15. mart 2016.10 god. comment_253828 Barca kupuje ono sto im fali a nemaju u svojim redovima, i to masno placaju jer dovedu odmah nekog tko ce biti na razini, mislim da bi se trebali ugledati na njih i uzeti jednog klasnog stopera, makar morali pljunuti 50mil i jos jednog veznog wc igraca.. ali meni se cini da smo mi u zadnje vrijeme vise skloni kupovanju 5 polovicnih igraca Sta ba, kojeg klasnog stopera HAHAHAHAHHAHAHA pique, bartra, vermalen, onaj francuski mertesacer kako se zove retard. Sve ispod prosjeka. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253832 Sta ba, kojeg klasnog stopera HAHAHAHAHHAHAHA pique, bartra, vermalen, onaj francuski mertesacer kako se zove retard. Sve ispod prosjeka.Kakve veze ti stoperi imaju sa icim sto sam ja napisao? Ocito da sam mislio na opcenitu politiku barce i dovodenje igraca da se ugledamo. Si cuo za onu prvo skoci pa reci "hop" Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253834 Sve što su zajebali lošim izborom štopera, nadoknadili su Nejmarom i Suarezom... Čelsi s druge strane, nema sistem u koji bi uklapao pojačanja, već mora da počinje od nule, opet. Biće to težak zadatak za Kontea, testiraće njegove sposobnosti do maksimuma. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253872 Očigledno da cemo ovog ljeta mnogo gledati prema Italiji kada su transferi u pitanju, Conte ce vjerovatno prvo iz Serie A uzeti šta se bude moglo dovesti i šta se uklapa u njegove planove. Ja iskreno sumnjam u to tržište, ali valjda uzmemo samo ono sto valja, nadam se da to nece biti recimo Pjanić, za mene igrač bez tempa i uglavnom se bolje snalazi kada je ušuškan u neku sporu utakmicu, tako da ja ne vjerujem da bi on bio neki hit u Premiershipu, čak mislim da ni povratak Cuadrada u Chelsea nije isključen bas zbog Contea.. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253874 To što Konte želi Kvadrada nazad, ako ga želi, verovatno znači da hoće da ima opciju na 3-5-2, ne i da će je forsirati. To je prilično napadački orijentisana formacija, ako se pravilno primenjuje. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253884 Van Gaal nije uspio, teško je to u Engleskoj ali nemam ništa protiv da proba. Promjena na trebaju. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253887 Nadam se da ce Conte baciti oko na Naingolana. Vrhunski veznjak. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253891 ali ujedno i mesar slomio je više noga nego što je Novak mečeva predao a to nije lako Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253895 Dobro bi nam legao u veznom redu, bolji za klasu od Mikela i Matica. Istovremeno je dobar i lijevom i desnom nogom. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253905 Dobro bi nam legao u veznom redu, bolji za klasu od Mikela i Matica. Istovremeno je dobar i lijevom i desnom nogom. Mikel i Matić klasični zadnji vezni, Naingolan napadački orijentisani box to box. Zemo prvo razlikuj pozicije igrača. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253907 Kakve veze ti stoperi imaju sa icim sto sam ja napisao? Ocito da sam mislio na opcenitu politiku barce i dovodenje igraca da se ugledamo. Si cuo za onu prvo skoci pa reci "hop" Barca ne kupuje ono sto ima treba, da kupuje, rijesili bi odbranu, barca kupila napad, jer se vode politikom, ne mozemo primiti, koliko mozemo zabiti. To ocigledno moze u spaniji, ne bi moglo u LPu da su imalo pametniji klubovi, nego misle mogu otvoreno protiv njih igrati. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253911 Mikel i Matić klasični zadnji vezni, Naingolan napadački orijentisani box to box. Zemo prvo razlikuj pozicije igrača.Nije tacno, igrao je i na poziciji zadnjeg veznog i njegovim dobrim partijama na taj poziciji kostalo je De Rosia klupe. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253923 Ocigledno se ne prati Roma, uvijek igra tu ili keita ili kada je zdrav de rossi. On je box to box, slicno Ramiresu, samo pametniji dosta sa boljim udarcem i naravno passom. Zna on odigrati DMFa, ali bolje ga pustiti da pokriva citav teren. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253937 Kako je Spaleti dosao uvijek je na DMF, rijetko je i kod Garcie igrao ofanzivnije, najbolji pokazatelj je koliko je De Rosi odigrao utakmica, prikovan je za klupu. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253945 Kako je Spaleti dosao uvijek je na DMF, rijetko je i kod Garcie igrao ofanzivnije, najbolji pokazatelj je koliko je De Rosi odigrao utakmica, prikovan je za klupu. Otkako je dosao spaleti, uvijek je igrao box to box, a keita mu igra DMFa.De Rossi je povrijedjen cesto jebem ga ja zemo, nemoj da pricas ako ne gledas. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253946 Nije tacno, igrao je i na poziciji zadnjeg veznog i njegovim dobrim partijama na taj poziciji kostalo je De Rosia klupe. Zemo molim te, ne brukaj se. u 2016. godini nema NIJEDAN odigran mec na poziciji zadnjeg veznog. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254020 Barca ne kupuje ono sto ima treba, da kupuje, rijesili bi odbranu, barca kupila napad, jer se vode politikom, ne mozemo primiti, koliko mozemo zabiti. To ocigledno moze u spaniji, ne bi moglo u LPu da su imalo pametniji klubovi, nego misle mogu otvoreno protiv njih igrati. Ne budi smijesan primili su 22 gola u ligi do sada, poslije athletica najmanje.. Nitko pametan nece reci da je to losa obrana, nije savrsena ali nije losa sigurno, bolje im i ne treba Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254022 To sve govori kakva je liga, kada god sam ih gledao, a vala i svakoga iz primere, odbrana je bila na nivou 4te lige engleske. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254023 Odgovorno tvrdim da je athleticova odbrana bolja od bilo koje momcadi iz premier lige Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254031 Laporte ih izvlaci, dobru odbranu imaju nema sta, ali reci za barcinu odbranu da je dobra je smijesno. Niko ih ni ne napada, kada ih napadnu odbrana je smusena, da su Arsenalovci znali zavrsavati akcije sinoc, dali bi 5 golova. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254040 Laport je štoper za koga treba bez trunke razmišljanja platiti tih 50 miliona. Pre nego i za Stounsa. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254043 U potpunosti se slazem, samo jos da li bi se snasao u PL, jer ni Otamendi se nije nesto snasao, cak nikad gori. Mlad je, naucio bi on valjda kako se nositi sa ovim grmaljima vjerovatno :D Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254050 Južnoamerikanci se generalno loše snalaze u PL. Malo ih je, da su ostavili neki dublji trag. Poslednji koji mi pada na pamet je Žilberto Silva... Laport je, iako mlad, vođa odbrane i tu ulogu obavlja jako zrelo i odgovorno. Treba nam kapitenov naslednik. Edit: Tevez je poslednji, kasno palim :D Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254052 Koliko sam ja citao Laporte bi trebao u City jer je Pepova zelja broj 1 sto se odbrane tice. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.