Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Južnoamerikanci se generalno loše snalaze u PL. Malo ih je, da su ostavili neki dublji trag.
Poslednji koji mi pada na pamet je Žilberto Silva...
Laport je, iako mlad, vođa odbrane i tu ulogu obavlja jako zrelo i odgovorno. Treba nam kapitenov naslednik.

Edit: Tevez je poslednji, kasno palim :D

A aguero ? :D

Haj spanci se uvijek adaptiraju fino :D

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

nznm nama su potrebni lb cb cmf amf rwf i cf  

u obrani bi se mogli skrpat ako bi uspili kupit nekog polivaletnog igraca da igra i stoper i lijevog beka pa tako probat izvuc s babom kao primarnim,daveom i tim igracem na lijevoj strani,

stoperi su zouma(kojeg se nadamo povreda nece sjebat) i cahil,baneta prekomondirat i taj novi cb/lb kojeg bi kupia, tery nije jos produzia tako da nista od njega

rb imamo davea i baneta za kupove

dmf matic(valjda ce uc u formu) i mikel koji moze isto posluzit

cmf trabamo box to box igrac bez obzira na rlc jer cesc je drukciji nacin igrena toj poziciji 

amf oscarta maknit- tu moze posluzit cesc nekad i stavit wiliana tu  na desno (traore pedro cuadrado i kenedy) sad  nznn koliko ko moze uopce i napravit dobrog na desnoj strani a lijevo hazard s vjerovatno nekad wilianom ili kenedijem a napad costa ostaje sam ili mozda ostane remy al premalo za ovakav klub

tako po meni treba neki cb/lb ka najhitnije napadac(cf) i cmf( box to box) a za desno krilo nznn kakvae tu sema 

mi triamo imat 11 igracina ili bar 5 klasa koje ce radit ono sta treba da zamaskiraju lose strane...

Ono što nam treba je jedna, a ono što ćemo dobiti potpuno druga stvar.

Kupiće se štoper sigurno, i verovatno veznjak koji je pokretljiv, ima veliki radijus kretanja i može da igra u oba pravca. Sem toga, eventualne zamene za Azara i Kostu. Sem njih dvojice možemo jedino Oskara da unovčimo, ako se kinezi vrate po njega. Trojica do četvorice novih igrača, i to u slučaju par prodaja.

Evo moje laičko razmišljanje što se transfera tiče jer ne pratim to posebno, pa ne želim da me diablo naziva retardom ako napišem kakvu glupost (šalim se naravno :*).

Ovako:

Štoper: može Stones naravno ako nas neće praviti budalama i tražiti hrpu para, odnosno može i ovaj Manolas, a na kraju krajeva i Bonucci.

Sredina: Pogba, Pjanić

Napad: neki backup za Costu.

Mislim da je ovo sasvim realno. U slučaju da uvaljamo Hazarda uzeti Griezmanna i onda je ovo još realnija solucija jer bi imali dodatnih prihoda.

Shawcrossa dovesti, i mirni smo, ne dugoročno, ali može poslužiti minimalno dvije sezone

ali treba se prvo riješiti otpada pa tek onda dovoditi neke nove igrače, također i ove igrače što su po posudbama, i njih poslati u tri strinine

Da te upozorim na vreme onda :D

Odbrana Rome je ove sezone katastrofalna, u najmanju ruku, a ti znaš koliko Diablo ceni igrače iz Serije A.
Tako da budi spreman, ipak 😃

Zemo molim te, ne brukaj se. 

u 2016. godini nema NIJEDAN odigran mec na poziciji zadnjeg veznog. 

Pa evo zadnju utakmicu protiv Udinesea je igrao u veznom redu na poziciji zadnjeg veznog sa Keitom.

Trebal slika?.

Ma daj, cuj Manolas, ne vrijedi 10 maraka, a ne ovih 35 miliona funti jebo te hljebarnik. Katastrofa igrac, bolji onaj sakho 2 ili ti ga Rudiger.

Za stopera bi se moglo izdvojiti scott dann, englez i fino igra.

Pa evo zadnju utakmicu protiv Udinesea je igrao u veznom redu na poziciji zadnjeg veznog sa Keitom.

Trebal slika?.

Jesi li gledao tu tekmu ? Igrao je ponovo box to box, a keita je pravi DMF.

Tebi je ocigledno i Fabregas zadnji vezni, ako to kazes, prikljucit cu se Whisperu i vise necu diskutovati sa tobom oko pozicija igraca.

Trebal slika?.

Ma klasicni zadnji vezni hahahah

EIZwWlZ.png

ZfjZgcS.png

Ta tvoja slika je bas mjerilo.

Koju sliku si ti hteo da okacis?
Ja sam mislio da i ti mislis na heat map.

Hehe, kakav Nainggolan, na vagone ih ima u Serie A. 

Čitam glasine kako bi trebali Vidala dovesti, ali i to bi bila pogreška, ako će ga se Bayern riješiti na ljeto, nadam se da neće ovdje. Problem kod njega je da pije ko smuk.

Na ljeto treba dovesti Bonuccija,Vidala,Pjanica,to ocekujem od Contea.Ako Hazard napusti klub,onda dovesti Griezmanna,a ja bih volio vidjeti Mahreza u nasem klubu.
Rijesiti se sirovine poput Oscara,Remya,Falcaa,Pata.
Matic bi isto mogao otici,ali ne znam sta bih rekao povodom toga,jednostavno mora da digne formu drasticno.

https://www.youtube.com/watch?v=VJkNCKNIUBs

Najbolji stoper u Serie A bez dileme. Ovaj bi nas koštao ko suho zlato, a duplo bolji od Stonesa i sličnih. Kompletan stoper

Bonucci drvo obično.

Koliko sam pratio Juventus i Bonuccija,cini mi se kao dobar igrac,ali tamo je komadant odbrane Chiellini,a on bi ovdje mijenjao lidera i legendu Terrya,tako da ne znam kako bi to izgledalo,ali ne sumnjam u Contea jer ga on zna najbolje.

Povezali su nas sa svakim iz Italije. Zaza, Radja, Pjanic, Manolas, Bonucci, vratiti Cuardada, bivseg igraca Vidala. Ima li jos koji igrac?

Ja bih volio vise Florenzija npr. nego Radju, ionako ga Roma upropastava stavljajuci ga na desnog beka i ponekad na krilo. Savrsen box to box igrac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.