10. januar 2016.10 god. comment_246538 Bio bih bas ono pocascen, jebo majku, dovedi paloshcija iz chieva ili gdje sad igra, bolje bi bilo. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246790 PATO LOL Još jedan napadač koji spada u kategoriju povređen. Rekao Guus da mu hitno treba napadač, a Emenalo shvatio da treba da mu dovede igrača iz hitne ehehehehehehe. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246791 Pato odbio Liverpul zeli u Celzi nesto se kuva ocito. Naravno da će ih odbiti :D. Evo, Pato je za jednog Pedra klasa, a i manje bi nas došao, tako da i ako se ozljedi nikom ništa. I gledao je našu utakmicu tako da ima tu nečega. A Hiddink će dovesti napadača kojeg mu Emenalo predloži, čitaj promašaj opet. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246802 . Rekao Guus da mu hitno treba napadač, a Emenalo shvatio da treba da mu dovede igrača iz hitne ehehehehehehe. Aaaaaaaaahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahaha skoro sam pao sa kreveta na ovo. Kraljevski hahahah Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246806 Pato se nije povredio pune 3.god od kako je napustio Milan verovali vi ili ne.... Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246816 Koja bi on mašina bio da ga nisu povrede sjebale, ne bih se toliko protivio dolasku ako Loic vec ide, volio bi da dođe Pato i da zaigra onako kako zna. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246819 Apsolutno nam ništa ne znači dovođenje igrača ove zime. Zašto? Jednostavno je. Ne bi mogao igrati u Ligi prvaka, a taman da je i Messi u pitanju i da dođe mi ne možemo do top4 u Premu. Jedino za šta bi onda pojačanje valjalo je - FA kup. Znači ne treba nam. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246830 Mnogo bi je gotivan igrac Pato. Kako je pre par godina iskidao protiv Barse uff. Bio je odlican bukvalno cim je stigao u MIlan, ali jbg propo zbog povreda, ustvari ne zbog povreda nego jer je u Milanu stalno igrao nedevoljno oporavljen. Ne znam da li ce ikad vise igrati kao u Milanu... Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246835 Mozzart Sport pise da smo poslali ponudu tesku 55 miliona za Kroosa. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246841 Atletico plan new €100m release clause for Griezmann http://www.espnfc.com/blog/transfer-talk/79/post/2786573 Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246843 ESPN Brazil tvrde da je Celzi vrlo blizu potpisa Pata. http://metro.co.uk/2016/01/14/alexandre-patos-agent-flies-to-england-to-finalise-chelsea-transfer-report-5623307/ Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246864 Apsolutno nam ništa ne znači dovođenje igrača ove zime. Zašto? Jednostavno je. Ne bi mogao igrati u Ligi prvaka, a taman da je i Messi u pitanju i da dođe mi ne možemo do top4 u Premu. Jedino za šta bi onda pojačanje valjalo je - FA kup. Znači ne treba nam. Zavisi od kojeg igraca, Pato moze npr :D Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246906 o jebo li vas pato, bolje šaponjića smo doveli. koji kurac Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246908 James Rodriguez u totalnoj nemilosti novog trenera Reala Zidanea. http://www.index.hr/sport/clanak/zidane-izgubio-zivce-s-rodriguezom-ne-zeli-ga-vidjeti-ni-na-slici/868264.aspx On bi nam upao ko kec na desetku umjesto Obrve. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246912 http://sportsport.ba/ino_fudbal/izgubio-volju-za-zivotom-a-zidaneu-takav-ne-treba/181660 Evo i ovde isto prenose. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246914 Znači ovo je prilika koja nam se pruža jednom u 10 godina. http://www.index.hr/sport/clanak/prijelazni-rok-realova-kazna-za-start-tabloidnog-ludila--do-zatvaranja-zimskog-ducana-potrosit-ce-350-milijuna-eura/868352.aspx Real Madrid zbog promjene trenera (Benitez > Zidane) i zbog činjenice da novi trener želi nametnuti svoju filozofiju, stil igre te forsirati igrače kojima vjeruje u potpunosti, te zbog činjenice da će u sljedeća dva prijelazna roka imati ban na transfere, spreman je ove zime potrošiti i do 350 milijuna. ŠTO ZNAČI: - Neki veliki i važni igrači će napustiti klub. Koji će to biti možemo samo nagađati, ali prema pisanjima svih relevantnijih medija Zidane je otpisao Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa. Uzevši u obzir krizu u kojoj se nalazimo s nekim prosječnim igračima dovedenih u višegodišnjem mučnom procesu oscarizacije i činjenicu da nam je ovo možda posljednji vlak da se spasi sezona ne bi trebalo oklijevati ni sekunde, nego odmah kupiti obojicu u paketu i ne dozoviliti ostalim predatorima da nam ih otmu. Abramovič već danas mora reagirati i stupiti u kontakt s Perezom te pljunuti novce koliko košta da košta. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246919 A oni će se baš zaleteti da dođu u klub iz donje polovine tabele koji verovatno ni LE neće igrati naredne godine. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246925 Ja ocekujem da mozemo do top robe na trzistu. Dolazi nam novi trener od sljedece sezone, sto znaci neke nove igrace sigurno i sto znaci novi sistem. Sto znaci nove ideje i planove, one na duze staze :D :D Uz to, jedna godina bez evrope nece pravit puno problema. Naravno treba odrijesit kesu, ali pametno. Samo sto sam ja izgubio vjeru u nase strucnjake... Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246941 Znači ovo je prilika koja nam se pruža jednom u 10 godina. http://www.index.hr/sport/clanak/prijelazni-rok-realova-kazna-za-start-tabloidnog-ludila--do-zatvaranja-zimskog-ducana-potrosit-ce-350-milijuna-eura/868352.aspx Real Madrid zbog promjene trenera (Benitez > Zidane) i zbog činjenice da novi trener želi nametnuti svoju filozofiju, stil igre te forsirati igrače kojima vjeruje u potpunosti, te zbog činjenice da će u sljedeća dva prijelazna roka imati ban na transfere, spreman je ove zime potrošiti i do 350 milijuna. ŠTO ZNAČI: - Neki veliki i važni igrači će napustiti klub. Koji će to biti možemo samo nagađati, ali prema pisanjima svih relevantnijih medija Zidane je otpisao Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa. Uzevši u obzir krizu u kojoj se nalazimo s nekim prosječnim igračima dovedenih u višegodišnjem mučnom procesu oscarizacije i činjenicu da nam je ovo možda posljednji vlak da se spasi sezona ne bi trebalo oklijevati ni sekunde, nego odmah kupiti obojicu u paketu i ne dozoviliti ostalim predatorima da nam ih otmu. Abramovič već danas mora reagirati i stupiti u kontakt s Perezom te pljunuti novce koliko košta da košta. Ja ocekujem da mozemo do top robe na trzistu. Dolazi nam novi trener od sljedece sezone, sto znaci neke nove igrace sigurno i sto znaci novi sistem. Sto znaci nove ideje i planove, one na duze staze :D :D Uz to, jedna godina bez evrope nece pravit puno problema. Naravno treba odrijesit kesu, ali pametno. Samo sto sam ja izgubio vjeru u nase strucnjake... Sve to vi lijepo zamisljate iz vruce sobe, dok napolju snijeg pada. Ako ikog dovedemo dovescemo ga 31. januara i poslati na posudbu. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246942 Ne treba puno ocekivati od ovog prijelaznog roka, uz Pata mozda dovedemo jos Teixeiru i to je to Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246949 Kad bi uspeli uvaliti nekome Oscara i doplatiti za Jamesa, posao godine bi bio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.