17. februar 2017.9 god. comment_268433 Potencijalni problemi kod dovodjenja Dahoua je to sto su cak i Barselona, Dortmund i Juve zainteresovani za njega iako se u linku koji okacio ne spominju. Cak sam skoro negdje procitao da bi ga i Gvardilo volio dovest. Al eto im Christinsen. Dat cemo im i Solankea ako treba :P Prijavi
17. februar 2017.9 god. comment_268435 Pa Liverpul se najviše povezivao sa njim, više su me smorili njihovi navijači sa hajpom oko njega uz dužno poštovanje prema ostalim timovima po mom mišljenju, znači pričam sad subjektivno, nije vezano za neke vesti mislim da je naš ako se baš zagrejemo za njega i manite se više Solankea, ne znam kolko puta treba da pomenem da Čelzi više nema nikakvog uticaja na njegovu sudbinu, ističe mu ugovor i to je to, ako ode u neki klub na ostrvu dobijamo neku kompenzaciju ako ode van dobijamo samo šipak od naših igrača, pominje se da su zainteresovani za Loftusa što i ima logike ako ih ovaj napusti Al eto im Christinsen. on je svakako opcija Prijavi
19. februar 2017.9 god. comment_268487 Bernardo Silva :x https://twitter.com/DuncanCastles/status/833197476593152002/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw http://www.thetimes.co.uk/edition/sport/chelsea-chase-monacos-70m-star-s0mwwsn9t Prijavi
19. februar 2017.9 god. comment_268488 Na leto u Monaku važi akcija "kupiš 3, dobiješ 4tog gratis" Prijavi
19. februar 2017.9 god. comment_268496 Dahoud apsolutno da. Nije još skroz afirmiran,za par sezona top igrač.Dovest ga za 20,za 5 godina će vrijediti 80. Turan je navodno kupio kuću kraj Bridgea. Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268519 sumnjivo je meni to oko Silve, čim Dunćan javlja možete da pretpostavite ko je agent dotičnom :fantom: jeste da Konte ima puno novca na raspolaganje ali kontam da i pored toga ne bi klub gurao transfer tog kalibra a da pre toga nekog ne proda puno je to novca, 80m evra, to je više no što smo ikada za nekog ponudili, nema mi logike neke da se za Kulibalija krene sa ponudama od 30m funti i tako redom, mislim sad treba da poverujem u to da bi ovom majstoru tek tako pljunuli tolke novce u priči je naravno i Junajted ali ne verujem da će kupovati i Grizmana i Silvu, kontam ili ili ali neko sigurno pošto je Runi svakim danom sve bliži odlasku iz kluba Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268534 Daud u ozbiljnom sistemu moze mnogo da napreduje, taj transfer bi trebalo odraditi sto pre, dok i njemu cena nije otisla nebu pod oblake. Silva je top talenat, ali mi se cini premladim da nosi teret tolike cene transfera, i ocekivanja koja ista namece. Sad nije on kriv sto su cene takve kakve su, ali ako se daje toliki novac ja bih pre da to ode na nekog gotovog igraca umesto na nekoga ko to tek treba da postane. Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268536 Daud u ozbiljnom sistemu moze mnogo da napreduje, taj transfer bi trebalo odraditi sto pre, dok i njemu cena nije otisla nebu pod oblake. ne bi to trebalo da se desi, ima par kluba koji su jako zainteresovani a on ima još godinu dana ugovora, bilo bi pravo čudo da ne promeni sredinu i potpiše novi ugovor ide on za neke "smešne" pare Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268537 Ne citate, to bi kao Monaco trazio toliko, ne da ce neko ponuditi 80 miliona. Siguran sam da se moze za upola manje dovesti. Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268539 ne bi to trebalo da se desi, ima par kluba koji su jako zainteresovani a on ima još godinu dana ugovora, bilo bi pravo čudo da ne promeni sredinu i potpiše novi ugovor ide on za neke "smešne" pare E onda je sve u rukama nasih iz uprave i njihovih pregovarackih sposobnosti. Prijavi
20. februar 2017.9 god. comment_268540 E onda je sve u rukama nasih iz uprave i njihovih pregovarackih sposobnosti. gle, ponovo sve zavisi na prvom mestu od Kontea, siguran sam da će iz kluba ići prvo po njegovu želju a sad ko je to, ne bih znao konkretno, piše se samo da traži tog igrača sredine terena, specifičnih karakteristika, pominju se imena par komada ali ne i šta a.b.c planovi kod Murinja je to baš bilo jasno postavljeno, Varan, Stouns, Markinjos npr. , on je baš bio dominantan na planu transfera iako je šatra trebao nešto da saradjuje sa drugom strujom u klubu par meseci pre početka prelaznog roka je dostavljao listu sa imenima pojačanja/prodaja, ono jbg, ne verujem da je Konte tolko napredan na tom planu a sigurno nema veze kod agencija kao Otac Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268547 Ma kad je u pitanju neki Mendesov igrac vise se pita on o ceni nego klub koji prodaje. Covek ima veze svuda, brzo nadje kupca za svoju "robu" i zbog toga igraci koje zastupa kostaju toliko, posebno ako su talentovani kao Silva u ovom slucaju. Lako ce on postici zeljenu cifru ako uvuce dva tri top tima u pricu. Mozda ne 80 ali ispod 60 taj ne mrda nigde. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268548 pa ne znam kako Diablo to zamišlja, Marsiala su prodali za 30m ali su uz to dodali ogromne bonuse, verovatno će na kraju izaći preko 50m evra, pazi on je maltene anonimus bio ajde da je Monako u situaciji kao lupam Lil, već par godina su u vrhu, igraju LŠ, para imaju jedino da ispadne neki cirkus sa samim igračem, tipa da ne produži ugovor, sve ostale situacije idu na ruku Monaku Prijavi
23. februar 2017.9 god. comment_268594 Imam osjećaj da bi Konte mogao krenuti po svog Bonucija koji ima belaje u Juvetu. Sto se tiče Monaka i njihovih igrača baš sam pod impresijom Silva, Mendy, Mbape... Prijavi
24. februar 2017.9 god. comment_268631 Ocaran sam Silvom, glupan nisam pogledao nijednu njihovu tekmu dosad, al od lp sigurno hocu. Mali je buducnost, dao Allah dragi svemoguci da ga napadnemo :DGesendet von iPhone mit Tapatalk Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268643 taj Bernardo meni deluje kao neka unapredjena verzija Mate, fizički nešto jači, daje neki doprinos i u fazi odbrane plus ima čovek smisla i da predribla nekog nema potrebe uopšte da se izjašnjavam da li želim takvog igrača.... nikad Azar sa Vilijanom nije kliknuo, nema tu te saradnje kao što je to sa Matom bio slučaj neću ni da zamišljam kolko bi opasni bili kad bi udarili upgrade na to drugo krilo eh da, Pedro je nedodirljiv da se zna , Vilijana treba baciti na muke i praviti od njega novog Kvadrada Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268652 Ma naravno da je u našem napadačkom trojcu Pedro/Willian igrač o kojem Hazard i Costa razmišljaju tek ako njih dvojica ne mogu nešto napraviti. Mislim da je svako mogao primjetiti koliko Hazard i Costa forsiraju jedan drugog u pogledu duplih passova, završnog passa itd. Kada bi dobili nekog ko je ta klasa i na desnoj strani bilo bi idealno.. Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268655 baš to King, Kosta i Azar lepo saradjuju, to sam zaboravio da naglasim, nije da imam nešto protiv Vilijana ali mi golove preko njega postižemo mahom na njegovu suvu snagu Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268729 Kakva je igračina ovaj Nainggolan. Daj Bože na Ljeto da ga dovedemo Ubica! Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268733 Kakva je igračina ovaj Nainggolan. Daj Bože na Ljeto da ga dovedemo Ubica! Dobra šala. Nit je išta osvojio sa klubom, nit će ikad igrati u velikom klubu. vucarao se po posudbama u klubovima iz donje polovice Serie A. Da te podsjetim na izjavu zašto je belgijski Cigan odbio transfer kod Contea “ I won’t leave for a small difference." Zaobići u širokom luku. Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268736 Eto koliko se razumiješ u Fudbal debilko trenutno najjači box to box igrač u evropi Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268749 Dobra šala. Nit je išta osvojio sa klubom, nit će ikad igrati u velikom klubu. vucarao se po posudbama u klubovima iz donje polovice Serie A. Da te podsjetim na izjavu zašto je belgijski Cigan odbio transfer kod Contea “ I won’t leave for a small difference." Zaobići u širokom luku. Pa dobro nije velika razlika izmedju prvog mjesta gdje smo mi i drugog gdje je Roma. (Vec par godina) Zato i nece nikada nista osvojiti jer igra u klubu koji se godinama zadovoljava drugim mjestom umjesto da kao Pjanić ode u najjace klubove. Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268761 Ma da, daj Bonucija, Naingolana, Sanceza... Oni ce mozda doneti jos trofej ili dva za izlozbenu salu i za tri sezone cemo opet imati legiju staraca, smenu generacija i tako u krug.. Treba uloziti novac u dopunu igrackog kadra, to je evidentno, ali bih voleo da se ovaj put dovedu mladi, talentovani igraci zeljni dokazzivanja, izazova, ucenja novih taktickih ideja... To je jedini put ka stabilnosti. Prijavi
28. februar 2017.9 god. comment_268770 Ma da, daj Bonucija, Naingolana, Sanceza... Oni ce mozda doneti jos trofej ili dva za izlozbenu salu i za tri sezone cemo opet imati legiju staraca, smenu generacija i tako u krug.. Treba uloziti novac u dopunu igrackog kadra, to je evidentno, ali bih voleo da se ovaj put dovedu mladi, talentovani igraci zeljni dokazzivanja, izazova, ucenja novih taktickih ideja... To je jedini put ka stabilnosti. To je sasvim dobar i obecavajuci pristup i zamisao ali na duge staze. Treba biti svjestan da takav pristup i davanje prilika mladim igracima iziskuje mnogo vise odricanja i strpjlenja u vidu ne osvajanja trofeja i konkurentnosti sa najboljima. Ja ne bih imao nista protiv takve vrste vodjenja kluba, ali smatram da mi jos nismo, barem nasa uprava i njeni ciljevi, spremni za takvo nesto. Pa samo kad skontate, ono realno, pod kolikim je Conte pritiskom dosao u klub koji je proslu sezonu zavrsio na desetom mjestu. Trener od kojeg se ocekuju rezultati, a ujedno i poboljsanje igre kao i eventualno povjerenje i ubacivanje u vatru mladih igraca. Tesko da to moze sve u jednoj sezoni. Sad mu se otvorila itekako dobra i velika prilika da osvoji prvenstvo odmah u debitantnoj sezoni, i tesko je ocekivati od covjeka pod svim tim okolnostima da on sad u pola sezone izmislja toplu vodu i pravi ceste rotacije, ubacuje u vatru malde igrace... Vjerujem da bi osvajanjem titule ove sezone spao i sa njega veliki pritisak i vec u narednoj bi to moglo izgledati mnogo drugacije sto se tice tih mladih igraca jer ni on sam vise nece morati "toliko" da se dokazuje. Samim tim ce i biti mnogo vise prostora za nase mlade igrace. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.