31. august 2016.10 god. comment_259847 Nisam za Luiza, možda i je bolji od naših trenutnih stopera ali i dalje nije nešto posebno + ima već 29 godina... Ja rađe ne bi nikog dovea nego njega. Znam da je stoper najnužniji ali uz Alonsa (koji može i stopera odigrat) i kad se Zouma ubrzo vrati već ćemo nekako izdržat do zime ili idućeg ljeta kad ćemo vjerujem bit u boljoj poziciji za dovođenje igrača, nego sad bezveze trošit novce na neadekvatno rješenje... Što se tiće Sissoka, po meni bi to bio vrlo dobar transfer, ali sumnjam u to, na skyu samo spominju da je u pregovorima s Tottenhemom, nigdje nas... Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259848 Pa ako je izvor L'equipe, onda je tacniji od Skya sto se tice francuskih igraca. Kao sto je i Bild kod njemaca. Sky je tacan kod ostalih liga, jer ni spanija, ni italija nema tacne izvore. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259853 Ovaj dio prelaznog roka smo ličili na Arsenal, povezali nas sa svima, ništa nismo kupili. Propali smo... Kad bih mogao uporediti naš prelazni sa nečim to bi bilo ovo: https://www.youtube.com/watch?v=e-NgjXehNfw Na kraju kupimo kepač (Brozovića) Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259855 Na Abddenura mozemo zaboraviti odmah, Valencia je prodala Mustafia, cisto sumnjam da ce otici i drugi stoper, novac im i nije toliko potreban kad se uzme u obzir i prodaja Alcacera. Sisoko bi bio dobar transfer. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259859 https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/770966156370972676 Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259860 Kada bi došli stoper i Sissoko ja zadovoljan ja bi bio zadovoljan, od ovih igrača koji se spominju od stopera neka dođe ko hoće to su sve uglavnom onako poznati igrači svima nama neki sa manje neki sa više kvaliteta ali eto takva je situacija daj šta daš prosto nam treba stoper. Iako ne znam zasto nismo pokušali dovesti nekog od stoperskog tandema recimo Sotona, Alonso je valjda gotova stvar tako da nadati se najboljem, jer garancija da se pogodi sa transferom nije da se plati silna klauzula. Što se tiče Sissoka uvijek sam ga cijenio kao igrača, onako pravi ratnik a opet ima šta ponuditi i prema napred tako da bi bio zadovoljan kada bi on došao. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259861 Alonso, Abdennour na posudbu i Sissoko - sasvim solidna trgovina bi to bila za deadline day i dobili bi na sirini. Nadam se stvarno da budale nisu pa da izvale neki ogroman kes i vracaju Luiza, kao sto se spominje. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259862 A, A i S kad bi dosli, to bi bio vrhunski transfer rok. Ima jos vremena, najgore sto iako se sve prihvati, dok se naprave ugovori, ovo ono, oduzme vremena previse, tako da cemo strepiti do kraja. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259865 Valensija prodaje svoje najbolje igrace na kilo ovog leta. Gomes, Mustafi, Alkaser... Navodno imaju finansijskih problema(a kupio ih milioner). Glavnu rec tamo vodi Zorz Mendes, koji bi majku rodjenu prodao ako mu ponude dobru proviziju. Zapravo nasao je novu kravu muzaru. Porto je bio za dve klase bolji tim od najblizih konkurenata, pa evo vec drugu sezonu za redom se jedva sastavljaju. Izvukao je koliko je mogao kapitala iz njih, i ostavio ih u dugovima. Pitanje je koliko ce para od prodaje tih igraca uci u klupsku kasu. Zato treba pritisnuti oko Abdenura, jer pustili bi ga za 25 miliona laganica. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259867 Ako dođu i Luiz i Abdenour, onda svaka čast Emenalo skidam kapu vrhunski prelazni rok. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259868 Ako dođu i Luiz i Abdenour, onda svaka čast Emenalo skidam kapu vrhunski prelazni rok. Ne znam kako je dolazak Luiza dobar posao al ajd :D Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259870 Pa tako što neću gledat Baneta na stoperskoj poziciji :D Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259875 Pa tako što neću gledat Baneta na stoperskoj poziciji :D Luiz je jednako lose resenje ;) Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259878 Kante, Matic, Louts Check, Oscar, Fabregas, Mikel i sad se spominje kupovina Sisoka? Ako dodje neko od veznjaka mora ici u drugi klub jer je ovo previse. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259879 Luiz ima dobar šut. :D Hahahahha Znam, redovno je skidao golubove s krova opatije u Vestminsteru. Umeo je i do Notr Dama da dobaci cak :D A to je veliki uspeh za jednog stopera :D Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259882 Hahahahha Znam, redovno je skidao golubove s krova opatije u Vestminsteru. Umeo je i do Notr Dama da dobaci cak :D A to je veliki uspeh za jednog stopera :D Vratio loptu sa Stamforda direkt u najkovu fabriku u Pakistanu. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259883 Chelsea Football Club have a agreed a deal with PSG - Paris Saint-Germain for the return of David Luiz, subject to a medical (per Twitter: @LeeClayton_) Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259885 Vratio loptu sa Stamforda direkt u najkovu fabriku u Pakistanu. Njega treba poslati gore u Ivanjicu, da malinari konacno dobiju pravu protivgradnu zastitu :D Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259886 Njega treba poslati gore u Ivanjicu, da malinari konacno dobiju pravu protivgradnu zastitu :D Hahahahha, rastjeruje oblake brat Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259890 Jedino to imam u kuci, to jest njih 10 :D Ostale se popile :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.