Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Kulibali je kvalitetan štoper, ali je identičan tip igrača kao Zuma. Klasičan razbijač, muda do zemlje, odličan kada je u pitanju odbrana, ali slab sa loptom i iznošenjem iste ka napred.
Treba nam neko sa karakteristikama Aldervirelda, Stounsa, Laportea, ko će znati da stane na loptu i spusti pritisak kada zatreba.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Imali smo Luiza, koji je to radio, pa su mu svi j.bali majku jer je igrao kao veznjak, a ne kao stoper.   

Nemam ja ništa protiv Stonesa, Laportea, čak šta više, ali isto tako zamisli ti stoperski par Zouma i Koulibaly, jaro moj, stijene a prebrzi i ne libe se lomit noge ako treba, odbrana bi nam bila 50% jača, ako ne i više.  

https://www.youtube.com/watch?v=e2b20E7YWTc

Ja sam tek sad provalio da je ovaj desno krilo, tripovao sam da je veznjak.

Nemam pojma, prvi put čujem za njega, neko je na twitteru rekao da je najtalentovaniji igrač u Portugaliji trenutno, ali ipak je to samo twitter.

I Junajted se interesovao za njega. Pozvan je u reprezentaciju, tako da bismo ga mogli gledati na evropskom za nekoliko nedelja.

Eto kao mogao bi se i Lukaku vratiti, mada ja nisam za njega, više bih da se Kane dovede, pa makar za 80 miliona jebeš mu mater

Imali smo Luiza, koji je to radio, pa su mu svi j.bali majku jer je igrao kao veznjak, a ne kao stoper.   

Nemam ja ništa protiv Stonesa, Laportea, čak šta više, ali isto tako zamisli ti stoperski par Zouma i Koulibaly, jaro moj, stijene a prebrzi i ne libe se lomit noge ako treba, odbrana bi nam bila 50% jača, ako ne i više.  

https://www.youtube.com/watch?v=e2b20E7YWTc

nešto me podsjeća na neku verziju a la Ramires

Lično smatram da nam je potrebnije pojačati odbranu nego napad. I to treba nam igrac u odbrani koji je tehnicki jak i dobar na lopti a ujedno i da nije propuh kao sto je Luiz bio. 

Mi trenutno sa ovim raspolozivim kadrom u odbrani ne mozemo igrati sa zadnjom linijiom visocije i sa vecim posjedom lopte jer na iole ozbiljniji pritisak protivnika nasi odbrambeni igraci ispucavaju loptu. 

Takodjer nam ni bekovska linija nije u tome bas superiorna, niti su bas napadacki talentovani kao sto bih ja recimo volio, ali eto Azpi je ako nista borben i u odbrani dobar. Tako da ne bih imao nista protiv da dovedemo i lijevog beka koji ce dati novu dimenziju u napadu svojim talentom, brzinom i znanjem. Mozda probati sa Ake-om na toj poziciji, ovu sezonu je u Watfordu razvalio.

Da se razumijemo, nemam nista protiv i da se u napadu pojacamo kao i u vezi, ali prioritet nam je zadnja linija.

Pitanje za malo iskusnije forumase.
Sta mislite o ovoj prici za Lukakua.Je'l novinarska patka ili bi mogla biti ozbiljna prica.

Pitanje za malo iskusnije forumase.
Sta mislite o ovoj prici za Lukakua.Je'l novinarska patka ili bi mogla biti ozbiljna prica.

S obzirom na to da su se Telegraf i ESPN uključili u priču, može se ozbiljno razgovarati na tu temu.

Lukaku pokazuje da sazreva u ozbiljnog napadača. Uprkos tome što je Everton imao jako lošu sezonu, isplivao je u vrh liste strelaca. To u Pl nije nimalo lako.

Međutim on je u Evertonu bio alfa i omega u napadu. Startna postava, garantovana minutaža, svi uslovi za napredak.
Njegov dolazak u Čelsi mora biti praćen gotovo identičnim uslovima. On jednostavno nije napadač koji će sa klupe praviti razliku. Njemu treba i prostora i vremena na terenu da bi pružio svoj maksimum.
Stavljanje njega u rotaciju sa Kostom, ili bilo kojim drugim ravnopravnim napadačem neće doneti dobro ni njemu ni ekipi.

Šta bi on to novo doneo što Kosta nema? Kažu da Lukaku i dalje ima problem sa kontrolom lopte, tj. da tehnički nije najsjajniji. Dati 65 miliona funti je suludo, čak i kada bi prodali Kostu.

Lukaku je trom i nespretan naprijed, ni upola kao Drogba nekad, treba mu previše prostora. U bilo koje doba dana radije Vardya otkupiti po jeftinoj klauzuli ili Kanea dovesti za cifru Lukakua. A da ne govorim o Unitedu koji će dovesti Ibru i Benzemu za manje novaca koje Everton traži za Lukakua. 

U bilo koje doba dana radije Vardya otkupiti po jeftinoj klauzuli

Klauzula za Vardija važi samo za timove koji igraju LŠ. Ako uopšte i postoji.

Sedi, jedan.
Apsolutno sam za to da se da šansa Akeu, jer igraju iste pozicije, ili nekom drugom klinc(u)ima, ali ako se to ne planira, trebalo bi ispratiti situaciju oko Blinda.
Dobar je igrač, raznovrstan, može da pokrije nekoliko pozicija na terenu. Za neku pristojnu cenu, oko 20 miliona bi bio dobra investicija, u slučaju da neko još iz odbrane ili defanzivnog dela veznog reda napusti ekipu.

Lukaku sto se tice kontrole lopte za Costu je nebo.Costu obozavam ali kad vidim njega na krilu sa loptom u nogama odmah mozemo potpisati loptu za protivnika.Po meni Lukaku je kompletniji iako je cijena prevelika.
Matere mi ja mislim da ovaj champion trolluje.
Benzema panjina,Ibra je vrh ali 34 godine ipak.

Ja ne isključujem mogućnost Costinog odlaska iz kluba. U tom slučaju bih Lukakuu vrata širom otvorio.

Ostankom Coste u klubu, Lukaku ne vjerujem da bi mu bio partner u napadu, već neka zamjena, a plaćati velike pare i tratit talenat Romeluov, mislim da nema smisla.  Mada, sasvim sigurno da mnogo toga zavisi od Contea, te šta je zamislio isti.   

Ja nebih nikada upario Costu i Romelua, ali Conte možda želi, možda to bude i efikasno, ko zna.  Drag mi je i volio bih ga vidjeti ponovo u Chelseaju, ali ovoga puta kao startera, a ne navijača s tribina ili s klupe, ponekad.

Diablo je imao dobar predosjećaj i za Pata :)

Sent from my E6653 using Tapatalk

Pato koliko je utakmica odigrao, i kako je odigrao svaku tekmu, bolju je karijeru imao od Torresa :D

Diablo ceni kvalitet igrača iz Serije A?
Sad sam sve video..

Cijenim, ako je kvalitet, ne vidim razloga sto ne bih cijenio. Sad sto ne cijenim Manolasa i ostalu ekipu je s razlogom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.