Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Hulk jest igračina, jak ko beton i dobar na lopti, ali nama ne treba takav tip igrača jer imamo svog Dannya na toj poziciji. A i traže previše za njega, kad se sjetim na ljeto smješne Anzhijeve ponude od 87 miliona i još smješnijeg odbijanja Porta tražeći 90 milja... :lol:

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sutra ocekujem novog igraca koji ce se povezati sa nama. A na kraju cemo se svi nogom lupati po dupetu ako nam dodje De Bruyne (ili igrac slican njemu) jer vec vidim da nece doci ni Hazard ni Hulk ni Gotze ni Erisken itd...

Moze Hulk , hulk na matinu stranu , Mata u sredinu gura lopte :P

Da, i ja kontam to. Zašto nebi on mogao na lijevu starnu, a Mata u sredinu. Jest da u Portu igra stalno desno, al vjerovatno može i lijevo.

Mašina je.

Hulk jest igračina, jak ko beton i dobar na lopti, ali nama ne treba takav tip igrača jer imamo svog Dannya na toj poziciji. A i traže previše za njega, kad se sjetim na ljeto smješne Anzhijeve ponude od 87 miliona i još smješnijeg odbijanja Porta tražeći 90 milja... :lol:

Ali i Hulk i Danny mogu igrati i spic i desno s tim sto Hulk ako se ne varam moze igrati i lijevo... ako se ne varam..

http://sportsport.ba/ino_fudbal/agent-ocekuje-ponudu-citya-za-hazarda/71230

Sto se tice Hazarda,.. to je dragulj, zlato, srebro, nafta.. ma sve sve.. ko prije do njega dodje svaka mu cast.. Ja bih volio da to Chelsea vec pokusa u januaru dovesti ako nista... Jer u januaru ce ga pola Europe traziti i trazit ce se ogromne pare za njega...

30 miliona eura za njega ja bih zmireci iskesirao...

Želite mlađeg Drogbu? Seydou Doumbia.

hahaha ,ti i tvoj Doumbia...

a evo jedna informacija, ne znam koliko je tacna ali sam je procitao na Football Transfer.. ovo je copy/paste:

https://www.facebook.com/pages/Football-Transfer/136060843121315?sk=wall

Lucas Moura / Sao Paulo / Chelsea : This morning , Agent Wagner Ribeiro confirmed in an interview that He received 2 concrete offers for the 19-year old attacking midfielder . 30M euros from Chelsea and 20M euros from Inter Milan . He said that He wont be able to close a deal unless 1- Sao Paulo wants to sell and 2- Lucas Moura wants to leave .

An hour ago , Sao Paulo Vice-President Joao Paulo de Jesus Lopes went on a radio and said : " I have a very good relationship with Wagner Ribeiro who is taking care of his clients . We have no intention to sell Lucas . We will politely decline any offer made for him "

• Autor

hahaha ,ti i tvoj Doumbia...

a evo jedna informacija, ne znam koliko je tacna ali sam je procitao na Football Transfer.. ovo je copy/paste:

https://www.facebook...3121315?sk=wall

Lucas Moura / Sao Paulo / Chelsea : This morning , Agent Wagner Ribeiro confirmed in an interview that He received 2 concrete offers for the 19-year old attacking midfielder . 30M euros from Chelsea and 20M euros from Inter Milan . He said that He wont be able to close a deal unless 1- Sao Paulo wants to sell and 2- Lucas Moura wants to leave .

An hour ago , Sao Paulo Vice-President Joao Paulo de Jesus Lopes went on a radio and said : " I have a very good relationship with Wagner Ribeiro who is taking care of his clients . We have no intention to sell Lucas . We will politely decline any offer made for him "

Momak je odlican !

Ali 30 miliona EURA ! WTF ???

Hulk bi se savrseno uklopio u ovu nasu formaciju , takav nam igrac (uz play-a) i treba !

McEachran close to loan deal

http://www1.skysport...se-to-loan-deal

Zamislite ovu ekipu poslije Nove godine

______________________________ Cech _____________________________

____ Ivanović __________ David Luiz __________ Terry __________ Cole ____

_______________ Essien _____________________ Romeu _______________

_____ Sturridge __________________ Mata ___________________ Hulk _____

______________________________ Torres _____________________________

Zamjene :

- za Cecha (Hilario i Turnbull)

- za Ivanovića (Ferreira)

- za Terryja i Luiza (Cahill)

- za Colea (Bertrand)

- za Essiena i Romeua (Ramires, Meireles i Mikel)

- za Matu (Lampard)

- za Sturridgea i Hulka (ne treba zamjena, jer se Mata, Sturridge i Hulk mogu rotirati na ofanzivnim pozicijama)

- za Torresa (Drogba)

Prodati :

- Alexa

- Bosingwu

- Maloudu

- Kaloua

- Anelku

Posudbe :

- McEachran

- Lukaku

eto sad citam agent romeua kaze da ce se najvjerojatnije vratiti u barcelonu 2013 godine...

jebo majku nek dođe BILO koj igrač kojem je san igrat za CHELSEA a ne za barcelonu i ja cu bit sretan

pa to nije humano jbt...to je protiv nogometa da svaki dobar igrač ode u real ili barcelonu... ko će im bit konkurencija??

trebamo SVIM nasim igračima zabranit da idu u real i barcelonu ugovorom ako je uopce legalno tako nesto napravit

neznam mozda sam fulao topic al nemojte zamjerit :D

i da, sjetim se lukakua, znam da je njegov san chelsea i zato mi je drago zbog njega što je došao kod nas i makar se nije uspio još nametnuti, ako postane jedan od najboljih ja sam siguran da on nece svrsit na real ili barcelonu i otić tamo...

• Autor

Odgovor na posljednja dva posta: Milan Lalkovič. ;)

@1: Lalkovič zamjena Hulku i Sturridgeu.

@2: Lalkovič je jedan od primjera igrača kojima je Chelsea san.

Slazem se !!!

Vrijeme je da pocne dobijati vise prostora !

Btw. Čitao sam jučer na Sportnetu kolumnu o razlici stavova američke populacije prema LeBronu i Nowitzkom. Uglavnom, radi se o tome da je LeBron jedan od najomraženijih košarkaša u NBA-ju, zbog toga što je iz rodnog Clevelanda, kluba koji je od njega napravio igrača, otišao u Miami Heat samo da bi lakše osvajao trofeje. Jedan Nowitzki, jedan Jordan, jedan Francesco Totti u nogometu, su igrači koji su ostali vjerni svom klubu bez obzira koliko im teško bilo osvojiti trofej s njime i zato su najomiljeniji, pa će zbog toga u glavama većine amerikanaca jedan Nowitzki uvijek biti veći igrač od LeBrona, koliko god ovaj osvojio trofeja. Nažalost, u Europi se ne razmišlja tako, i svaki drugi kepec samo da je u Real i Barcelonu. E, serem im se svima navrh glave. ;)

• Autor

Btw. Čitao sam jučer na Sportnetu kolumnu o razlici stavova američke populacije prema LeBronu i Nowitzkom. Uglavnom, radi se o tome da je LeBron jedan od najomraženijih košarkaša u NBA-ju, zbog toga što je iz rodnog Clevelanda, kluba koji je od njega napravio igrača, otišao u Miami Heat samo da bi lakše osvajao trofeje. Jedan Nowitzki, jedan Jordan, jedan Francesco Totti u nogometu, su igrači koji su ostali vjerni svom klubu bez obzira koliko im teško bilo osvojiti trofej s njime i zato su najomiljeniji, pa će zbog toga u glavama većine amerikanaca jedan Nowitzki uvijek biti veći igrač od LeBrona, koliko god ovaj osvojio trofeja. Nažalost, u Europi se ne razmišlja tako, i svaki drugi kepec samo da je u Real i Barcelonu. E, serem im se svima navrh glave. ;)

Offtopic : Koliko ja znam tebi je LeBron najomiljeniji kosarkas ! ;)

Hazard agent expects Man City, Chelsea offers

http://www.tribalfootball.com/articles/hazard-agent-expects-man-city-chelsea-offers-2586501

ako i ovaj mali oce u city pa ja neznam sta cu..svi su poludili za jebenim novcima...eto city kupuje trosi milijune i milijune a united s drugom postavom odvaljuje...uskoro kad se i mi vratimo onda ce biti borba uniteda i chelsea za naslov a ovi jadnici iz citya ce tek onda shvatit da city nije budućnost i da nemoze sve preko noci...

zanimljivo kako se city odjednom pojavio na mapi europskih "velikana"

pa cekaj na koju foru?? sta su oni osvojili u zadnjih 10 godina osim mozda jednog FA kupa il tak necega??? nemoš vjerovat...kupi ih neki bogatun i makar ništa ne postignu odma su oni svrstani u "velikane"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.