Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Bice to novi fijasko.

Milan ne zeli da ga proda. Sad nemaju ni potrebe. Sa svezim kapitalom rastu im i ambicije, koje su tesko ostvarive ako odricanjem od najboljih.

Bice to novi fijasko.

Milan ne zeli da ga proda. Sad nemaju ni potrebe. Sa svezim kapitalom rastu im i ambicije, koje su tesko ostvarive ako odricanjem od najboljih.

Milan ga je platio 25 miliona koliko sam pročitao (evra), a od sledeće prodaje bi 30% išlo Romi, ni meni ne deluje mnogo realno.

https://twitter.com/napolinews247/status/768434115364417536

U međuvremenu...

Bio bih zadovoljan sa oba Rodrigeza, tako bi imali Ivanovica na stoperu po potrebi, plus oporavljenog Zoumu, mozda bi mogli i izgurati ovu sezonu.

Ako budu doveli Maksimovica, udarajte se nogama u dupe, i to od srece.

Jer zasto bi Milan ili Napoli ili Everton ili bilo koji drugi klub na svetu bolelo uvo sto Celsiju trebaju igraci.

Ako je 40 miliona funti maksimm koji je klub spreman da ponudi za nekog igraca, to mora da zna pre pocetka prelaznog roka,ne nedelju dana pred kraj. Niko nije u obavezi da prodaje svoje igrace Celsiju po ceni koja odgovara Celsiju.
A
Neozbiljnost i neprofesionalizam su reddovne pojave u sportskom sektoru Plavaca. Oni nikako da izadju iz vremena pocetka Romanove ere. Novac je sada mnogo cesca pojava u modernom fudbalu nego tada. Klubovi su finansijski mocniji, sami igraci imaju mnogo veci izbor nove sredine... U klub su toga jako slabo svesni i zato vec par godina kaskamo za velikima. Cast Murinjovom prelaznom roku onomad, ali to jednostavno nije dovoljno da bi se drzao korak.
A o skautingu da ni ne pocinjem.

spominje se i da smo prešli na marquinhosa sa 47 mil funti ponudom, sve me ovo podsjeca na to da smo u panici i da samo prelazimo sa jednoga na drugog, a svi znaju da nas mogu zajebavat

di su sad ovi sto su govorili dacemo dovesti nekoga top ja sam rekao da cemo ispusiti i tako i bi i dacemo jednino dovesti  mozda jedino maksimovica di se ne cujem vas.od ovoga marquinhosa nema nista isto samo cemo mozda dovesti maksimovica to je realnost ljudi

Ako budu doveli Maksimovica, udarajte se nogama u dupe, i to od srece.

Jer zasto bi Milan ili Napoli ili Everton ili bilo koji drugi klub na svetu bolelo uvo sto Celsiju trebaju igraci.

Ako je 40 miliona funti maksimm koji je klub spreman da ponudi za nekog igraca, to mora da zna pre pocetka prelaznog roka,ne nedelju dana pred kraj. Niko nije u obavezi da prodaje svoje igrace Celsiju po ceni koja odgovara Celsiju.
A
Neozbiljnost i neprofesionalizam su reddovne pojave u sportskom sektoru Plavaca. Oni nikako da izadju iz vremena pocetka Romanove ere. Novac je sada mnogo cesca pojava u modernom fudbalu nego tada. Klubovi su finansijski mocniji, sami igraci imaju mnogo veci izbor nove sredine... U klub su toga jako slabo svesni i zato vec par godina kaskamo za velikima. Cast Murinjovom prelaznom roku onomad, ali to jednostavno nije dovoljno da bi se drzao korak.
A o skautingu da ni ne pocinjem.

Svaka cast vidi se da si upucen u celzi jako dobro 

Nema Visper pojma, on ti je forumska hijena i tu je da napada. Vidim pametno posupaš momče jer se ne zamjeraš glavnoj zvijeri na forumu. 

Mnogi transferi ce se desiti 31.augusta kad se bude zatvarao prelazni rok a vrijeme do tada je samo jos vece pumpanje cijene igracima.

Nema Visper pojma, on ti je forumska hijena i tu je da napada. Vidim pametno posupaš momče jer se ne zamjeraš glavnoj zvijeri na forumu.

Je l ti krivo? :p

Je l ti krivo? :P

Haha kako nije, našao na forumu hijensku vojsku sakupljati. Kad se vrati Rođeks ima da ga iznabadaju živog. Mućki provokatoru... :P

Vratiće se, vratiće se, kad mu bude dosta svega,

Opaaaaaaaaa, pa gdje si to ti, otkad te nema smor je moram priznati. 

ljudi dolazi nam elita maksimovic i brozovic jeste zadovoljni

ljudi cak se i wenger otvorio 60 miliona osigurao mustafina fino aktivirao klauzulu i rjesio stvar a ne mi elita ce biti super broza i maksa hahhahaha

ljudi cak se i wenger otvorio 60 miliona osigurao mustafina fino aktivirao klauzulu i rjesio stvar a ne mi elita ce biti super broza i maksa hahhahaha

To samo zahvaljujući onom radniku njihovom iz butika, dao je ostavku pa im je skočio budžet.

Nije mi samo jasno šta su čekali do kraja prijelaznog roka kako bi uzeli stopera,  znaju da nas sada mogu svi zajebavat jer smo u očaju.. Kako nisu naučili od prošle godine

https://twitter.com/DiMarzio/status/769095833472102405

On 2 May 2011, Alonso was arrested following his involvement in a car accident in Madrid. He was the driver of a car that collided with a wall, killing one of the passengers, a 20-year-old woman. He is alleged to have been over the legal alcohol limit for driving.

S kim se mi povezujemo.

On cak nije ni toliko los igrac. Naravno ne kalibar Rodrigeza ili Hektora, ali bi odradio posao solidno.

Ali eto, cak takav igrac kosta 20+ miliona.  

Rade nas ko volove ko stigne :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.