Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Opet cu ponovit Hazarda ne treba prodat. Al treba u klub dovest jedno desno WC krilo da on ima s kim da igra i da ima zdravu konkurenciju s druge strane. Ko sto recimo Ribery ima Robbena il obrnuto. Ili ako vec nece da dovedu gurni Traorea da igra non stop. Decko je kidao prosle sezone.

treba obranu popravit prvo cb,lb 

onda jednog box to boxa i desno krilo, 

s tim bi mogli igrat lp za dvi godine i osvojit  mickey mouse cup ili fa cup

i onda tek sljedece sezone remont(opet) radit jer takvi smo, nestrpljivi.....

Izgleda da je Carlo rekao Gotzeu da potrazi novi klub. Po meni i ovakav sav ispovredjivan i van ritma je bolji od Oscara. Tipujem da bi ga mogli dobiti za 20+ miliona.

OVakav jedan nam je potreban hitno. Stoper koji dominira suvom statistikom, sto je nekada radio Karvaljo

Usao u tim godine na osnovu statistickih parametara

Štoper - Virdžil van Dajk (7.56) Sautempton

Mladi Holanđanin ima sjajnu sezonu iza sebe, pokazao je da izrasta u jednog od najboljih defanzivaca u Premijer ligi, a brojke su impozantne. Dobio je 44 duela, presekao 95 pasova, izbio 267 lopti, izblokirao 22 šuta i bio uspešan u čak 157 vazdušnih duela!

E za ovog igrača se s tobom mogu složiti, odličan stoper, moderan rekao bih, mislim da bi nam lego ko budali šamar.  Mada, outhampton bi tražio vjerovatno previše novca.

"Šesnaest skauta pokriva različite lige i takmičenja. Prvih 5 meseci sezone se mnogo gledaju utakmice i prikupljaju podaci, ali se ne prate igrači pojedinačno. Svakog meseca se pravi idealnih 11 za svaku ligu. Tek od decembra, na osnovu svega prikupljenog, počinjemo da pratimo određenog igrača na svim utakmicama.

Takav pristup nam daje svake godine listu od 250 potencijalnih pojačanja na svim pozicijama . Dovoljno je da trener prvog tima samo dođe kod mene i traži npr. levog beka, koji može prosečno da pretrči 11 km po meču, trči 800m pod punom brzinom i koristi obe noge.

Ramon Rodrigez Verdeho - Monki, sportski direktor Sevilje.

To se zove zdrav fudbalski sistem, ujedno i ono sto Celsi nikada imati nece.

Puno je 60 miliona, ali nekih 35 je idealno.Covjek je ove sezone dao 16-17 golova i oko 20 asistencija.
Tacnije, u svim takmicenjima ove sezone lik ima 23 gola i 32 asistencije.
Zakon tržišta je takav.
Zabboravljate činjenicu da je Čelsi u nimalo zavidnoj situaciji.

Nemamo skauting, nemamo sistem razvoja igrača, jedina opcija je preplačivanje.

Ne treba nam on.Preskup, a ne bas mlad(28g).Bio bi to jos jedan bespotrebno glup potez uprave...

Izvoli onda, izloži svoje mišljenje.
Koji su to pametni potezi koji klub treba da napravi na tržištu, i zašto će baš ti igrači želeti da dođu u Čelsi?

Pa do sad je 20ak povezano s nama wisey :D 

Što se tiče ovog pisanja o Koulibalyu, fantastičan potez bi to bio, i iskreno vjerujem u tu priču zbog Contea, koji je sasvim sigurno odlično upućen u kvalitete ovog stopera. Moje mišljenje je da je ove sezone najbolji stoper u Italiji, fantastičan je.

Što se tiče Lukakua, iznimno drag mi igrač, još otkako je u Anderlechtu bio, te vrlo rado bih da ga ponovno kupimo, iako nam je potrebniji drugi tip napadača (nešto slično Agueru, Suarezu).  U slučaju da Costa ostane tu gdje jeste, onda bojjim se da nam Luakku nije baš potreban, ali ako Costa napusti ovaj klub, onda Lukaku bujrum.

Koulibaly, Kante, Lacazette. Meni je ovaj Kante ko stvoren igrac za Celzija. Jos bih trazio neko dobro krilo/kreativca. U principu, negdje cemo se morati kockati sigurno vise nego inace, jer nismo u situaciji da diktiramo dovodjenje igraca, odnosno ko zeli a ko ne zeli doci. Moglo bi za nekih 150 milja sve skupa, a od prodaje mozemo namaknut makar 50 miliona (ako nalete braca Kinezi mozda i vise).

Loftusa forsirati vise u prvih 11 i ja bih ostavio Traorea a Kenedya poslao na kaljenje negdje. Mozda vratiti Akea koji je izuzetno koristan igrac jer moze pokrit beka, stopera i veznog i odraditi zadatak korektno. Takodjer, razmisliti o Solankeu da bude unutar tima. Pravi je centarfor, a ne ko Traore koji je vise poluspica odnosno desno krilo.

Mogli bismo u pola cene dovesti Martiala i Rushforda, da rešimo napad za narednu deceniju, još su na sniženju. KONTE REAGUJ!

Ako je Mata dostupan za 15-ak miliona ozbiljno bih razmislio o tome, ali za vise ne. Jer opao je prilicno u formi u odnosu na sezone 11/12 i 12/13. Ali da nam treba kreativaca, to itekako. Pogotovo kad covjek vidi Oscara Emboabu kako trckara po terenu.

Kakvih 15 miliona, ponudiće nam trampu Oskara za Matu i još će nam oni doplatiti. :D Ipak je Oskar Murinjova desetka, mogu da nastave zajednički plodonosan odnos i razvoj, kekekekek

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.