Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Istina da je Monaco pun talenata,ali imam osjećaj da je to vise do timske igre nego invidualne.

Sumnjam da bi Lemar i Mbape mogli odmah u startnih 11.Eventualno Bernardo Silva i Mendy.

Zadnjih dana puno glasina o transferima u prvom planu Alexis i Lukaku,ali spominju se i Jordi Alba, Neymar(novinarske piskarije),te se sve više spominje Alvaro Morata,navodno je i dao intervju da će se vratit nekada Conteu. Ja bih osobno puno prije Lukakua.

Treba i Keana iz Burnleya umijesto Terrya. Ništa lošiji igrač od Stonesa.

Najatraktivnije je dovodit nekakve Alexise,ali prvenstveno mislim da nam treba stoper i desni bočni.Onda bi dobili pravi balans u ekipi.

A balans je bitan,vidi se na primjeru Uniteda i Citya. Napad vrhunski a obrana komična.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Alonso je jako podcjenjen,nitko u ligi nema boljeg igrača na toj poziciji.

Sve mi smrdi na odlazak Coste,tako da nam trebaju 2 centarfora,to će vjerojatno biti Lukaku i Portov Andre Silva ili čak možda i Morata uz Lukakua. Posao bi bio još ukrasti Alexisa,te bi bilo dobro barem pokušati napraviti pravi steal Vertonghena ili Alderweirelda.

I uz njih desni wing back odabrati između Sidibea,Cancela i Semeda,svi su dostupni i igraju u slabijim klubovima od Chelseaja.

Moja neka vizija je prodati Costu i dovesti Lukakua,Alexisa,pravog stopera Bonuccia ili Godina,ako ne njih gledati na gore navedene ili Koulibaly iz Napolia i Sidibea.Ako ostane mjesta pojačati rotaciju na centarforu i lijevom wing beku.

Manchester United face being priced out of the market for France international Benjamin Mendy after AS Monaco asked an unprecedented €65million for the left back.

Though United are prepared to invest heavily in reinforcements for a fourth consecutive summer, the degree of recruitment required to bring their first team up to standard is likely to preclude meeting such a punitive price for a new left back

povezivao se i sa nama... vesela neka cena :D

nije mirror nego expres....

al totalno nebitno, reko je matt law da nismo u igri za Moratu već 2x, pre mesec dana i pre koji dan ali da postoji mogućnost da se ponovo aktivira ta opcija ako ne dovedemo prve mete.... 

to je ono što se piše, normalno da će na kraju biti MOrata :D 

Di Marzio: Chelsea interested in Franck Kessie (who's headed to Roma) but Monaco midfielder Bakayoko is one of the first names transfer list.

Roma se žuri da završi ovog Drogbinog drugara, koliko puta vidjena situacija kod transfera, sad je pitanje ko će pogoditi :D 

ne znam šta da kažem pošto mi ovaj lik iz Atalante nije poznat, Baku sam bar nešto gledao 

Di Marzio: Chelsea interested in Franck Kessie (who's headed to Roma) but Monaco midfielder Bakayoko is one of the first names transfer list.

Roma se žuri da završi ovog Drogbinog drugara, koliko puta vidjena situacija kod transfera, sad je pitanje ko će pogoditi :D

ne znam šta da kažem pošto mi ovaj lik iz Atalante nije poznat, Baku sam bar nešto gledao 

Kesi kad ga gledas jako podseca na Turea. Solidna tehnika, ne previse brz ali dovoljno jak da mu ne mozes uzeti loptu. Osnovna fora mu je da gurne loptu pored igraca, onda ga jednostavno gurne i tako stvori sebi prostor da ode napred.

Ima fin osecaj da se ubaci iz drugog plana. 

Sto se defanzive tice jako ga je tesko proci kada se zaustavi lopta, jer tu takodje koristi gabarite kao prednost.  

Mana mu je kao i nasem Fabregasu, zna cesto da se izgubi na protivnickoj polovini, ili da se iskljuci i ne prati igru tako da ostaje prostora iza njega. 

Pored toga i ne oslobadja se lopte uvek na vreme, tako da je podlozan presingu. 

po tvom opisu to se onda "dosta" razlikuje od Bake koji je više defanzivno orijentisan

mene brine to što mi nemamo problema u manjim utakmicama, znači ja se ne sećam kad je Čelzi tolko dominirao, čak i protiv nekih timova iz sredine tabele raznosimo, ok, znam da je bilo padova ali stojim iza toga da Konte mnogo bolje vodi ekipu u takvim situacijama nego Murinjo

problem je u derbijima gde redovno imamo problema da iznesemo loptu i ti onda kad staviš sve na papir vidiš da nama i Fabregas/Matić završavaju posao protiv WBA, Sautemptona i šta ti ja znam

pitam se samo da li je Baka igrač koji će doneti upgrade protiv jednog Totenhema ili Liverpula, možda to izgleda beznačajno ali u ovakvoj konkurenciji, pogotovo sledeće sezone, tih 5-6 bodova više u derbijima uz pretpostavku da rešimo ostalo kao i ove može značiti ulazak u TOP4 

https://youtu.be/9I5WsgJYtDE

Bakayoko je po mom misljenju mnogo bolji od Kessia. Obojica su snazni igraci ali Bakayoko je tehnicki mnogo bolji igrac. Upgrade je i u odnosu ba Matica tako da pozdravljam njegovo dovodjenje.
  • Autor

pitam se samo da li je Baka igrač koji će doneti upgrade protiv jednog Totenhema ili Liverpula, možda to izgleda beznačajno ali u ovakvoj konkurenciji, pogotovo sledeće sezone, tih 5-6 bodova više u derbijima uz pretpostavku da rešimo ostalo kao i ove može značiti ulazak u TOP4 

S Verrattijem bi to bilo 10tak najmanje :p

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.