Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

LEVI BEK! LEVI BEK! LEVI BEK!

Iskreno, Teri Kejhil izgledaju dobro na ove prve dve utakmice, pitanje kako će igrati protiv ovih iz vrha ali mogu da izguraju sezonu, pogotovo kad se vrati Zuma umesto Kejhila da igra. Napred isto, ja ne bih dovodio špica iskreno čak bih se i otarasio Remija. Vezni red je isto prilično popunjen.

Ljudi mi ove godine igramo samo prvenstvo i za to ti ne treba više od 15ak igrača. Čak bi i bilo idealno da bude prva postava jaka i ona na koju će se računati i sledeće godine plus mladi igrači.

Jedino je neophodno dovesti levog beka! Desno Azpili igraće znatno bolje, Bane klupa ili na štopera.
​Eventualno može da se dovede krilo još jedno, mada i to za klupu pošto teško može da se dovede neko da istisne Azara ili Wiliana...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Dovesti lijevog beka i prec u 433(matic,kante,cesc) je po meni najbolje sto mozemo uraditi. Od krilnih igraca ne vidim neku opciju za dovodjenje i izgubio sam svaku nadu da ce Pedrito odjebat u pm.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/767684857271123968

Molim lepo, dovidjenja. 

Pa nije Celsi krava muzara.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/767684478491844608

ljudi ja navijam za celzi godina ,celzi nikoga nece dovest ne igraju ligu sampiona ako nisu doveli igrace kad su igrali nece ni sada nemojte se nadati od svega ovoga nema nista celzi ako bude 10 bice super sa ovakvom obranom i igracima poput oscara u prvom sastavu a fabregasa na klupio ovo je jedna velika realnost niko nam nede doci moze samo neki sljam i to je to 

ja ti kazem nema sanse ja bi volio ali jebeni everton nas izjebao tako ce i napoli .kad mi necemo dati pare koliko oce city dao pare za stonesa odma prihvatio a nas su jebavali jel mi nismo dali onoliko para koliko su zeljeli tako isto za kulibaliya.od Rodrigueza nema nista Zidan je potvrdio da ostaje da ga nece prodati navodno ga je Ronaldo nagovorio.mi jedino mozemo dovesti Maksimovica  I biti sretni a ti diablo ili kako vec nisam ja rekao da ja znam nesto nego citam i nekako iskustvom nekim se vodim da od svega ovoga nema nista jel celzi nije napravio nijedan pravi transfer poslije edena

jesu ljudi ali oni i nisu potrebni nama je najveci problem obrana ljudi jel vi pratite celzi 

ja ne pricam o prosloj sezoni sada je bitno da dovedemo nekoga u obrani zato sto je obrana jako losa u rangu obrane od southampton po meni cak i losija

Dečko je upravu i pogodio je sa pitanjem "jel vi pratite Chelsea?" hajde sad svako da se pojedinačno izjasni..
Nemoj shvatati nista previše lično ali ti pričaš o nečemu što ptice na grani znaju kao da si otkrio Ameriku, odbrana nam loša i trebaju nam pojačanja u odbrani to svako zna nemoj biti toliko konfuzan i eto ti moda za koji dan..

jesu ljudi ali oni i nisu potrebni nama je najveci problem obrana ljudi jel vi pratite celzi 

ja ne pricam o prosloj sezoni sada je bitno da dovedemo nekoga u obrani zato sto je obrana jako losa u rangu obrane od southampton po meni cak i losija

Pa govoris da nismo napravili transfer sada od edena kako treba, i kada ti covjek kaze neka imena, ti seres da nisu odbranbeni. Jesmo li doveli Kurt Zoumu ? Eto jednog sjajnog odbranbenog.

Polahko, dovest ce, odbrana nije pokazala znakove slabosti jos, osim Ivanovica u jednoj prilici gdje smo i primili taj gol. Rekao je da ce dovesti, i ja vjerujem da i hoce, ne bi bezveze laprdao k'o Wenger.

Imate nerealna očekivanja, htjeli bi ste da dovedemo 4-5 wc igrača i to još odma na početku transfer roka, e ne ide to tako... Nije tako lako dovodit igrače kako vi mislite, danas svi imaju para ko blata (eno jedna Aston Villa ko ništa da 30M za Benteka) tako da Chelsea više nema kao nekad tu eskluzivu da igrače može privlačit parama a treba bit realan i reć da Chelsea nema reputaciju (ko recimo United) da bi mogao dovodit igrače bez LP. 

Ja sam zasad sasvim zadovoljan s transeferima, doveli smo dva odlična igrača (i to oba ujedno i zalog za budućnost) i siguran sam da će do kraja doć još barem jedan igrač...

I sviđa mi se što je Conte rekao da ne želi dovdit igrače samo da bi dovodio već želi dovest samo prava pojačanja za Chelsea. Ja rađe ne bi doveo nikog, nego neke bezveznjake (tipa Djilobodji) samo da bi se dovelo.

Ove sezone ne igramo europu, tako da trebamo to iskoristit i završit u top4, plus ako Conte dobro posloži ekipu i budemo igrali kvalitetan nogomet onda ćemo iduće sezone s LP-om i trenerom koji je pokazao da je garancija dobrih rezultata moć dovodit koga hoćemo, zato ne treba žurit s pojačanjima ako nisu stvarno prava pojačanja...

danas svi imaju para ko blata (eno jedna Aston Villa ko ništa da 30M za Benteka)

Crystal Palace, Benteke je iz Aston Ville otišao u Liverpool.

Swiss fullback Ricardo Rodriguez is pushing to quit VfL Wolfsburg for Chelsea.

Wolfsburg chief Klas Allofs is desperate not to lose the left-back, but BILD says the Switzerland international is keen to leave for London.

Chelsea hope to do business for around €20 million.

Allofs is reluctant to keep hold of a player who wants to leave, but any deal is likely to run to the end of the transfer window.

SIGN HIM UP

Kako me iznervira ovako kad vidim da klubovi koji su do jučer bili spremni prodati majku svoju ako stigne iole dobra ponuda(Milan,Wolfsburg...),a sad kad nama treba igrač sad odjednom sastavljaju ekipu koja bi kao trebala osvojiti ligu.

Do kraja prijelaznog roka nam treba jedan WC ili polu WC lijevi bek (da Azpi može ići desno) i treba nam James Rodriguez. Zouma se vraća. On i Terry će biti stoperski tandem sazdan od stijene!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.