26. august 2016.10 god. comment_259440 Po meni Alonso nije slabiji od Rodrigueza, cak sta vise. Fantastican centarsut, odlican dribling, dobar i nazad. Ako nije prevelika cijena, radije bih gledao Alonsa nego Rodrigueza na beku. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259443 Po meni Alonso nije slabiji od Rodrigueza, cak sta vise. Fantastican centarsut, odlican dribling, dobar i nazad. Ako nije prevelika cijena, radije bih gledao Alonsa nego Rodrigueza na beku. Tu su negde, po svemu sudeci. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259444 ljudi jeste culi kontea da je iskreno rekao da ce tesko doci do cilja mislio je na transfere.ispada da ce biti onako kako sam rekao ni rodriguez mislim na lijevog bekane mogu dovesti hahahha vec nekog talijan koji je igrao na pozajmici u boltonu hahahha Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259447 Ne znam zašto ne dovedemo Johny Evansa,WBA ga je voljan dati za 25 miliona funti,bagatela. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259450 Dok ne ode Chelseajeva pošast i kolera Emenalo nema nam sreće što se transfera tiče. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259455 Ne znam zašto ne dovedemo Johny Evansa,WBA ga je voljan dati za 25 miliona funti,bagatela. Mozda zato sto je retardiran Evans, smjehurija od stopera. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259462 Mozda zato sto je retardiran Evans, smjehurija od stopera.Nemoj vrijeđati Sjeverno Irskog Maldinija. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259465 Pa ni Konte mi nije jasan,posalje Babu na pozajmicu koji je bio stvarno solidan na svakoj utakmici prosle sezone koju je igrao sa objasnjenjem da je preofanzivan.Pa brate igrace kako mu ti kazes,kakve veze ima kako on voli da igra. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259477 Rekao mu da je ocajan, pusti Babu i njegove suplje. Lik stvarno je bio los u 90 posto utakmica, mozda se popravi na ovoj pozajmici sada. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259483 Rekao mu da je ocajan, pusti Babu i njegove suplje. Lik stvarno je bio los u 90 posto utakmica, mozda se popravi na ovoj pozajmici sada. Ako se bude popravio, oni ce ga i otkupiti... Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259489 Malo nam treba da napravimo vrhunsku ekipu. Možda sveukupno 150 milijuna funti. Ako to nismo u stanju, onda to znači ne da štedimo nego da više nemamo love. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259495 Jbg zajebano je sad dovesti ono sto valja po povoljnoj ceni. Sad svi zatezu. Isto ko kad bi nama neko trazio azara pa rekli bi ok daj 150m i nosi. Alonso je spor za nase zahteve otprilike kao bane to mu je glavna mana. Rodrigez mi nije jasno sto ga niko nije uzeo sa tako malom otkupnom klauzulom i tu mi nesto smrdi. Ako ne dovedemo stopera i levog beka najebali smo. Aj sredina djenje djenje ali zadnja linija...... Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259496 ponudili smo za savica 45 mil hahah i odbijeni smo idemo sve redom sada cb igrace koji postoje Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259498 Čuj zajebano je sad dovoditi, a imali čitavo ljeto da boga oca kupimo. A kako drugi klubovi dovode? Joj što ne mogu ove priče. Zvučite ko voajer francuski na čelu Arsenala. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259500 ponudili smo za savica 45 mil hahah i odbijeni smo idemo sve redom sada cb igrace koji postoje Sta bolan za savica, kakve ti portale citas Boga pitaj. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259501 To sto ranije nismo doveli je veliki kiks. 3 ned od onog sastanka kad je romanu reko da trebaju pojacanja pod hitno i nista...sranje. Mi moramo da pazarimo i narednih dan dva da bi onaj ko proda mogao da nadje alternativu. Poenta sto mi necemo da damo 50+ m za odbrambenog a trziste u fudbalu je suludo pa svako za svaku susu trazi 60m. Prijavi
26. august 2016.10 god. comment_259503 Nijedan pristojan štoper nije dostupan. Bolje da nikog ne dovedemo nego prelazno "rešenje" koje će u januaru otići na pozajmicu. Inače, pred početak prelaznog roka smo skoro završili dovođenje štopera Rudigera, ali onda se povredio, pauzira nekoliko meseci pa se od njega odustalo. Kako bi li ljudi reagovali da smo doveli njega na početku prelaznog, hmm... Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259504 Sada Conte ima alibi za neuspjeh, ako ne uspije dovesti nikoga, može reći da mu uprava nije izašla ususret, iako je imao 150 milijuna eura. Zadnju Mourinhovu sezonu nismo nikog doveli i već tad je bilo jasno da smo napravili grešku. A realno, Conte ne zna procijeniti igrača i ovako i onako....Odavno govorim kakve klase nam trebaju, odavno govorim da se treba i prodavati i kupovati, ne samo jedno ili samo drugo. Zanimljivo je kako nijedan igrač iz Juventusa nije došao ovdje, toliko o tome da ga netko cijeni, ni rezerve. Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259505 Sada Conte ima alibi za neuspjeh, ako ne uspije dovesti nikoga, može reći da mu uprava nije izašla ususret, iako je imao 150 milijuna eura. Zadnju Mourinhovu sezonu nismo nikog doveli i već tad je bilo jasno da smo napravili grešku. A realno, Conte ne zna procijeniti igrača i ovako i onako....Odavno govorim kakve klase nam trebaju, odavno govorim da se treba i prodavati i kupovati, ne samo jedno ili samo drugo. Zanimljivo je kako nijedan igrač iz Juventusa nije došao ovdje, toliko o tome da ga netko cijeni, ni rezerve. Igrač se u modernom fudbalu najmanje pita... Osim kad je u pitanju Mourinho, u tom slučaju svaki igrač kaže da želi radit s Mourinhom u Unitedu i odmah mu se to omogući kekek Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259506 @Champion mislim da gresis. Conte je sve samo ne alibi trener. Svaki trener ima falinku i niko nije savrssen ali mi smo sada dobili ono sto nikad nismo imali. Jaku energiju i nekog ko ce ove momke naterati da izgaraju ko ludi. I meni se cini da je bolje da dovodimo samo levog beka koji je najurgentniji i da uvedemo zumu u prvi tim. Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259507 Osim kad je u pitanju Mourinho, u tom slučaju svaki igrač kaže da želi radit s Mourinhom u Unitedu i odmah mu se to omogući kekek Čuli da su mnogo udobna sedišta. Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259508 Arsenal privodi kraju transfer Mustafija. Cena 35 miliona funti, ceka se samo medicinaki. U medjuvremenu u Italiji De Laurentis steze obruc oko Maksimovica. To je za njega dvostruka dobit. Ili ce imati znatno jacu odbranu, ili ce neko (citaj Celsi) morati da kesira trazenih 60 miliona funti za Kulibalija. Opcije otpadaju jedna po jedna... Od stopera sa kojima smo se ozbiljnije povezivali ostao je samo Lindelof,a on je macka u dzaku. Zapravo... https://twitter.com/ChelsTransfer/status/769380332651020288 Licitacija se nastavlja. De Fraj, De Vrij,kako god je opcija level Alonso, dobar igrac ali maksimalan domet je nepoznanica. Konte se hvata za slamku sada. Igra na sigurno, odnosno na svoje poznavanje igraca iz Serije A. Ima jako malo vremena da nadje kvalitetne ili barem odgovarajuce igrace i da to uklopi u ogranicen budzet. Lako je stvarati ekipu sa neogranicenim sredstvima, ovo je vec izazov. Nadajmo se najboljem :D Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259511 Ma dati Napoliju i Wolfsburgu koliko traže za Koulibalya i Rodrigueza,ako ima pare,s ovom ekipom možemo pobjediti manje ekipe,ali protiv velikih ekipa ćemo gubiti 3-0,4-0. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.