Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Goal.com pise da prenosi Marca... nudimo 15 miliona i Atsua za Mehreza.

Dobra ideja,ako ne prihvate ja bih pojacao ponudu za jos 5 miliona,to onda moraju prihvatiti.

Ne bi im ga nikad dao.. Atsu će biti i bolji od Mahreza. Mahrez nije ništa poseban igrač. Mislim da se razumijemo, dobar je, ali ima takvih igrača (ali ne i kod nas u ekipi  =)) ).. Ono što želim reći je da bi se i Atsu i Traore sigurno pokazali u istom svijetlu ako ne i bolje od Mahreza da su npr. u Leicesteru ili nekom slabijem klubu. Kod nas ne mogu ni dobit šansu, a sigurno imaju kvalitet.

Leicester se ne moze boriti za titulu. Svaka im cast i naklon do poda ako budu u top 4, ali bez klupe ce to tesko napraviti. Atsua su sjebale povrede, ali kao zdrav je pokazao u Portu i reprezentaciji Gane da može biti odličan igrač, fali mu kontinuitet igranja, kad bi mogao odigrati sezonu u nekom klubu i da ne bude povreda mislim da bi se dokazao

Nisam bas nesto impresioniran Atsuom,nije da sam ga nesto posebno pratio,ali dovoljan mi je podatak da nije uspio da se izbori u Evertonu i Bournemouthu,sto govori da nije za engleske lige.Treba pokusati s Mahrezom,zasto da ne.

Ne bih volio Mahreza takođe iz razloga što bi Lester ostao bez jednog od najboljih igrača, volio bi da se još malo pojačaju i da nastave da gaze u ligi

Brate preči ti neki Lester od tvog omiljenog kluba.Jebe mi se za njih,ako će mi neki njihov igrač zakrpit neku poziciju u rosteru a još je uz to kvalitetan daj ga 'vamo.

I nosi tog diabla sve msm njegovi postovi onda se sjebem kad pročitam nickname. :D

Brate preči ti neki Lester od tvog omiljenog kluba.Jebe mi se za njih,ako će mi neki njihov igrač zakrpit neku poziciju u rosteru a još je uz to kvalitetan daj ga 'vamo.

I nosi tog diabla sve msm njegovi postovi onda se sjebem kad pročitam nickname. :D

To je jedan od razloga prvi i osnovni razlog je taj što je čovjek odigrao jednu dobru polusezonu i to u Lesteru a Chelsea je nešto sasvim drugo.

Koliko vas jebem sa Irfanovom slikom <3 

Torres ce izgleda u Kinu ina ugovor na stolu da postane najplaceniji igrac na svetu..

Ti kinezi prsli nacisto.

Torres ce izgleda u Kinu ina ugovor na stolu da postane najplaceniji igrac na svetu..

Ti kinezi prsli nacisto.

Zašto? Torres je dovrska luda i brand koji će im donijeti puno više novca nego što će u njega uložiti. Puna Kina Torresoljubaca. Ta ne dovode ga zbog igračih kvaliteta, jer imaju oni boljih igrača u svojoj državi od njega ovakvog.

Danas je Guus između ostalog na konferenciji rekao da je Atsua savjetovao da nađe sredinu u kojoj bi mogao igrati svaki tjedan što možda ima veze s ranije spominjanom trampom za Mahreza

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.