29. maj 2016.10 god. comment_256924 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/736594898481090560 Forum u transu luduje :D Prijavi
29. maj 2016.10 god. comment_256925 Sad bi trebalo ići po Griezmana, dok nije Euro počeo, poslije Eura mu cijena može još više skočiti Prijavi
30. maj 2016.10 god. comment_256944 Mene zanima kada ovi naši planiraju krenuti u shoping pošto se više chelsea baš i ne najavljuje u nekim transfer glasinama, poslije Eura bi moglo biti kasno opet... Ne očekujem nijedno neko ekstra pojačanje jer su ti dani iza nas, ali 2-3 kvalitetna bi bilo realno. Prijavi
30. maj 2016.10 god. comment_256945 Pa spominje se Mammana, vrhunski stoper, bas ogroman talenat, spominje se cifra od samo 8 mil funti, vrhunsko bi bilo pojacanje. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256983 Zavrsice taj ko Fredi Adu u Jagodini... https://twitter.com/ChelsTransfer/status/737670466836500485 50 miliona za obojicu i mirni smo :D Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256985 Pogba se u zadnje vrijeme cesto spominje u vezi celsija.Vjerujem da ce ga konte uspjeti dovesti. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256986 Ne trebaju nam ni jedan ni drugi. Inace imamo takav izbor, da su njih dvojica skart... Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256987 Jesu. Jednog smo imali i vratio bi se još slabiji neko kada je bio ovde, drugi može da pokriva više pozicija, ali nigde ne igra nešto posebno, isto može i Ake da radi. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256989 Jesu. Jednog smo imali i vratio bi se još slabiji neko kada je bio ovde, drugi može da pokriva više pozicija, ali nigde ne igra nešto posebno, isto može i Ake da radi. Ok. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256991 Misliš da bi oni mogli da unaprede ovu ekipu? Mislim da nam fali sirine na svim mogucim pozicijama, eto to mislim. Eto, sad s nestrpljenjem iscekujem prelazni rok, da vidim te bolje igrace. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256992 Blind može bit koristan ko rotacija jer pokriva puno pozicija ali ne vrijedi davat previše za njega, a Matu bi rado opet vidio u plavom dresu, meni je ostao zapamčen kao jedan od dražih igrača... Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256993 Mislim da nam fali sirine na svim mogucim pozicijama, eto to mislim. Eto, sad s nestrpljenjem iscekujem prelazni rok, da vidim te bolje igrace. Sledeće sezone ćemo imati između 40 (minimum, ako ispadnemo u prvoj rundi oba kupa) i 50 (maksimum, i to pod uslovom da stignemo do samog kraja oba kupa) utakmica. Ne trebaju nam igrači koji će se kao boriti za mesto u timu i sedeti na klupi, već neko ko će odmah moći da uskoči i da poboljša kvalitet ekipe. Oni igrači koji su već tu treba da budu ti koji će biti zaduženi za "širinu". Blind i Mata sigurno nisu ti. I opet kažem, imamo takve i na pozajmicama, samo što ćemo sigurno pre pljunuti 30 miliona na Slepca nego da nekom od njih gurnemo u prvi tim. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256995 Bas suprotno, ne treba nam toliko sirine koliko nam treba suhe klase. Bolje dati 50 miliona za jednog ekstra igraca nego 2 prosjecna. Uostalom, vidjeli smo najbolje proslo ljeto na Pedritu i slicnima. Prijavi
1. juni 2016.10 god. comment_256998 Sledeće sezone ćemo imati između 40 (minimum, ako ispadnemo u prvoj rundi oba kupa) i 50 (maksimum, i to pod uslovom da stignemo do samog kraja oba kupa) utakmica. Ne trebaju nam igrači koji će se kao boriti za mesto u timu i sedeti na klupi, već neko ko će odmah moći da uskoči i da poboljša kvalitet ekipe. Oni igrači koji su već tu treba da budu ti koji će biti zaduženi za "širinu". Blind i Mata sigurno nisu ti. I opet kažem, imamo takve i na pozajmicama, samo što ćemo sigurno pre pljunuti 30 miliona na Slepca nego da nekom od njih gurnemo u prvi tim. Da je samo sledeća sezona u pitanju... Biće to četvrta sezona kako će, ako Konte ne napravi neke masivne izmene, istih 15ak igrača izneti teret sezone. No dobro, nevažno je to. Prijavi
1. juni 2016.10 god. comment_257004 Zato su nam i potrebni kvalitetniji igrači, a ne mediokriteti koji će biti tu samo da krpe rupe... Ako dovedeš još nekoliko osrednjih igrača nisi ništa uradio. Možemo komotno da potpišemo sredinu tabele i sledeće sezone. Prijavi
1. juni 2016.10 god. comment_257010 Zato su nam i potrebni kvalitetniji igrači, a ne mediokriteti koji će biti tu samo da krpe rupe... Ako dovedeš još nekoliko osrednjih igrača nisi ništa uradio. Možemo komotno da potpišemo sredinu tabele i sledeće sezone. Znam ja dobro sta nama treba, ne sekiraj se. Sta mozemo i sta cemo dobiti je potpuno druga prica. Prijavi
2. juni 2016.10 god. comment_257041 Paredes iz Empolija. Ma daj, cuj jebeni paredes, retard mrtvi. Prijavi
4. juni 2016.10 god. comment_257082 Inace imamo takav izbor, da su njih dvojica skart... Koliko god da su i Mata i Blind bolji od naših igrača koje trenutno imamo na tim pozicijama oni nisu dovoljni dobri da nam donesu titule,doduše mata bi i mogao igrati fino sa hazardom,fabregasom i willianom,ali blind nije WC,a nama u odbrani trebaju minimalno 2 takva ako mislimo nešto postići sljedeće sezone. Prijavi
4. juni 2016.10 god. comment_257090 ja sam protiv dovođenja starih igrača koji su igrali već u chelsiu. tržište je veliko, naći će se neko pojačanje, samo da euro završi što prije pa da conte počne raditi sa ekipom Prijavi
5. juni 2016.10 god. comment_257098 Chelsea are reportedly keen to signing Sevilla midfielder Steven N’Zonzi. The former Stoke City ace has impressed for the La Liga outfit since arriving last summer, helping them to win the Europa League for an unprecedented third year in a row. This has piqued the interest of incoming Blues boss Antonio Conte, but there is also competition from Leicester City according to The Sun On Sunday. With a £21 million release clause, any transfer for the 27-year-old won’t be cheap. However, with Nemanja Matic and John Obi Mikel criticised for their performances in the last campaign, N’Zonzi could be the man to improve the Londoners’ in defensive midfield.[Metro] Prodajemo jednog invalida na poziciji zadnjeg veznog dovodimo drugog smiješi nam se borba za mjesto koje vodi u Ligu Europe hehe =D> Prijavi
5. juni 2016.10 god. comment_257101 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/739448698376204289 Teraj dalje :D Šta zna Kante, daj Asamou. Prijavi
7. juni 2016.10 god. comment_257130 Morata za 40 miliona funti je isplativa investicija. Još zameniti Kostu za Grizmana i napad je skockan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.