da kažem pošto mi ovaj lik iz Atalante nije poznat, Baku sam bar nešto gledao Kesi kad ga gledas jako podseca na Turea. Solidna tehnika, ne previse brz ali dovoljno jak da mu ne mozes uzeti loptu. Osnovna fora mu je da gurne loptu pored igraca, onda ga jednostavno gurne i tako stvori sebi prostor da ode napred. Ima fin osecaj da se ubaci iz drugog plana. Sto se defanzive tice jako ga je tesko proci kada se zaustavi lopta, jer tu takodje koristi gabarite kao prednost. Mana mu je kao i nasem Fabregasu, zna cesto da se izgubi na protivnickoj polovini, ili da se iskljuci i ne prati igru tako da ostaje prostora iza njega. Pored toga i ne oslobadja se lopte uvek na vreme, tako da je podlozan presingu. Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270441 po tvom opisu to se onda "dosta" razlikuje od Bake koji je više defanzivno orijentisan mene brine to što mi nemamo problema u manjim utakmicama, znači ja se ne sećam kad je Čelzi tolko dominirao, čak i protiv nekih timova iz sredine tabele raznosimo, ok, znam da je bilo padova ali stojim iza toga da Konte mnogo bolje vodi ekipu u takvim situacijama nego Murinjo problem je u derbijima gde redovno imamo problema da iznesemo loptu i ti onda kad staviš sve na papir vidiš da nama i Fabregas/Matić završavaju posao protiv WBA, Sautemptona i šta ti ja znam pitam se samo da li je Baka igrač koji će doneti upgrade protiv jednog Totenhema ili Liverpula, možda to izgleda beznačajno ali u ovakvoj konkurenciji, pogotovo sledeće sezone, tih 5-6 bodova više u derbijima uz pretpostavku da rešimo ostalo kao i ove može značiti ulazak u TOP4 https://youtu.be/9I5WsgJYtDE Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270442 Bakayoko je po mom misljenju mnogo bolji od Kessia. Obojica su snazni igraci ali Bakayoko je tehnicki mnogo bolji igrac. Upgrade je i u odnosu ba Matica tako da pozdravljam njegovo dovodjenje. Prijavi
29. april 2017.9 god. Autor comment_270443 pitam se samo da li je Baka igrač koji će doneti upgrade protiv jednog Totenhema ili Liverpula, možda to izgleda beznačajno ali u ovakvoj konkurenciji, pogotovo sledeće sezone, tih 5-6 bodova više u derbijima uz pretpostavku da rešimo ostalo kao i ove može značiti ulazak u TOP4 S Verrattijem bi to bilo 10tak najmanje :p Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270444 verati vanzemaljac, jedino što bi imali dva patuljka na sredini :D Prijavi
30. april 2017.9 god. comment_270446 Da se ja pitam ne bih gledao ni ka Kesiju ni ka Bakajoku. Bez dileme bih doveo ovog coveka. https://youtu.be/0Ncn_LcIcko Prijavi
30. april 2017.9 god. comment_270465 Bome je dobar,također bih ga doveo,obično se spominju 3,4 imena a mi ne dovedemo ni jednog nego nekog 5. tako se nadam i za ovog ne provikanog,a koliko se vidi dobrog. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.