Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Samo se želim nadovezati na ovo da nećemo igrati Europu. Znači to je glupost jer mi osvajamo Ligu prvaka ove godine i naredne ju ponovno igramo. Jedna zanimljivost. Naime, 2008. smo igrali finale i izgubili ga, 4 godine poslije, 2012. smo igrali finale i osvojili ga. Sada je opet prošlo 4 godine, situacija lošija nego 2012., ali idemo po to finale i onda malo promijeniti tradiciju i osvojiti ga :D

Samo se želim nadovezati na ovo da nećemo igrati Europu. Znači to je glupost jer mi osvajamo Ligu prvaka ove godine i naredne ju ponovno igramo. Jedna zanimljivost. Naime, 2008. smo igrali finale i izgubili ga, 4 godine poslije, 2012. smo igrali finale i osvojili ga. Sada je opet prošlo 4 godine, situacija lošija nego 2012., ali idemo po to finale i onda malo promijeniti tradiciju i osvojiti ga :D

Sa ovakvim igračima i zalaganjem, taj post treba prebaciti u ovu temu; http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/69-humor/page-273

YdfNhri.jpg

United želi Jamesa Rodrigueza. Otmu li nam ga (a nama je potrebniji pored invalida Oscara, njima ne jer imaju odličan tim i Memphisa čije potencijale ne znaju iskoristiti zbog trenera kretena), onda smo totalni idioti i trebamo se rasformirati.

https://www.dozasporta.com/post/ovo-bi-bio-strasan-transfer-da-li-ce-manchester-united-oboriti-rekord-premier-lige

United želi Jamesa Rodrigueza. Otmu li nam ga (a nama je potrebniji pored invalida Oscara, njima ne jer imaju odličan tim i Memphisa čije potencijale ne znaju iskoristiti zbog trenera kretena), onda smo totalni idioti i trebamo se rasformirati.

https://www.dozasporta.com/post/ovo-bi-bio-strasan-transfer-da-li-ce-manchester-united-oboriti-rekord-premier-lige

Kae batali. Čelsi je trenutno nikakav faktor na tržištu. Nemamo apsolutno nikakvu prednost nad Junajtedom kada su u pitanju transferi.

Nije toliko do toga koliko se pitamo nego koliko smo kesa spremni da damo. Na primer Monako je pre 2 sezone kupio Falkaoa u trenutku kada je bio mozda najbolji spic, a bili su tada drugoligasi(kada je potpisao, ali bilo je izvesno da ce ici u 1. ligu). Uglavnom je sve u parama. Mi smo letos mogli da kupimo Grizmana za 60 miliona ali mnogo nam je bilo, e sad mozemo da popusimo kurcinu jer ce Atletiko da trazi 100 miliona.

Nije toliko do toga koliko se pitamo nego koliko smo kesa spremni da damo. Na primer Monako je pre 2 sezone kupio Falkaoa u trenutku kada je bio mozda najbolji spic, a bili su tada drugoligasi(kada je potpisao, ali bilo je izvesno da ce ici u 1. ligu). Uglavnom je sve u parama. Mi smo letos mogli da kupimo Grizmana za 60 miliona ali mnogo nam je bilo, e sad mozemo da popusimo kurcinu jer ce Atletiko da trazi 100 miliona.

Doveli smo Pedra za manje para a opet dokazani WC igrač i to iz barselone hehe

Doveli smo Pedra za manje para a opet dokazani WC igrač i to iz barselone hehe

Ja mislim Kune da bi ti bubreg svoj prodo samo da ovaj lesinar ode iz kluba.

Jedan bi bubreg prodao da on ode, drugi da upišem 6 iz biohemije i onda bi me baš bolio kurac :D

Ne brini Dino Mehmeda Mujkic ima 3.
Mozzarr sport pise da smo zainteresovani za Scota Dana, stopera i Crystal Palaca... navodna cena oko 13 miliona.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/688576542943793152

Dan je dobar stoper, pouzdan i iskusan, pravi lider odbrane CPa ove sezone i upravo ono sto fali Celsiju.

Sa Stonesa na Dana, bravo bravo :D

Bolje da plate 15 miliona evra i dovedu stopera odmah, nego da ih opet jebu u mozak ceo prelazni rok, i na kraju im ne prodaju igraca.

Sa Stonesa na Dana, bravo bravo :D

Prodali Luiza za 50 miliona i godinu dana nakon toga nudili 60 miliona za Stonsa.

To moze samo nasa uprava.

Lester je ove sezone debelo premasio ocekivanja, igraju rastereceno, bez pritiska, sto mnogo utice na njihovu mentalnu stabilnost. 

Celsi i nije bas pozeljna destinacija trenutno. Veliki klub, koji je zapao u nevidjenu krizu rezultata, gde javnost i navijaci upiru prstom u sve redom, posebno igrace.

Nije svako rodjen da nosi taj pritisak na plecima i da mu to ne utice na igru. 

Tako da nisam siguran koliko bi Marez bio u stanju da ponovi igre iz Lestera, ako bi dosao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.