Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mats Humels kao novi vodja odbrane? 

Znatno je podigao formu, sve vise podseca na onog coveka koji je vodio Milionere do dve titule prvaka Nemacke.

Samo je bio los onu zadnju sezonu sa Kloppom, mame mi gori od Cahilla iz ove sezone je tada bio. Ove sezone vec stari Hummels, nadam se da bi i kod nas bio dobar ako bi dosao.

Ne bih Depaya ni za dzabe. Kakva vucijebina na terenu. Viska kila ima sigurno, ubrzanje mu uopste nije na zavidnom nivou, sut katastrofa, ubacaji takodje. Jednostavno ni sjena onog igraca iz PSV-a.

To kako mu ne godi van Galov sistem, ili nova liga i sredina, pa mu treba vremena, kod mene ne pije vode. Pogledajte kako igra Martial. Lik je masina, bar 2x bolji od Depaya.

pa taj depay je najavljivan u unitedu kao neko buduće čudo, nešto u tom smislu, znam da su svi o njemu pisali u tom kontekstu

treba ga dovesti i poslati na posudbu kekekekek

• 2 sedmice kasnije...

Dobar igrac, nizak ali jak na lopti, moze u oba pravca odraditi posao, dobra dodavanja, ima i sut, u odbrani ga je tesko proci.. Da je utopiti Mikela nekim blentavim Kinezima a dovesti Nainggolana to bi jackpot bio. Onda dovesti jos jednog veznjaka i na konju smo.

Dobar igrac, nizak ali jak na lopti, moze u oba pravca odraditi posao, dobra dodavanja, ima i sut, u odbrani ga je tesko proci.. Da je utopiti Mikela nekim blentavim Kinezima a dovesti Nainggolana to bi jackpot bio. Onda dovesti jos jednog veznjaka i na konju smo.

Mislim da Mikel ide u kinu, donijet ce nam bruku para. Vrhunska legenda.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/719358446416588801

Solanke, RLC ili Klark Selter na pozajmicu...

Englezi u Italiji...  Upropastice nam jos jednog talenta. Nije Naingolan vredan toga.

Koje rasipanje novaca na drvo od igrača

Ništa nije osvojio u karijeri, vucarao se po posudbama u Cagliariju i Romi, igrao u Piacenzi. Da išta vrijedi, napravio bi karijeru. Sa 27 godina ga se ne isplati dovoditi. Conte je običan glupan koji dovodi poluigrače iz Serie A, a može Kantea dovesti iz Leicestera za deset milijuna više. Samo dokaz da je uprava Juvea radila posao za njega po pitanju transfera.
Unazad par godina smo mogli dovesti de Rossija iz Rome, bar bi nešto vrijedio.

Benayoun je osvojio Evropa ligu, Benayoun iz Chelseja >>>>>>>> Kane, Modrić i Bale iz perioda dok su igrali za Tottenham.

Benajun... Igi, nisi baš morao da evociraš uspomene...
https://twitter.com/ChelsTransfer/status/719550038532206596

Manolas ispade jedini štoper u Evropi jebem ti lebac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.