Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Gledao sam Romu protiv Bolonje sinoc.
Naingolan nije ni igrao, Pjanke se okliznuo kod izgledne sanse, ostatak meca vise smetao na terenu, Manolas se nije video na terenu, jer Bolonja nije nesto ni napadala puno, ali imali su tu jednu sansu da zatvore, ni to nisu uspeli.

Pjanic je sinoc igrao skoro pa stopera koji organizuje napade svoje ekipe. Imao je par dugih i finih lopti kojima je Salaha nekoliko puta izbacio u prostor, ali sve u svemu nista posebno. Reako bih da i nije mogao nista bolje s obzirom koliko je daleko bio od gola. 

Iako nema veze sa Chelsea, moram pohvaliti Totija, pa taj lik je u 40. godini zivota bolji od svih njihovih ofanzivnih igraca.

Jebo im on mater svima, retard obicni. Ima li ijednog drugog igraca da se poveze sa nama da nije iz Rome :(

Novinari žele da nam saopšte da smo ciganski klub jer se povezujemo samo sa Romima heheeh. Zavera.

To bi bio vrhunski potez, ali i pored takve cene tesko da bi dosao kod nas jer ce sigurno imati dosta ponuda klubova najviseg nivoa a mi ni ne igramo LS. Za ovakvu igracinu i 40-50 miliona dati ako bude sasni da ga kupimo. 

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/723577051039576064

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/723579776972296192

Traze 35 miliona funti.

25 plafon, i to je mnogo.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/723580470194233344

Ovo me vec ne iznenadjuje nimalo.

zar je bitno koliko košta? jebeš ga, za iduću sezonu nam trebaju dobri igrači, valja osvojiti ligu i valja se vratiti u ligu šampiona.

roman neka posere pare ako treba, ove sezone nema štednje.

zar je bitno koliko košta? jebeš ga, za iduću sezonu nam trebaju dobri igrači, valja osvojiti ligu i valja se vratiti u ligu šampiona.

roman neka posere pare ako treba, ove sezone nema štednje.

Ne znam kada si ga poslednji put gledao, ali ja za njega ne bih dao ni 16 miliona. Lik ne igra ništa, šetka se po terenu grđe nego Fabregas. Ni kao poslednju opciju ga ne bih.
Ako se već daju pare, neka se potroše razumno, ne na zvezde u propadanju.

dobar posao ako je istina ali trebat ce nam jos barem 2 igraca, naravno stoper i jos neki vezni ofenzivni

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.