Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sad kad se prelazni rok bude priblizaovao kraju pojavljivace se mnogi igraci u opticaju, vjerujem da je ova pauza dobro dosla da uprava i tener imaju nekolko dana da razmotre najbolje opcije, i ako cemo preplatiti ko god od igraca dodje.

Kad se Zouma vraća na teren?

U septembru se očekuje.

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/770225244762148864

Uf

Mogli bi dovesti 3-4 igraca na kraju prelaznog roka. Dobar start u ligi moze biti motiv za dolazak novih igraca.

Ausilio je jučer prije početka utakmice Intera sa Palermom izjavio da će Brozović ostati u ekipi. 

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/770223066156789760

Glupo je porediti brozovic i fabregasa. On da dodje njega pre ocekujem kao zamenu za matica ili kantea nego kao zamenu za fabregasa. Kurt zuma je lud ako ode. On je projektovan da bude prvo resenje za desnog stopera kad se skroz oporavi i kad se oslobodi straha od povrede. Zgodan je i kao desni stoper sa 3 igraca pozadi. Tako da ne verujem da ce ga konte pustiti.
Mislim da je Brozovic solidan igrac, ali ranga Intera i talijanske lige, dosta daleko od kvaliteta koji se trazi u Chelseaju i Premiershipu. Nadam se da ce me razuvjeriti ako dodje mada sam skeptican.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nadam se samo da ako dodje Brozovic to nece znaciti odlazak Fabregasa jer cisto sumnjam da mozemo dovesti boljeg igraca.

to znaci odlazak fabregasa sam je konte izjavio  da nije zadovoljan njegovim zalaganjem

Nadam se samo da ako dodje Brozovic to nece znaciti odlazak Fabregasa jer cisto sumnjam da mozemo dovesti boljeg igraca.

Nema ništa od Brozovića 90% sam siguran,Fabregas će u prvu čim se kupi pojačanje,svjestan je Konte da našoj odbrani treba sva moguća pomoć veznog reda,a Oscar je klasični trkač i zato i jeste u prvih 11,ne bi sigurno Fabregas govorio da ostaje da zna da neće igrati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.