14. februar 2016.10 god. comment_250745 Romeu, Fabregas, Pedro, Busquets. Pa Barca postala naša filijala. Stvore igrača i nama ga proslijede. Ekstra :D Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250748 Najbolji zadnji vezni na svetu, ne vidim zašto bi napustio Barsu. Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250760 Ja bi prije Matuidija. Matuidi je najbolje što možemo dovesti za neku razumnu cifru, nije kao Pogba i Yaya da može i naprijed i nazad dobro igrati, više kao Essien, diktira tempo, razbija igru i trči jako puno. Govno Busquets bi mogao u City Ono što mene više brine je kupovna moć Uniteda. City mislim da neće biti toliko značajan faktor na marketu, eventualno Pogbu ako dovedu i to je to i to samo zato jer ga je United otpisao prije i možda Busquetsa. Imat će City što popravljati u ekipi, više od pola ekipe, a toliko neće moći kupovati. Nama trebaju fizikalci u ekipi, Chiellini, Varane, Benzema, Matuidi, Aubameyang, Griezmann i takvi igrači. Pola njih će United uzeti, pa onda Liverpool i ostale ekipe van Primere. Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250764 Matuidi je tipican box to box igrac, Buskets klasican zadnji vezni. Velika je to razlika. Sto rece Igi gore, ne vidim razlog da Serhio napusta Barselonu, posebno ne zbog Celsija. Matuidija ne bi ni trebalo dovoditi. Davati 40 miliona funti za nekoga kome ce jos malo 29 i koji ce otimati minutazu Loftus Ciku nema previse smisla. Ako vec moraju da se pucaju velike pare, neka se ulaze u mladje igrace. Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250771 Jel to ovaj hladno izjavi da City nece moci toliko kupovati i to 6 mjeseci nakon sto su ljudi spizdili gotovo 200 miliona za jedan prijelazni rok i naravno nakon sto su upravo doveli najplacenijeg i najskupljeg trenera na svijetu? Sta sve covjek nece procitati.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250776 Jel to ovaj hladno izjavi da City nece moci toliko kupovati i to 6 mjeseci nakon sto su ljudi spizdili gotovo 200 miliona za jedan prijelazni rok i naravno nakon sto su upravo doveli najplacenijeg i najskupljeg trenera na svijetu? Sta sve covjek nece procitati. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Ja mislim, kad bi lik procitao neke svoje postove, batalio bi i forum i pisanje. Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250778 Whisper, on 15 Feb 2016 - 20:26, said: Ja mislim, kad bi lik procitao neke svoje postove, batalio bi i forum i pisanje. Forum nije tvoj niti se moj stav mora uklapati u tvoj. To što si moderator, ne znači da si mjerilo pameti za druge Wisey, on 15 Feb 2016 - 19:40, said: Jel to ovaj hladno izjavi da City nece moci toliko kupovati i to 6 mjeseci nakon sto su ljudi spizdili gotovo 200 miliona za jedan prijelazni rok i naravno nakon sto su upravo doveli najplacenijeg i najskupljeg trenera na svijetu? Sta sve covjek nece procitati. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Nauči se čitati sa razumijevanjem. Ja ti nemam namjeru objašnjavati ništa Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250781 Ja mislim, kad bi lik procitao neke svoje postove, batalio bi i forum i pisanje. Lik je verovatno EH-ov rođeni brat. :D Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250783 Forum nije tvoj niti se moj stav mora uklapati u tvoj. To što si moderator, ne znači da si mjerilo pameti za druge Niti tražim da se uklapaš, niti se pozivam na to što sam mod. . A što se ostalog tiče, eto ja znam da se dvojica igrača, od kojih jedan ima 35 godina i igra Premijer ligu preko deceniju, a drugi 21 godinu i igra je recimo 3 godine nikako i nikada ne mogu porediti. Sad, da li je to merilo moje pameti ili nečeg drugog, to ostavljam tebi da prosudiš... Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_250954 Ovaj meni liči na onoga Jimmya Hasselbainka, ako se sjećate od prije par godina što je svašta lupoao i na kraju bio banovan. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252252 Isko i James na izlaznim vratima Reala, trebalo bi obratiti paznju na to. Bilo ko od njih dvojice bi nam lego jer trenutno nemamo igraca koji moze solidno da odigra na toj poziciji osim Vilijana, mnogo puta smo videli da Fabregas ne moze a Oskara ni ne racunam jer je beskoristan. Steta sto Konte sigurno ne prati spansku ligu pa ne zna za ovo :D Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252271 Konte će nam Pjanića dovesti :D Znaci Willian ce ostati uskracen izodjenja svih prekida u ekipi. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252274 sto bi pjanke izvodio slobodne, kada je willian najbolji na svijetu statisticki? Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252276 Ma cupavi Pjanicu nije ni do koljena sto se tice slobodnih. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252277 sto bi pjanke izvodio slobodne, kada je willian najbolji na svijetu statisticki? Stvarno diablo, znaš da nisam od onih koji uzdižu naše igrače al' poredit slobodnjake Williana i Pjanića nije realno :D Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252285 REAL MADRID sprema se za velike promjene. Osim što će svlačionicu napustiti pristojan broj igrača, navijači traže odlazak predsjednika Florentina Pereza. On, kako sada stvari stoje, ne planira podnijeti ostavku, nego želi stvoriti moćan Real koji će se napokon moći nositi s Barcelonom. Hoće li uspjeti u svom naumu i preživjeti na mjestu prvog čovjeka Reala, vrijeme će pokazati, ali već sada je jasno kako će Kraljevi na ljeto doživjeti brojne promjene. Zidane postavio ultimatum Iako su u javnosti iscurila imena potencijalnih kandidata za novog trenera Reala, madridska Marca piše kako će Zidane dobiti priliku za čisti početak i potpunu slobodu oko odabira igrača. Francuski stručnjak već je prekrižio dvojicu na kojima planira zaraditi dovoljno novca da osvježi vezni red. Prvi koji će napustiti Madrid bit će Isco i James. Iako je riječ o jednim od najboljih veznjaka današnjice, Španjolac i Kolumbijac ne uklapaju se u Zidaneovu viziju Reala. Doduše, postoji mala šansa da ostanu u Madridu, ali u naredna tri mjeseca moraju oduševiti Zidanea i predsjednika kluba. Ukoliko to ne uspiju, sasvim sigurno idu na transfernu listu. Kraljevski bi klub bio spreman pustiti Jamesa za oko 80 milijuna eura, vjerojatno i manje, dok za Isca već postoji interes Manchester Cityja. Budući trener engleskog sastava Pep Guardiola naredio je budućim poslodavcima da mu dovedu talentiranog španjolskog veznjaka za kojeg Real traži oko 45 milijuna eura. Hazard i Pogba na meti Real neće samo prodavati tijekom ljetnog prijelaznog roka. Zidane je možda dao posljednju šansu Jamesu i Iscu, ali sudeći prema najavama trener Reala odavno planira kupiti Edena Hazarda i Paula Pogbu. Francuski reprezentativac na meti je brojnih europskih velikana, među kojima je i Barcelona, dok bi posao oko Hazarda trebao biti nešto lakši. Vođa belgijske reprezentacije nezadovoljan je u Chelseaju i engleski mediji tvrde da će nakon ljeta postati novi suigrač Luki Modriću i Mateu Kovačiću. Nama bi Real mogao biti odlična sredina za pokupiti par igrača. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252290 Stvarno diablo, znaš da nisam od onih koji uzdižu naše igrače al' poredit slobodnjake Williana i Pjanića nije realno :D pogledaj koliko je koji postigao slobodnjaka, asistira iz kornera, dok pjanke ne moze dobaciti do prve stative. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252293 Mislim da je i ovo sa liste zabranjenih :D Našo je rupu u zakonu, kopira tekstove s indexa :D Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252316 Kume nama treba veznjak sa velikim jajima koji će šutnut jebenu loptu sa 20-25 metara a ne stat na nju i blenut ko tele ili eventualno pola sata pokušati da se namjesti na jaču nogu jer mu ona slabija nije ni za kurca Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252374 Mislim da je i ovo sa liste zabranjenih :D Zabranjeno je na forum, kao izvore vijesti vezanih za Chelsea, kačiti linkove sa sljedećih domaćih portala: Klix, Sportske, SportSport, Index (osim kolumni). Prekršilac ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 48 sati. Vijest nije vezana za Chelsea, nego za Real Madrid. Nije link, nego je kopirano. Našo je rupu u zakonu, kopira tekstove s indexa :D I što bi rekao efendija Nedžad Branković SVE PO ZAKONU :D https://www.youtube.com/watch?v=lZIbK_vRB9g Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252375 I dalje stoji da si promašio temu, ovo je podforum vezan za Čelsi. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.