3. mart 2016.10 god. comment_252448 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/705174821303427072 Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252465 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/705174821303427072 Ovo bi bilo pravo pojacanje. Generalno govoreci, Chelsea je uvijek pogadjao sa transferima iz Francuske. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252676 Šta mislite vi o Koulibalyu iz Napolia? Meni se čini ga odličan stoper, u odbrani skoro neprelazan, dok ima i odličan pas te brzinu, iznosi lijepo loptu, a ima i fin dug pas. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252677 Šta mislite vi o Koulibalyu iz Napolia? Meni se čini ga odličan stoper, u odbrani skoro neprelazan, dok ima i odličan pas te brzinu, iznosi lijepo loptu, a ima i fin dug pas. Meni je takodjer veoma dobar. Fin prijem i fin pas, tehnicki dotjeran stoper a i solidne fizikalije ime. Meni se cini i da je ljevak. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252681 Super igrac, jos prosle sezone je bio odlican. Jedino pitanje je da li bi ga Napoli prodavao i koliko bi trazio jer su nezgodini za te stvari, kao i svi zabari. Za njega bi bilo ok dati 20-25 miliona, ali ako se vise klubova bude interesovalo onda ce cena biti dosta veca. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252684 Conte vjerovatno zna za njega pošto isti samo prati Serie A :D Možda ga dovede u Chelsea, ja sam apsolutno za Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253353 Matuidi bi bija pun pogodak ali mislin teško ostvariv možda minjat ovog malog klauna belgijanca za njega i cavanija ili marqinosa Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253514 Bit će rasprodaja u Realu na ljeto i naša mutava uprava sa mutavcem Emenalom i mutavim Conteom kao trenerom mora reagirati. Matuidi svakako vrijedan svakog eura Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253557 Dovest Isca/Jamesa, dovest Griemanna, prodat Oscara, prodat Williana. Garancija tih poteza: PRODISAT cemo. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253618 Dovest Isca/Jamesa, dovest Griemanna, prodat Oscara, prodat Williana. Garancija tih poteza: PRODISAT cemo. a moj cae a obrana ? tribamo mi dosta mjenjat, ozbiljan remont napravit Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253623 Odbrana je vaznija, jebo ovo gore. Odbranu svu prodati osim azpija, babe i zoume. Puno posla treba odraditi, tek cemo se vratiti za 2 sezone ako bude sve kako treba. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253676 Naš najveći problem je u tome šta nam realno treba 2,3 vrhunska pojačanja i 2,3 igrača izrotirat s nekim npr oscara, matića,pedra, salaha,mosesa, cahilla, itd. Ali je problem šta ne igramo lp pa će bit teško dovest velike ribe.. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253747 Odbrana je vaznija, jebo ovo gore. Odbranu svu prodati osim azpija, babe i zoume. Puno posla treba odraditi, tek cemo se vratiti za 2 sezone ako bude sve kako treba. a diablo racunaj mi bi dogodine mogli zavrsit u top 4 i osvojit liga kup ili fa cup, nema europe tako da u ovojj jadnoj konkurenciji izuzev citija koji isto nece bit jak preko noci i liverpoola koji nece moc dovodit igracine nego poluklase mogli bi slj sezone bit dobri i bar zavrsit u top 4 Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253751 Mogli bi, ali za 2 sezone cemo biti vec u LP i to je taj povratak koji ja ciljam, ne moze se ocekivati povratak bez LPa :D Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253758 OUSMANE DEMBELE Za ovog malca (18) je pola Evrope zainteresirano, a medju njima je i Chelsea. Trenutno je najblizi Barseloni. https://www.youtube.com/watch?v=oqhRNBOLHT0 Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253759 Fino bi ga bilo dovesti i ostaviti na posudbi jos jednu sezonu tamo. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253760 Iskreno zaboli me za talente i dječurliju, hajmo kupovati nešto instant jer nam takvo trenutno predstavlja imperativ. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253770 Junajted je kupovao instant prethodnih par rokova, Siti iz godine u godinu kupuje instant, i to papreno kupuje, a razmere uspeha i ulaganja gotovo da nema. Nije sve u parama, i nije sve u imenima. Real već godinama kupuje instant igrače,izuzetne pojedince, ali džaba svi ti milioni, kada ne postoji sistem u koji bi se uklapali. Sve dok Čelsi ne dovede trenera koji će postaviti sistem igre, sportskog direktora i skautsku službu koji se razumeju u posao, a koji će sa istim u saradnji tražiti igrače koji se uklapaju u viziju tima i filozofiju igre, nećemo se maći iz mesta. Sve više para ulazi u PL, svake godine je sve veći broj klubova koji mogu priuštiti kvalitetne igrače. Brzopletost i neodgovornost u vođenju kluba, posebno transfer politike mogu nas gurnuti dublje u bunar. Bojim se narednog perioda, jer smatram da klub nije spreman za ozbiljne promene u poslovanju. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253778 I uzeo si dva najgora kluba kao primjere, pa jednostavno nismo klub za razvijanje igrača i očigledno je da vam to teško pada. Što se tiče sistema igre to se slažem, ali to ovdje nije tema, tema je prelazni rok. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253799 Pa i barca kupuje instant (suarez, neymar, turan...) ali i imaju par svojih, treba naci balans Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253800 barca ima stabilnost i nisu glupi kao perez da nagomilavaju trenera i svaki prelazni rok potrose po 200 miliona. On kupe kvalitne igrače ali ih zato masno plate. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253816 barca ima stabilnost i nisu glupi kao perez da nagomilavaju trenera i svaki prelazni rok potrose po 200 miliona. On kupe kvalitne igrače ali ih zato masno plate. Barca kupuje ono sto im fali a nemaju u svojim redovima, i to masno placaju jer dovedu odmah nekog tko ce biti na razini, mislim da bi se trebali ugledati na njih i uzeti jednog klasnog stopera, makar morali pljunuti 50mil i jos jednog veznog wc igraca.. ali meni se cini da smo mi u zadnje vrijeme vise skloni kupovanju 5 polovicnih igraca Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253822 Jebala vas Barcelona, izbace tri igrača i to odmah model uspjeha, čista kopija Ajaxove škole koja je kudikamo više kvalitetnih igrača izbacila. Do 2006. ih nije bilo na mapi, pokupovali cijelu momčad za Rijkaarda, guardiola ulupao 400 milijuna na pojačanja, Enrique 250 milijuna na dva igrača. Vraga bi oni osvajali samo sa igračima iz svoje škole. Ajax 95 uzeo LP sa 10 od 11 iz svog pogona, eto toliko. Evo vam i model Porta zadnjih x godina, samo kupuju i preprodaju i dalje nižu dobre rezultate. Boli ih briga omladinski pogon. Chelseajev uspjeh će se mjeriti isključivo u novcima potrošenim u sljedećem prijelaznom roku i to je to. Chelsea pod Abramovičem je klub za instant uspjeh, treneri se mijenjaju ovisno o rezultatima, nema dugoročnog plana. Veći je problem izostanak dugoročnog plana nego stavljanje poluigrača iz omladinskog pogona u prvih 11. Dugoročno gledano, bili bi kao Arsenal, ili puno lošiji da to radimo. To je nedopustivo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.