29. decembar 2011.14 god. Autor comment_13079 . E, serem im se svima navrh glave. E serem ti se na vrh glave ! :) xD Carmelo Anthony ubjedljivo najdrazi ! :) @chelseathebest Da mi je tebe vidjet (da si igrac) gdje bi otisao ! ;) Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13083 E serem ti se na vrh glave ! :) xD Carmelo Anthony ubjedljivo najdrazi ! :) @chelseathebest Da mi je tebe vidjet (da si igrac) gdje bi otisao ! wtf? xd Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13087 ako i ovaj mali oce u city pa ja neznam sta cu..svi su poludili za jebenim novcima...eto city kupuje trosi milijune i milijune a united s drugom postavom odvaljuje...uskoro kad se i mi vratimo onda ce biti borba uniteda i chelsea za naslov a ovi jadnici iz citya ce tek onda shvatit da city nije budućnost i da nemoze sve preko noci... zanimljivo kako se city odjednom pojavio na mapi europskih "velikana" pa cekaj na koju foru?? sta su oni osvojili u zadnjih 10 godina osim mozda jednog FA kupa il tak necega??? nemoš vjerovat...kupi ih neki bogatun i makar ništa ne postignu odma su oni svrstani u "velikane" Ti kao navijac Chelsea napisi ovo na bilo kojem nogometnom forumu i vidjeces kako ce ti se smijati,ipak zna se i kako je Chelsea postao velikan, jbg tuzno ali istinito Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13089 da, i mi smo dosli na kartu europskih velikana inekcijom abramovica, zato bas i ne volim kad se omalovazava city zbog novca... a kad smo vec kod nba meni su najdrazi rose i durant.... sjecam se jednog teksta s sportneta, mislim da je Pacak piso o njima dvojici, smo sam ih jos vise zavolio.... Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13095 Ti kao navijac Chelsea napisi ovo na bilo kojem nogometnom forumu i vidjeces kako ce ti se smijati,ipak zna se i kako je Chelsea postao velikan, jbg tuzno ali istinito ali mi smo vec godinama u vrhu europe, imamo i dosta trofeja zadnjih godina a city jos nista nije osvojio i vec ga tu svrstavaju @chelseathebest Da mi je tebe vidjet (da si igrac) gdje bi otisao ! tbh išao bi u klub koj volim (Chelsea) naravno ako bi oni htjeli mene i sigurno nebi išao u barcelonu jer taj klub mrzim iz dna duše...zgadili su mi se onim glumatanjem, pritiscima na suce i konstantnom sudačkom pomoći koju dobivaju poslje onog polufinala protiv nas su mi postali najodvratniji klub... eto ovo je slika barcelone taj momak ima obraza tako glumiti i isprovocirati isključenje protivnika u POLUFINALU LIGE PRVAKA...naravno nije jedini u barceloni, ima jos takvih tamo evo još jedan nisam villu pamtio kao takvog prije barcelone...ali eto očito vrijedi ona "s kim si takav si" Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13116 Ne iskljucujem da je to jedna vrsta kukavicke taktike Pepa Guardiole da isprovocira protivnicke igrace... Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13123 ma meni je vise muka od uefalone, ne gleda mi se fudbal kad oni igraju Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13234 Tottenham Midfielder Luka Modric Admits He May Make January Chelsea Move http://www.caughtoff...tOffside.com%29 Bolton, Chelsea agree Cahill fee http://www.soccerway...ree-cahill-fee/ Abramovič Villas-Boasu: Evo ti 180 milijuna eura. Napravi momčad koja će igrati kao Barcelona! http://www.jutarnji....hopping/996625/ Chelsea i Bolton dogovorili iznos odštete za Cahilla http://euronogomet.c...d=9011&Itemid=2 Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13239 Tottenham Midfielder Luka Modric Admits He May Make January Chelsea Move http://www.caughtoff...tOffside.com%29 Bolton, Chelsea agree Cahill fee http://www.soccerway.com/news/2011/December/30/bolton-chelsea-agree-cahill-fee/ A Sky kaže da Modrić ne ide nigdje u januaru, kome vjerovati? :rolleyes: Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13241 chelsea otima wiela valenciji http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-move-late-trump-valencia-van-der-wiel-2588831 Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13284 Nista od Modrica, sam je izjavbio da ne ide nigdje u januaru Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13295 chelsea otima wiela valenciji http://www.tribalfoo...er-wiel-2588831 Kako bi volio da je ovo istina :) Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13298 Kupnja Van der Wiela bila bi jednako pametna kao i produživanje ugovora Maloudi ili prodaja Terryja. Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13299 Kupnja Van der Wiela bila bi jednako pametna kao i produživanje ugovora Maloudi ili prodaja Terryja. Skandalozna izjava. Ti si njemački nacionalist i mrziš nas Nizozemce! Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13303 Skandalozna izjava. Ti si njemački nacionalist i mrziš nas Nizozemce! :rolleyes: Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13390 ima istine i u ovome što je neko na youtube-u napisao "Chelsea don't need to spend big. Can't we give a chance to our reserve players! You say Hulk what about Milan Lalkovic? Has anyone seen him play, he is amazing! RB - Not VDW, how about Billy Clifford or Sam Hutchinson! Midfielder for Lampard? Conor Clifford is perfect! We have so many wonderful young players yet fans are so obsessed with buying big names. They are only big names because their clubs gave them a chance! Why don't we do the same?" Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13393 ima istine i u ovome što je neko na youtube-u napisao "Chelsea don't need to spend big. Can't we give a chance to our reserve players! You say Hulk what about Milan Lalkovic? Has anyone seen him play, he is amazing! RB - Not VDW, how about Billy Clifford or Sam Hutchinson! Midfielder for Lampard? Conor Clifford is perfect! We have so many wonderful young players yet fans are so obsessed with buying big names. They are only big names because their clubs gave them a chance! Why don't we do the same?" Otkad ja to govorim :rolleyes: Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13396 odma tebe za managera A pazi, kad sam ja to govorio, svi su govorili ko "lud si, previse ocekujes od tih rezervi, pa nisu oni jos svjetska klasa blabla..." kako ce uopce postat svjetska klasa ako im ne damo sanse? Jedan Jamal Blackman, jedan Tamas Kalas, jedan Billy Clifford, Todd Kane, Ryan Bertrand, Patrick van Aanholt, Jeffrey Bruma, Sam Hutchinson, Conor Clifford, Jacob Mellis, Kaby Djalo, Milan Lalkovič, za koju godinu i Feruz i Kiwomya i Swift i šta ja znam više...svi oni imaju potencijal za postat svjetska klasa. Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13400 Mogu postati svjetska klasa, ali samo neki od njih nisu zeleni za prvog tima Chelsea-ja ( Bertrand, Hutchinson, Lukaku, Josh, Lalkovic.) Ja ne vidim više ni jednoga da bi mogao biti spreman za prvi tim. Voilio bih i ja kad nebi više Abramovic kupovao igrače, već da samo ubacuju iz akademiji momke u prvu ekipu, ali ne ide. Mogli bi se oni ubacit, ali onda tesko je ocekivati i borbu za Europa ligu. Najbolje bi bilo miješat, dakle malo akademija malo tržnica. Et recimo sad u Januaru, dovesti krilo npr. Hulk ili Hazard (nije važno) i umjesto novog veznjaka za kojeg bi trebalo iskesirati 30-40 milki, jednostavno gurat Josha. Ako se ne prodaju obojica u Januaru (Kalou i Malouda), onda nakon njihove prodaje na ljeto, ubaciti Lalkovića i kupit još neko krilo. I tako sve raditi, mislim da nebi bilo loše. ;) Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13401 Opet se šuška da nismo odustali od Lukice i da u klubu razmišljaju o januarskoj ponudi. :ph34r: Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13405 Kako bi samo nama Modric dobro dosao.. Ja mislim kad bi samo njega doveli i eto da racunamo Cahilla niko nam vise ne treba :) barem do kraja ove sezone.. Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13407 Opet se šuška da nismo odustali od Lukice i da u klubu razmišljaju o januarskoj ponudi. Teško jarane, teško. Mada bilo bi odlično. Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13435 Pa eto Luka bi izabrao nas kao svoju narednu destinaciju, bar je tako rekao. A svi znamo koliko nam je potreban takav profil igraca... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.