Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Nisam za Luiza, možda i je bolji od naših trenutnih stopera ali i dalje nije nešto posebno + ima već 29 godina... Ja rađe ne bi nikog dovea nego njega. Znam da je stoper najnužniji ali uz Alonsa (koji može i stopera odigrat) i kad se Zouma ubrzo vrati već ćemo nekako izdržat do zime ili idućeg ljeta kad ćemo vjerujem bit u boljoj poziciji za dovođenje igrača, nego sad bezveze trošit novce na neadekvatno rješenje...

Što se tiće Sissoka, po meni bi to bio vrlo dobar transfer, ali sumnjam u to, na skyu samo spominju da je u pregovorima s Tottenhemom, nigdje nas...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ovaj dio prelaznog roka smo ličili na Arsenal, povezali nas sa svima, ništa nismo kupili. Propali smo...

Kad bih mogao uporediti naš prelazni sa nečim to bi bilo ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=e-NgjXehNfw

Na kraju kupimo kepač (Brozovića)

Na Abddenura mozemo zaboraviti odmah, Valencia je prodala Mustafia, cisto sumnjam da ce otici i drugi stoper, novac im i nije toliko potreban kad se uzme u obzir i prodaja Alcacera. Sisoko bi bio dobar transfer.

Kada bi došli stoper i Sissoko ja zadovoljan ja bi bio zadovoljan, od ovih igrača koji se spominju od stopera neka dođe ko hoće to su sve uglavnom onako poznati igrači svima nama neki sa manje neki sa više kvaliteta ali eto takva je situacija daj šta daš prosto nam treba stoper. Iako ne znam zasto nismo pokušali dovesti nekog od stoperskog tandema recimo Sotona, Alonso je valjda gotova stvar tako da nadati se najboljem, jer garancija da se pogodi sa transferom nije da se plati silna klauzula. Što se tiče Sissoka uvijek sam ga cijenio kao igrača, onako pravi ratnik a opet ima šta ponuditi i prema napred tako da bi bio zadovoljan kada bi on došao.
Alonso, Abdennour na posudbu i Sissoko - sasvim solidna trgovina bi to bila za deadline day i dobili bi na sirini. Nadam se stvarno da budale nisu pa da izvale neki ogroman kes i vracaju Luiza, kao sto se spominje.
Valensija prodaje svoje najbolje igrace na kilo ovog leta.
Gomes, Mustafi, Alkaser...
Navodno imaju finansijskih problema(a kupio ih milioner). Glavnu rec tamo vodi Zorz Mendes, koji bi majku rodjenu prodao ako mu ponude dobru proviziju. Zapravo nasao je novu kravu muzaru. Porto je bio za dve klase bolji tim od najblizih konkurenata, pa evo vec drugu sezonu za redom se jedva sastavljaju. Izvukao je koliko je mogao kapitala iz njih, i ostavio ih u dugovima.
Pitanje je koliko ce para od prodaje tih igraca uci u klupsku kasu.
Zato treba pritisnuti oko Abdenura, jer pustili bi ga za 25 miliona laganica.

Kante, Matic, Louts Check, Oscar, Fabregas, Mikel i sad se spominje kupovina Sisoka? Ako dodje neko od veznjaka mora ici u drugi klub jer je ovo previse.

Luiz ima dobar šut. :D

Hahahahha

Znam, redovno je skidao golubove s krova opatije u Vestminsteru. Umeo je i do Notr Dama da dobaci cak :D A to je veliki uspeh za jednog stopera :D

Hahahahha

Znam, redovno je skidao golubove s krova opatije u Vestminsteru. Umeo je i do Notr Dama da dobaci cak :D A to je veliki uspeh za jednog stopera :D

Vratio loptu sa Stamforda direkt u najkovu fabriku u Pakistanu. 

Chelsea Football Club have a agreed a deal with PSG - Paris Saint-Germain for the return of David Luiz, subject to a medical (per Twitter: @LeeClayton_)

Vratio loptu sa Stamforda direkt u najkovu fabriku u Pakistanu.

Njega treba poslati gore u Ivanjicu, da malinari konacno dobiju pravu protivgradnu zastitu :D

Njega treba poslati gore u Ivanjicu, da malinari konacno dobiju pravu protivgradnu zastitu :D

Hahahahha, rastjeruje oblake brat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.