Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

To nisu informacije iz novina, vec sa mozzarta, sportske.net, sportsport.ba itd. koji prenose sa kurcevih portala 75 % vijesti.

A na drugim temama ili cak na ovoj si se svadjao i psovao Conteu i upravi sve, jer si ubjedjen da cemo dovesti neke klosare za koje si procitao da se interesujemo na ovim iznad portalima ili slicnim.

P.S da se Relo pridrzava svojih pravila, trebao bi biti banovan, jer su ti izvori balkanski, umjesto normalnih izvora, ali posto izgleda voli da nas patis ti i zemo sa glupostima, ostavit ce vas na forumu.

To nisu informacije iz novina, vec sa mozzarta, sportske.net, sportsport.ba itd. koji prenose sa kurcevih portala 75 % vijesti.

A na drugim temama ili cak na ovoj si se svadjao i psovao Conteu i upravi sve, jer si ubjedjen da cemo dovesti neke klosare za koje si procitao da se interesujemo na ovim iznad portalima ili slicnim.

P.S da se Relo pridrzava svojih pravila, trebao bi biti banovan, jer su ti izvori balkanski, umjesto normalnih izvora, ali posto izgleda voli da nas patis ti i zemo sa glupostima, ostavit ce vas na forumu.

Zar ne vidiš da već danima nema pravila na naslovnoj? Krenuo sam da ga banujem i onda skomtao da je novi i da nema pojma o tim pravilima :D

Ne uzimaj me usta bez veze jer ako se naljutim zafijaricu ti bombu u kucu ko Hamza Alic :)
Malo je smijurija ovo sto rade.. Dva odlicna transfera naprave i onda sjede na jajima do deadline daya, pustaju da ih ljudi prave budalama. A znalo se vec pola godine da nam nasusno trebaju 2 igraca u odbrani i 2 u veznom redu. Jos na to sve, pozajmili su previse igraca pa sada gotovo da ni nemamo klupe i sirine na nekim pozicijama.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Posle svega mislim da stopera necemo ni dovesti, Ivanovic ce po potrebi igrati stopera i beka, tako bi imali sa Zoumom kad bude spreman 4 stopera, po meni nije dovoljno a imace igraci puno utakmica.
Moj prijedlog stefane ti je da ukoliko znaš engleski,napraviš tviter akaunt i zapratiš Chelsea transfer news,chelsea news i slično i tako ćeš najbolje biti u toku,ljudi koji objavljuju na tviteru postavljaju i izvore tako da možeš zaključiti koliko je to zapravo istina.Kada vidiš izvor Sun to nemoj dijeliti jer su Sun najgluplje novine,čak su gluplje i nepouzdanije od naših novina.

Eto koliko Conte vrijedi kao ime. Možemo slobodno reći da je ovaj prijelazni rok,izuzev Ranierijevog "poklanjanja" Kantea, debakl.

Nikakav upgrade ekipe nije napravljen, a pogotov jer je on "specijalist za talijanske igrače" i došao je "srediti obranu". Ne razumijem ni idiotizam ljudi u upravi zadnjih nekoliko sezona kojima očito titula nije prioritet jer nemamo plana. Dovest će se igrači tek toliko da se dovode. Raspored će nas maziti do polusezone, a nakon toga raspad, nema se dovoljna širina na klupi. Žalosno. 

Kako ce te maziti, iste ekipe ce igrati protiv nas, kao i protiv uniteda, citya itd. tokom ove polusezone :D

Ima jos sutra, tj. doci ce Alonso, i mozda jos stoper, sta ti treba vise od toga?

Fudbal se igra napokon, nije vise sjedi i moli Boga da se zavrsi dobro za tim, sto smo gledali tokom druge polusezone i zatim zadnje sezone Mourinhove.

Kojih puno utakmica? Imas ligu i 2 kupa.

Imas sigurnih 38 utakmica u ligi, uz to dva kupa. FA Cup se pocinje igrati posle nove godine kada raspored bude zgusnut, plus zuti kartoni i povrede. Ne mozes te dvije cinjenice zanemariti.
Ne znam kako bi to Ivanović mogao ostati u prvih jedanaest.Spor,ima neprecizne duge lopte koje su temelj Konteovih napada za razliku od Murinja kod kojeg se obilazilo oko šesnaesterca dok ne bi loptu izgubili ili eventualno nekako ciganski ugurali loptu u gol.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.