Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Tek nas sada očekuje pravo transfer ludilo. Nešto manje od 32 sata ostalo do zatvaranja prijelaznog roka. 

"Antonio Conte is interested in signing defender Ezequiel Garay from Zenit St Petersburg, according to Russian website Sovsport. The Russian website claim that Chelsea representatives have already flown to Russia for talks about a potential deal and to thrash out personal terms with the player."

Samo da ne završimo na Mangali ili Sakhou.

Evo jedan ljetni prelazni rok fristajl, tu je mrtavker, bro evritings di sejm

Dolazi na stejdž, m-m-mtavker,
šta nam radi uprava niggah nije fer,
sada traži štopera, nije bitno koga, 
Emenala uhvatila sajhodelik droga, 
Emenalo mothafuckah, crnac to jeeeee,
pare broje, sudbinu nam kroje, 
Kejhilovići i dalje u odbrani stoje, 

oooh yeeah!

take a breeeath, breatheee brotha! oooo neee!

fuck off! 

ne, no, ne, ne uzimam vaz-duh,
uzimam ba štopera jebo li te kruh, UH

a od štopera? - nema ništa,
ćorava smo kokoš u sred igrališta, c'mon
sad dok pišem rime, neki crnjo gleda
ko? emenaloooooo
izgorio si, na ranu stavi LEDA 
Oh yeah!

Čelsi je na pragu da ozvaniči kupovinu Markosa Alonsa, a iznenađujuće vesti stižu iz Baskije. Tamošnji mediji tvrde da Alonsov transfer znači i prelazak Cezara Aspilikuete u Atletik Bilbao. Čudno... 

Tekst pisala Marina Tucakovic :)

Pa realno, Marina napiše tekst za 10 minuta i bude ovakvo sranje, dobije pare, bude pregleda super.

Pravi biznis, za razliku od ovog prelaznog roka koji je biznis ali na minus prvu. 

Čelsi je na pragu da ozvaniči kupovinu Markosa Alonsa, a iznenađujuće vesti stižu iz Baskije. Tamošnji mediji tvrde da Alonsov transfer znači i prelazak Cezara Aspilikuete u Atletik Bilbao. Čudno... 

Čudno je jedino da nas ti nastavljaš trovati glupostima i dezinformacijama.

BOMBA! Neki ostrvski mediji javljaju da je Čelsi spreman na šokantan povratak Davida Luiza i da je Pari Sen Žermenu ponudio 37.500.000 evra za Brazilca! Bilo je jasno da im planovi oko dovođenja štopera ne funkcionišu, ali ovome se niko nije nadao

ljudi ja neznam sta ti relo vrjedas citam i stavim da vide svi novosti u vezi transfera i ti naso pametan da kazes oce biti ili realizovan transfer

DOGOVORENO! Italijanski mediji javljaju da su Torino i Napoli pružili ruku ruci i da se Nikola Maksimović seli u Napulj. 

ljudi ja neznam sta ti relo vrjedas citam i stavim da vide svi novosti u vezi transfera i ti naso pametan da kazes oce biti ili realizovan transfer

DOGOVORENO! Italijanski mediji javljaju da su Torino i Napoli pružili ruku ruci i da se Nikola Maksimović seli u Napulj. 

Moraš izvor staviti, to je pravilo foruma. I to ne izvor tipa mozzartsport, već izvorno ko je prvi napisao vijest.

Relo se izivljava na novajlijama, kao i obicno :D

Voleo bih da prvo rese stopera, jer nasa odbrana do sada(u sezoni) nije imala neke preteske rivale, pa deluje bolje nego inace, i bojim senda to ne zamaze oci ljudima u klubu. Treba nam kvalitetan igrac u srcu odbrane, to je ocigledno.
Za Rodrigesa ponuditi 50ak milliona u 5 do dvanaest i cao.

Moraš izvor staviti, to je pravilo foruma. I to ne izvor tipa mozzartsport, već izvorno ko je prvi napisao vijest.

To je sve sa Mozzartsporta kopirao

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/770710267923533824

Pa nije prvi april jebote.

Jedva smo ga se otarasili prvi put.

Nemojte nam to raditi.

hahahaha ima nesto tu nesto se sprema

ljudi a u drugu ruku ovo moze bit navlakusa sa luizom znamo da je maksimovic dogovorio sve sa napolijem i da ce preci .moguce dacemo sada mi dati pare za kulibalya i dacemo ga napokon kupiti

Pa dajemo mi pare al Napoli neće da ih primi lol...

rekli su da nece pregovarati o prodaji dok ne nadu adekvatnu zamjenu na toj poziciji sad su to rjesili moguce je svasta

ESPN je danas prenio da je i sam Koulibaly prestao da se nada transferu u Chelsea, tj. da je izgubio i zadnju nadu za transferom. Tako da je Koulibaly ispričana priča. A dolaskom Maksimovića, špekuliše se o odlasku Raula Albiola u Valenciu.

Hahha al zamislite vrati se Luiz... meni je uvjek bio simpatican do onog njegovpg slavlja protiv nas u LP. Od tada ga ne mirisem, s tim da je upitan njegov kvalitet sto se tice odbrane. Al zna prema naprijed, pa bi mozda mogao odgovarat Conteu. Mada siguran sam da je to samo suplja..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.