Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mene zanima kada ovi naši planiraju krenuti u shoping pošto se više chelsea baš i ne najavljuje u nekim transfer glasinama, poslije Eura bi moglo biti kasno opet... Ne očekujem nijedno neko ekstra pojačanje jer su ti dani iza nas, ali 2-3 kvalitetna bi bilo realno.

Jesu. Jednog smo imali i vratio bi se još slabiji neko kada je bio ovde, drugi može da pokriva više pozicija, ali nigde ne igra nešto posebno, isto može i Ake da radi.

Jesu. Jednog smo imali i vratio bi se još slabiji neko kada je bio ovde, drugi može da pokriva više pozicija, ali nigde ne igra nešto posebno, isto može i Ake da radi.

Ok.

Misliš da bi oni mogli da unaprede ovu ekipu?

Mislim da nam fali sirine na svim mogucim pozicijama, eto to mislim.              

Eto, sad s nestrpljenjem iscekujem prelazni rok, da vidim te bolje igrace.

Blind može bit koristan ko rotacija jer pokriva puno pozicija ali ne vrijedi davat previše za njega, a Matu bi rado opet vidio u plavom dresu, meni je ostao zapamčen kao jedan od dražih igrača...

Mislim da nam fali sirine na svim mogucim pozicijama, eto to mislim.              

Eto, sad s nestrpljenjem iscekujem prelazni rok, da vidim te bolje igrace.

Sledeće sezone ćemo imati između 40 (minimum, ako ispadnemo u prvoj rundi oba kupa) i 50 (maksimum, i to pod uslovom da stignemo do samog kraja oba kupa) utakmica. Ne trebaju nam igrači koji će se kao boriti za mesto u timu i sedeti na klupi, već neko ko će odmah moći da uskoči i da poboljša kvalitet ekipe. Oni igrači koji su već tu treba da budu ti koji će biti zaduženi za "širinu".

Blind i Mata sigurno nisu ti. I opet kažem, imamo takve i na pozajmicama, samo što ćemo sigurno pre pljunuti 30 miliona na Slepca nego da nekom od njih gurnemo u prvi tim.

Bas suprotno, ne treba nam toliko sirine koliko nam treba suhe klase. Bolje dati 50 miliona za jednog ekstra igraca nego 2 prosjecna. Uostalom, vidjeli smo najbolje proslo ljeto na Pedritu i slicnima.

Sledeće sezone ćemo imati između 40 (minimum, ako ispadnemo u prvoj rundi oba kupa) i 50 (maksimum, i to pod uslovom da stignemo do samog kraja oba kupa) utakmica. Ne trebaju nam igrači koji će se kao boriti za mesto u timu i sedeti na klupi, već neko ko će odmah moći da uskoči i da poboljša kvalitet ekipe. Oni igrači koji su već tu treba da budu ti koji će biti zaduženi za "širinu".
Blind i Mata sigurno nisu ti. I opet kažem, imamo takve i na pozajmicama, samo što ćemo sigurno pre pljunuti 30 miliona na Slepca nego da nekom od njih gurnemo u prvi tim.

Da je samo sledeća sezona u pitanju... Biće to četvrta sezona kako će, ako Konte ne napravi neke masivne izmene, istih 15ak igrača izneti teret sezone.
No dobro, nevažno je to.

Zato su nam i potrebni kvalitetniji igrači, a ne mediokriteti koji će biti tu samo da krpe rupe... Ako dovedeš još nekoliko osrednjih igrača nisi ništa uradio. Možemo komotno da potpišemo sredinu tabele i sledeće sezone.

Zato su nam i potrebni kvalitetniji igrači, a ne mediokriteti koji će biti tu samo da krpe rupe... Ako dovedeš još nekoliko osrednjih igrača nisi ništa uradio. Možemo komotno da potpišemo sredinu tabele i sledeće sezone.

Znam ja dobro sta nama treba, ne sekiraj se.

Sta mozemo i sta cemo dobiti je potpuno druga prica.

Inace imamo takav izbor, da su njih dvojica skart...

Koliko god da su i Mata i Blind bolji od naših igrača koje trenutno imamo na tim pozicijama oni nisu dovoljni dobri da nam donesu titule,doduše mata bi i mogao igrati fino sa hazardom,fabregasom  i willianom,ali blind nije WC,a nama u odbrani trebaju minimalno 2 takva ako mislimo nešto postići sljedeće sezone.

ja sam protiv dovođenja starih igrača koji su igrali već u chelsiu.

tržište je veliko, naći će se neko pojačanje, samo da euro završi što prije pa da conte počne raditi sa ekipom

Chelsea are reportedly keen to signing Sevilla midfielder Steven N’Zonzi.

The former Stoke City ace has impressed for the La Liga outfit since arriving last summer, helping them to win the Europa League for an unprecedented third year in a row.

This has piqued the interest of incoming Blues boss Antonio Conte, but there is also competition from Leicester City according to The Sun On Sunday.

With a £21 million release clause, any transfer for the 27-year-old won’t be cheap.

However, with Nemanja Matic and John Obi Mikel criticised for their performances in the last campaign, N’Zonzi could be the man to improve the Londoners’ in defensive midfield.[Metro]

Prodajemo jednog invalida na poziciji zadnjeg veznog dovodimo drugog smiješi nam se borba za mjesto koje vodi u Ligu Europe hehe  =D> 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.