17. januar 2017.9 god. comment_265761 u ovom trenutku Telegraf pominje kao opcije Sančeza, Moratu i Lukakua, to je ono na papiru što znamo sad da ga jebeš, baš sam se lično skenjao zbog ovakvog razvoja dogadjaja, bukvalno pre N.G skakao od sreće kad sam pročitao da će Kosta najverovatnije produžiti Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265766 Auba, Lakazet, Bellotia nisam gledao dok je Icardi dobar igrač. To je neki moj shortlist Alexis nije špic tako da neću da ga uvrstim ovde. Mada bi po nas najbolje bilo da Micubiši proradi do kraja sezone Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265768 Budući da Conte zna govorit da mu nije problem igrat s mladim igračima,a i to su igrači koje je danas moguće relativno jeftinije kupiti evo nekih za koje mislim da bi mogli u budućnosti biti pojačanje za svaki klub : Timo Werner(RB Leipzig , 20)-prosao omladinske škole u Stuttgartu i godinama važio kao jedan od velikih njemačkih talenata iako u Stuttgartu nije dobivao previše šanse. Brz napadač, sa odličnim osjećajem za gol. Kupio ga Lepzig ovo ljeto za 10 miliona eura,zasada jako dobar.Vidjet ćemo jesu li švabe napokon nasli napadača za budućnost Youri Tielemans(Anderlecht,19)- vezni igrač koji je rušio mnoge belgijske rekorde(tipa najmlađi koji je nastupio itd.). Važi za jednog od većih mladih talenata u Europi,a zasad Juventus pokazuje veliki interes za njega. Nico Elvedi(BMG,20) -mladi švicarski stoper kojega je BMG kupila za 4 miliona eura. Ove sezone je uspio skupiti nešto nastupa u Bundesligi i pokazao se kao vrlo dobar koliko sam pratio.Može samo napredovati. Emanuel Mammana(Lyon,20)-ovo je po mnogima najveći argentinski talenat što se tiče obrane zadnjih godina. Lyon ga je doveo ali se nije naigrao ove sezone. Svakako ima potencijala Felix Passlack(Dortmund,18)-klasika,Dortmund je opet izmislio mladog igrača. Desni bek,koliko sam ga gledao odličan a tek ima 18. Ipak poznato je da Dortmund ne pušta lako svoje talente. Jairo Riedewald(Ajax,20)- Nizozemci kažu da odavno nisu imali većeg talenta.Igra najviše na stoperu i bilo je dosad priča kako se veliki klubovi interesiraju za njega. Čito sam negdje nekakvu usporedbu, gdje ga nizozemci uspoređuju sa Azplicuetom haha kao igrač koji je u stanju pokriti bilo koju poziciju u obrani. Jerry St.Juste(Herenveen,20)- još jedan nizozemac. Za ovog sam čuo dosta puta kako je hvaljen pa sam čak i gledo neke videe. Dosta neobičan stoper,nizak i ne toliko fizički jak. Ima dobro pozicioniranje ,ali ipak treba još puno napredovat da bi igro u najjačim ligama. Goncalo Guedes(Benfica,20)-fenomenalan igrač,gledo sam ga par puta i baš ima nešto u njemu. Htio ha je United jedno vrijeme,sad se priča da će raspala Valencia preko svojih portugalskih veza do njega. Krilo ili lažna devetka Pione Sisto (Celta,21)- e ovaj mi je najjači. Znam da su danci ludi za njim,zovu ga danski Messi haha isto igra neko krilo ,a Celta ga je kupila ovo ljeto iz Midtyalanda. Koliko sam pratio u početku je igro i to dosta solidno,sada u zadnje ga neviđam baš po terenu. Maxwell Cornet(Lyon,20)-dobar igrač. Isto igra na krilu i dobiva dosta šanse u Lyonu. Treba pratit njegov razvoj jer se u francuskoj nerijetko znaju stvarat vrhunski mladi igrači. Alexander Isak(AIK,17)-za ovoga se priča novi Ibrahimović. Nisam ga gledo ali sam čito da se dosta klubova interesira,a statistički zabija u AIK-u .Mogao bi biti dobar igrač. Maximiliano Romero(Velez,18)- bas sam nedavno cito o njemu, kako su argentinski novinari uvjereni da još od Aguera nisu vidjeli tako dobrog mladog napadača. Još je premlad da bi se tu moglo nešto korisno reć ali vrijedi pratiti. Diogo Jota(Porto,20)-kupio ga Atletico i odma poslo u Porto na posudbu. Gledo sam ga par puta i ima puno potencijala,nesumnjam uopće da ce ovo bit jedan od onih igrača koje Atletico izvuče niotkuda. Ima tu još naravno igrača, nisam pisao one s ovih prostora za koje većina ljudi zna(tipa sad Filip Benković, Luka Jović, Ante Čorić) niti za one koji su već poznati(dva Dembelea,Mor..).Ima ih i koji su već kupljeni,Juve je doveo Rodriga Bentancura i Matiu Caldaru. Taj Bentancur će bit takva igračina da to nisu istine,Juve i dalje nastavlja kupovati pametno.Wolfsburg je recimo doveo Bazoera ,koji je možda i najbolji od ovih silnih nizozemaca. Sve u svemu vrijedi pratiti iako mi nismo klub koji je poznat po davanju velikog povjerenja mladim igračima. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265769 Mammana dobija pravo puno prilika u zadnje vrijeme, on i Tielemans mi se najvise svidjaju. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265770 a valjda će ga sad više stavljat,dosad je samo 6 puta igro u ligi. Ma taj lyon ima sad vrhunskih mladih igrača,bit će od njih nešto Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265774 https://twitter.com/TransferRelated/status/821385810809409536 Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265778 Zanimljiv igrač, brz, jak ko beton, dobar dribler, nije to sada gotov igrač treba raditi na završnici na osjećaju za donošenje pravih odluka itd, ali moglo bi biti nešto od njega.. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265779 20 godina ima. 2 sezone pod Conteom i može postati ubica. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265781 evo ga hahahahahahah https://twitter.com/TeleFootball/status/815907277223948288 Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265784 Od napadaca za mene bi bile opcije: 1.Icardi 2.Lacazete 3.Lewandovski, mada je neralno ocekivati. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265786 normalno da će Mendeš pogurati transfer Morate ako prodaju Kostu, jebi i ne vadi Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265787 Najjače od svega je što je momak ove sezone već igrao za VIllu i Boro, dakle kupićemo igrača koji nam neće zaigrat do augusta hahahahahha LOOOOOOOOOOOL Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265789 FM skaut :D Sta je najgore za vecinu sam prvi put na FM-u cuo :D Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265806 Mislim da u njemu Konte vidi RWB-a zajedno sa Mozesom jer je trenutno mlada verzija Mozesa Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265821 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/821469020482367492 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/821469183300997120 Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265832 A totalno glup igrac, ima milion boljih napadaca od Morate. Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265833 Mi ako budemo doveli Moratu da bude prvi špic, da s njim ciljamo titulu, da nas on vodi to titule mi ćemo doći u fazu u kojoj su navijači Arsenala. Oni su već dugo u fazi da po forumima, fb stranicama itd konstantno objavljuju slike Henrya sa titulom pa onda Viera i Bergkamp u zagrljaju i slično e tako ćemo onda i mi, ostat će nam samo da se sjećamo titule.. Uvijek bi prije doveo Lukakua nego Moratu, takođe Sancheza zaganjati sa nekom "bezobraznom" ponudom zasto da ne. Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265834 Ja mislim da nema ni jednog clana na forumu koji bi zelio da dovedemo Moratu. Pa lik je meni mrtvi prosjek, nit brzine, nit kontrole lopte, nit ima dobro utrcavanje u prostor, tehnika i dribling nula bodova, zavrsnica takodje losa. Ne znam sta to Conte vidi u njemu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.