Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

PATO LOL

Još jedan napadač koji spada u kategoriju povređen. Rekao Guus da mu hitno treba napadač, a Emenalo shvatio da treba da mu dovede igrača iz hitne ehehehehehehe.

Pato odbio Liverpul zeli u Celzi nesto se kuva ocito.

Naravno da će ih odbiti :D.

Evo, Pato je za jednog Pedra klasa, a i manje bi nas došao, tako da i ako se ozljedi nikom ništa. I gledao je našu utakmicu tako da ima tu nečega. A Hiddink će dovesti napadača kojeg mu Emenalo predloži, čitaj promašaj opet.

. Rekao Guus da mu hitno treba napadač, a Emenalo shvatio da treba da mu dovede igrača iz hitne ehehehehehehe.

Aaaaaaaaahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahaha skoro sam pao sa kreveta na ovo.

Kraljevski hahahah

Apsolutno nam ništa ne znači dovođenje igrača ove zime. Zašto? Jednostavno je. Ne bi mogao igrati u Ligi prvaka, a taman da je i Messi u pitanju i da dođe mi ne možemo do top4 u Premu.

Jedino za šta bi onda pojačanje valjalo je - FA kup. Znači ne treba nam.

Mnogo bi je gotivan igrac Pato. Kako je pre par godina iskidao protiv Barse uff. Bio je odlican bukvalno cim je stigao u MIlan, ali jbg propo zbog povreda, ustvari ne zbog povreda nego jer je u Milanu stalno igrao nedevoljno oporavljen. Ne znam da li ce ikad vise igrati kao u Milanu...

Apsolutno nam ništa ne znači dovođenje igrača ove zime. Zašto? Jednostavno je. Ne bi mogao igrati u Ligi prvaka, a taman da je i Messi u pitanju i da dođe mi ne možemo do top4 u Premu.

Jedino za šta bi onda pojačanje valjalo je - FA kup. Znači ne treba nam.

Zavisi od kojeg igraca, Pato moze npr :D

Znači ovo je prilika koja nam se pruža jednom u 10 godina.

http://www.index.hr/sport/clanak/prijelazni-rok-realova-kazna-za-start-tabloidnog-ludila--do-zatvaranja-zimskog-ducana-potrosit-ce-350-milijuna-eura/868352.aspx

Real Madrid zbog promjene trenera (Benitez > Zidane) i zbog činjenice da novi trener želi nametnuti svoju filozofiju, stil igre te forsirati igrače kojima vjeruje u potpunosti, te zbog činjenice da će u sljedeća dva prijelazna roka imati ban na transfere, spreman je ove zime potrošiti i do 350 milijuna.

ŠTO ZNAČI:

- Neki veliki i važni igrači će napustiti klub. Koji će to biti možemo samo nagađati, ali prema pisanjima svih relevantnijih medija Zidane je otpisao Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa.

Uzevši u obzir krizu u kojoj se nalazimo s nekim prosječnim igračima dovedenih u višegodišnjem mučnom procesu oscarizacije i činjenicu da nam je ovo možda posljednji vlak da se spasi sezona ne bi trebalo oklijevati ni sekunde, nego odmah kupiti obojicu u paketu i ne dozoviliti ostalim predatorima da nam ih otmu. Abramovič već danas mora reagirati i stupiti u kontakt s Perezom te pljunuti novce koliko košta da košta.

A oni će se baš zaleteti da dođu u klub iz donje polovine tabele koji verovatno ni LE neće igrati naredne godine.

Ja ocekujem da mozemo do top robe na trzistu. Dolazi nam novi trener od sljedece sezone, sto znaci neke nove igrace sigurno i sto znaci novi sistem. Sto znaci nove ideje i planove, one na duze staze :D :D Uz to, jedna godina bez evrope nece pravit puno problema. Naravno treba odrijesit kesu, ali pametno. Samo sto sam ja izgubio vjeru u nase strucnjake...

Znači ovo je prilika koja nam se pruža jednom u 10 godina.

http://www.index.hr/sport/clanak/prijelazni-rok-realova-kazna-za-start-tabloidnog-ludila--do-zatvaranja-zimskog-ducana-potrosit-ce-350-milijuna-eura/868352.aspx

Real Madrid zbog promjene trenera (Benitez > Zidane) i zbog činjenice da novi trener želi nametnuti svoju filozofiju, stil igre te forsirati igrače kojima vjeruje u potpunosti, te zbog činjenice da će u sljedeća dva prijelazna roka imati ban na transfere, spreman je ove zime potrošiti i do 350 milijuna.

ŠTO ZNAČI:

- Neki veliki i važni igrači će napustiti klub. Koji će to biti možemo samo nagađati, ali prema pisanjima svih relevantnijih medija Zidane je otpisao Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa.

Uzevši u obzir krizu u kojoj se nalazimo s nekim prosječnim igračima dovedenih u višegodišnjem mučnom procesu oscarizacije i činjenicu da nam je ovo možda posljednji vlak da se spasi sezona ne bi trebalo oklijevati ni sekunde, nego odmah kupiti obojicu u paketu i ne dozoviliti ostalim predatorima da nam ih otmu. Abramovič već danas mora reagirati i stupiti u kontakt s Perezom te pljunuti novce koliko košta da košta.

Ja ocekujem da mozemo do top robe na trzistu. Dolazi nam novi trener od sljedece sezone, sto znaci neke nove igrace sigurno i sto znaci novi sistem. Sto znaci nove ideje i planove, one na duze staze :D :D Uz to, jedna godina bez evrope nece pravit puno problema. Naravno treba odrijesit kesu, ali pametno. Samo sto sam ja izgubio vjeru u nase strucnjake...

Sve to vi lijepo zamisljate iz vruce sobe, dok napolju snijeg pada.

Ako ikog dovedemo dovescemo ga 31. januara i poslati na posudbu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.