15. januar 2016.10 god. comment_246950 Više puta je dokazano da para vrti gdje burgija neće, tako da mislim da bi najmanji problem predstavljalo to što sledeće godine Chelsea neće igrati u LŠ, kada su James i Kroos u pitanju... Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246955 Samo se želim nadovezati na ovo da nećemo igrati Europu. Znači to je glupost jer mi osvajamo Ligu prvaka ove godine i naredne ju ponovno igramo. Jedna zanimljivost. Naime, 2008. smo igrali finale i izgubili ga, 4 godine poslije, 2012. smo igrali finale i osvojili ga. Sada je opet prošlo 4 godine, situacija lošija nego 2012., ali idemo po to finale i onda malo promijeniti tradiciju i osvojiti ga :D Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246962 Samo se želim nadovezati na ovo da nećemo igrati Europu. Znači to je glupost jer mi osvajamo Ligu prvaka ove godine i naredne ju ponovno igramo. Jedna zanimljivost. Naime, 2008. smo igrali finale i izgubili ga, 4 godine poslije, 2012. smo igrali finale i osvojili ga. Sada je opet prošlo 4 godine, situacija lošija nego 2012., ali idemo po to finale i onda malo promijeniti tradiciju i osvojiti ga :D Sa ovakvim igračima i zalaganjem, taj post treba prebaciti u ovu temu; http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/69-humor/page-273 Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246994 Samo se želim nadovezati na ovo da nećemo igrati Europu. Znači to je glupost jer mi osvajamo Ligu prvaka ove godine i naredne ju ponovno igramo. Jedna zanimljivost. Naime, 2008. smo igrali finale i izgubili ga, 4 godine poslije, 2012. smo igrali finale i osvojili ga. Sada je opet prošlo 4 godine, situacija lošija nego 2012., ali idemo po to finale i onda malo promijeniti tradiciju i osvojiti ga :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247117 United želi Jamesa Rodrigueza. Otmu li nam ga (a nama je potrebniji pored invalida Oscara, njima ne jer imaju odličan tim i Memphisa čije potencijale ne znaju iskoristiti zbog trenera kretena), onda smo totalni idioti i trebamo se rasformirati. https://www.dozasporta.com/post/ovo-bi-bio-strasan-transfer-da-li-ce-manchester-united-oboriti-rekord-premier-lige Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247118 Mogli smo Austina dovesti za 4 miliona lagano.. ali sto bi mi to radili.. za klupu ubilo se. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247130 United želi Jamesa Rodrigueza. Otmu li nam ga (a nama je potrebniji pored invalida Oscara, njima ne jer imaju odličan tim i Memphisa čije potencijale ne znaju iskoristiti zbog trenera kretena), onda smo totalni idioti i trebamo se rasformirati.https://www.dozasporta.com/post/ovo-bi-bio-strasan-transfer-da-li-ce-manchester-united-oboriti-rekord-premier-lige Kae batali. Čelsi je trenutno nikakav faktor na tržištu. Nemamo apsolutno nikakvu prednost nad Junajtedom kada su u pitanju transferi. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247134 Nije toliko do toga koliko se pitamo nego koliko smo kesa spremni da damo. Na primer Monako je pre 2 sezone kupio Falkaoa u trenutku kada je bio mozda najbolji spic, a bili su tada drugoligasi(kada je potpisao, ali bilo je izvesno da ce ici u 1. ligu). Uglavnom je sve u parama. Mi smo letos mogli da kupimo Grizmana za 60 miliona ali mnogo nam je bilo, e sad mozemo da popusimo kurcinu jer ce Atletiko da trazi 100 miliona. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247185 Nije toliko do toga koliko se pitamo nego koliko smo kesa spremni da damo. Na primer Monako je pre 2 sezone kupio Falkaoa u trenutku kada je bio mozda najbolji spic, a bili su tada drugoligasi(kada je potpisao, ali bilo je izvesno da ce ici u 1. ligu). Uglavnom je sve u parama. Mi smo letos mogli da kupimo Grizmana za 60 miliona ali mnogo nam je bilo, e sad mozemo da popusimo kurcinu jer ce Atletiko da trazi 100 miliona. Doveli smo Pedra za manje para a opet dokazani WC igrač i to iz barselone hehe Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247204 Doveli smo Pedra za manje para a opet dokazani WC igrač i to iz barselone hehe Ja mislim Kune da bi ti bubreg svoj prodo samo da ovaj lesinar ode iz kluba. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247212 Na ljeto raditi remont, otarasiti se svih brazilaca. Treba nam jedno 8 novih igraca. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247226 Ja mislim Kune da bi ti bubreg svoj prodo samo da ovaj lesinar ode iz kluba. Jedan bi bubreg prodao da on ode, drugi da upišem 6 iz biohemije i onda bi me baš bolio kurac :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247227 Jedan bi bubreg prodao da on ode, drugi da upišem 6 iz biohemije i onda bi me baš bolio kurac :DNe brini Dino Mehmeda Mujkic ima 3. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247262 Jedan bi bubreg prodao da on ode, drugi da upišem 6 iz biohemije i onda bi me baš bolio kurac :D Onda te vise nista ne bi bolelo :D Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247328 Mozzarr sport pise da smo zainteresovani za Scota Dana, stopera i Crystal Palaca... navodna cena oko 13 miliona. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247337 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/688576542943793152 Dan je dobar stoper, pouzdan i iskusan, pravi lider odbrane CPa ove sezone i upravo ono sto fali Celsiju. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247352 Sa Stonesa na Dana, bravo bravo :D Bolje da plate 15 miliona evra i dovedu stopera odmah, nego da ih opet jebu u mozak ceo prelazni rok, i na kraju im ne prodaju igraca. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247354 Bolje da plate 15 miliona evra i dovedu stopera odmah, nego da ih opet jebu u mozak ceo prelazni rok, i na kraju im ne prodaju igraca. kurac ce ga dati, englez i prvotimac. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247366 Sa Stonesa na Dana, bravo bravo :D Prodali Luiza za 50 miliona i godinu dana nakon toga nudili 60 miliona za Stonsa. To moze samo nasa uprava. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247375 Ali pazi, znaju za jednog mladog stopera na svijetu koji je ogroman talenat i ni za jednog više, o hljeb ti jebem... Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247376 Evo i skysports objavio za Mahreza, 20 mil funti, ideeemooo, e ovo ce napokon rijesiti to desno krilo. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247378 Lester je ove sezone debelo premasio ocekivanja, igraju rastereceno, bez pritiska, sto mnogo utice na njihovu mentalnu stabilnost. Celsi i nije bas pozeljna destinacija trenutno. Veliki klub, koji je zapao u nevidjenu krizu rezultata, gde javnost i navijaci upiru prstom u sve redom, posebno igrace. Nije svako rodjen da nosi taj pritisak na plecima i da mu to ne utice na igru. Tako da nisam siguran koliko bi Marez bio u stanju da ponovi igre iz Lestera, ako bi dosao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.